• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

themis1990 themis1990 Ben sosyal deney yapma maksadından olduğunu daha doğrusu bunu bilinçli yaptığını düşünmüyorum ama intihar edenlerin büyük bir kısmı aslında kurtarılmak isteyerek yaparlarmış bunu . Bu da bir duygu eksikliğini kapatmaya yönelik olsa gerek, bu senin dediğin gibi sevgi ve önemsenme midir yoksa başka bir şey midir hiç bilmiyorum. Psikoloji eğitimim çok kısıtlı, uzmanına bırakmak gerek.

Keşke tedavisine devam etse.

Ne ruh hastası insanlar var ya :KK67:
Ama bu işlerin şakası olmaz valla Allah çarpar eninde sonunda..

@HayyaL ben de bu üyeyi ilk dün duydum o konuda okudum ama bence dalga geçmek amaçlı açılanlar hariç bu tip konularda dalga geçmek suçlamak yerine bi bakmak lazım bu kişi normal mi? Bak esmaeslem ve berceste vardı ben onlara da çok uzulmustum. Ay sahte vs..diye düşünmemiştim. Bilmiyorum yardım almalı bu insanlar.isin psikolojik boyutu daha önemli bence

önemli olan burada bizi üzmeleri sahte konu acip kandırmalari değil biz unuturuz geçer.

@HayyaL maalesef ki yapacaktır Hayyal, bu yüzden tedavi olması lazım. En güzel örnek benim. Yakın arkadaşım bu yıl intihar etti. Hissettim ama durumun sıkıntılı olduğunu, 15 gün evinde kaldım utanmasam tuvalete bile beraber girecektim.Konuştum, intihar düşüncesinin bir hastalık olduğunu, nasıl ki başımız ağrıdığında asprin içmekten çekinmiyorsak ruhumuz hasta olduğunda da bunun çözümü olacağını anlattım. Sonunda kabul etti. Pazartesi gidecektik beraber. Cumartesi saat 3 gibi yanından ayrıldım evime döndüm, nasılsa yanında sevgilisi var diye, Pazar sabahı tekrar gidecektim yanına. Ben çıktıktan bir saat sonra hap içmiş ve haberini ona gitmek üzere evden çıktığımda aldım.

Bir diğeri yine intihar, şeklini yazmıyorum. Sizin anlayacağınız tedavi olmaları gerek.

Bilmiyorum yazdıkça yaram deşiliyor benim.

Back