Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)
miskamber güzel düşüncelerin için teşekkür ederim...Herzaman dualarımdasın... mevlütlerde isimleriniz aklıma geldikçe sizler için dua ediyorum...hatta topikteki tüm arkadaşlar için dua ediyorum..
ema1 hazır cevap olmak lazım ama karşıdakinide kırmadan üzmeden diye düşünüyorum. SSargoz avatarım ödüllüdür,sitenin tek anarşik nenesidir ayrı yeten. Saraylim yorumlarını çok severek okuduğum nokta atışı yapan fikirlerimizin aynı olduğu acayip merak ettiğim bir arkadaşımdır.Oturup çay içmek isterdim kendisiyle. Egem canım arkadaşım benim buradaki ilk tanıştığım kişilerdendir,gönlü güzel kayınvalide adayım benim.. Tanışmayı çok isterdim egoşumla. Nevreste nevoşum o benim. 1Sen çok beğenerek yorumlarını okuduğum kişidir,mantıklıdır üslubunu hiç bozmaz seviyelidir mesajları. @Surrender taze anne adayı sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini inşallah,tam bir kitap canavarıdır..
HanimKelesimiGetir abla sen bi topiğe girdiğinde saygıdan herkesin ayağa kalktığını hissediyorum....fikirlerin ve öğütlerini her zaman için önemsiyorum