Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

kadesa KilicBaligi
Aslında söylenecek çok şey var. Kılıçbalığının dediği gibi intihar eden insanlar baştan uyarı veriyor bunun için.
Engel olunamıyor maalesef sonlara.
Giden insandan çok kalanın da ruh hali beni çok etkiliyor.
Kılıçbalığı vefat eden dostların için Allah rahmet eylesin.
Kadesacım Dediğin gibi biz unutuyoruz ama ya onların durumu... Bu daha kötü.

EnHarbiKiz sarı saçlarından sen sorumlusun bebem....gülşenden gel gel sarışınım şarkısını sana armağan ediyorum

Evelynn ben senin hakkındaki düşüncelerimi yazıyım

diyorum kaç zamandır

sen pozitif içi dışı bir insansın sevimli olma gibi bir çaban yok o huyunu seviyorum

kedileri severim ama sana kedilerinden dolayı sempati besliyorum diyemem o bir etken değil

dediğim gibi içi dışı bir olman en güzel özelliğin

fanatik derecede turbiş fanı olman en negatif özelliğin bana göre

onun hakkında kötü yorumlar yaptığım için( aynı zamanda merveci olduğum için)

o yüzden topikte hep isimsiz olarak bana sana katlanamıyorum imaları yapardın

inan kızmıyordum sadece keşke direk bana söylese isimsiz olarak söylemese diye düşünürdüm

herşeye rağmen o topikte güzel paylaşımlar yaptık çok eğlendik

sana karşı en ufak bir kinim negatif düşüncem yok şuanda

eğlenceli birisin tam benim sevdiğim tarzda

themis1990 güzel düşüncelerin için teşekkür ederim ben hep senin bana sinir oldugunu dusunurdum oysa ki bir de office 'in bana sinir oldugunu dusunuyorum
Ama şöyle bir yanlış anlaşılma var sanırım katlanamadıgım kişi mervenin resmini profil resmi yapan bir kız vardı ya kucuk 18 yasında nickini unuttum şimdi. Oydu ben hep onunla atısıyordum konuda isimsiz olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…