Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Evelynn
yakında gulmekten kıkırdaklarım dökülcek
genel olarak cıddı konularda bıle hep gulerım malesef bu cogu zaman ıyı olmuyor

Evelynn zaten kafayı taktı onun yüzünden 2 kere üst üste mapus da yattım bulaşsın istemiyorum ama N nermin68 seni hiç sevmiyorum aha da yandım yine cırlama der bana
yavrum uğraşma benimle belliki zamanında sana çok koymuşum o günden beri beni içinden atamamışsın:) bak lütfen sana insan gibi söylüyorum lütfen beni rahatsız etme kibledim seni

bayan umutlumudur nedir yani onu etiketleyipte pisliğe bulaşmak istemiyorum. kadın başıma bela oldu. eşim beni seviyor beni ezdirmiyor diye çatlıyor sürekli sataşıyor. buradada beni etiketlemiş. yavrum evladım madem beni sevmiyosun beni takip etme sürekli karşıma çıkma ben seni tınmıyorum sende benimle uğraşma artık. git çocuğunla ilgilen

S Sargoz canım sanal bir platformda kimsenin seni sevmemesini ya da sevmesini kafana takmamalisin. Bizler burada iyi hoş vakit geçiriyoruz asıl hayatımız bilgisayarın gerisinde. Yüzünü hiç gormedigim sesini hiç duymadığım birileri benden nefret etse de aslimdan ölse de duracagim noktayı iyi bilirim. Burada çok güzel dostluklar da kurduk ama bence sevilip sevilmemeye çok takılma :)

Sen çok içtensin ve bu çok belli oluyor.

Idrakyollariiltihabi 40 yıl düşünsem böyle bi nick aklıma gelmezdi çok farkılı akılda kalıcı seni hiç unutmayacagım emir erim ramazan şaka bi tarafa gerçekten bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…