Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Evelynn zaten kafayı taktı onun yüzünden 2 kere üst üste mapus da yattım bulaşsın istemiyorum ama N nermin68 seni hiç sevmiyorum aha da yandım yine cırlama der bana

kadesa anlatmak istediği şeyi çok guzel anlattıgını dusnuyorum. Ne demek istedi ki acabaaa diye düşündürmüyor hiç. Her zaman net. Genelde fikirlerini, yorumlarını begeniyorum.

S Sargoz konunun amacı bu sevdiğini sevmediğini yazmak. Sen hakaret etmediğin surece konunun amacına uygun hareket etmiş olursun sorun olmaz. O sana cevap verirse sen görmezden gelirsin böylece polemik oluşmaz.
Mesela biz elit81 le cok iyi anlasıyoruz şimdi gelip nickimi yazma diye bana kızabilir

Bazen bir konuya sadece bilgi almak için giriyorum. Sayfalarca muhabbet. Arada işe yarar bir yorum bulmak için zaman harcıyorum.
Her konuyu muhabbet konusu yapan üyeler. Hepimiz sizin dertlerinizle ilgilenmiyoruz. Arkadaşınızla dertleşmek istiyorsanız özel mesaj kullanın. Ya da bir sürü muhabbet konusu var. Oralara gidin.

bazıları konunuza sırf can sıkıntısını gidermek sizi alaya alıp madara edermiyim diye yorum yapıyor yapmayın konuya bakın ilginizi çekmiyorsa bişey yapmadan ayrılın ben genelde her konuya bakmaya çalışıyom ama hepsine yorum yapmam gerekmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…