Dionee
iyiki çıktın karşıma tüm dertlerimde yanımda oldun yeri geldi guldurdun yeri geldi saatlerce dertlestik iyiki varsın hep ol
@Margarikotin sen benim en başından beri yanimdaydin iyiki varsın her gün telefonumu titret olur mu güzel gözlerini yerim seninnnnn
SekerPancarii
benim gamyoncumm dünyanın en tatlı en genç en güzel annesi :)) neşeme neşe katan guzel insann şimdi şarjım az yazıcam yine bekleyin beni kk hatunlari
Eses07
canım çok teşekkür ederim iltifatın için evet açık sözlüyüm ama bu aralar pek bi sakininm maşallah bana meryemd
kk ya üye olduğumda hiç ban yememiştim ilk kez size yaptığım yani sizin üzerinize alındığınız konu yüzünden banlanmıştım sizle ne yalan söyleyeyim siyasette hiç anlaşamıyoz bdv ye ben girmem burada belkim....
@Elysionight onun o sert imajini seviyorum. Sivriköşe nickiyle aramiza geldigi gunden beri onun yorumlari cok hosuma gidiyor. Hayata karsi ne olursa olsun dimdik durabilen biri canlaniyor hep gozumde. Yumusacik bi kalbi de var ayrica, kucucuk savunmasiz kedicikler icin nerden nereye gitti, canim ya
_MedceziR_
eğer onunla farklı bir şekilde olsaydı ilk karşılaşmamiz belki iki iyi arkadaş olabilirdik ama maalesef olaylı olmuştu biraz.Siyasi yorumlarını beğendiğim güzel bir hatun.ayrica her sac renginin yakistigi ender insanlardan.
Bir de bunu demek cok zor ama babacigin vefaat etmiş Allah rahmet eylesin, sabırlar versin...
Chess
konu açma şampiyonu.
Bu kadar senedir sitedeyim. Saygılı mantıklı ve Özgün Yorumları ile hep kendini farkettirdi.
Sitedeki varlığını sevdiklerimden.