Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Bibiciimmm bana saygı duyduğunu her zaman hissettiren esprili eglenceli ve hauvanlari çok çok seven güzel gözlü ilk arkadaşlarımdan :)

1-En gıcık olduğum üye şimdi seviyom hem de fikirlerimiz çok zzıt
2-Bu arada Saraylim benim için her zaman çok farklı bir yerde sinir oluyorum seviyorum bazen güzel bazen fena tartisirdik bir zamanlar

Mervecik ben hep erkek olduğunu dusunuyorum senin bu değişmiyor
rapisa yeni dostum çok merhametli ve adaletli

Idrakyollariiltihabi gelmiş çok sevindim..keşke eskisi gibi hep gelse de gülsek azcık :)
mervecik01 nerelerde?

he bir de isim vermeden yapim, belki sigortamı attırırsa isim vererek te yaparım. ne biçim insansın sen yahu? hakikaten anlamadığımdan soruyorum, nasıl bi biçimin var? dün uzak dursun, bulaşmasın; bugün çok seviyorum, ölüyorum..pes..cidden pes.

Son düzenleme:
Bu arada bir de genel olsun
Saldırganlıgi elestiri zanneden üyeler bir düşün konu sahiplerini n yakasından
Sizin yuzunuzden kaç konuya kilit vurdum

_MedceziR_ nedense bu üyeden çekiniyorum nasıl bir tur çekinme onu da bilmiyorum belki adı başka bir şey
Hatta burada kendisinden bahsedecektim ama yukaridaki yazdıklarım engel oldu
Kendisi geçen senelerde foruma yeni dönmüş herkesler çok çok sevinmisti ama ben başta onu sevmedigimi sanıyordum oysa öyle değilmiş hem de ne kadar farklı dünyaların insanları olsak da öyle işte

Kendisinin en çok beğendiğim yönü ciddi hassas saygılı kararlı gerektiğinde sert olup bütün bu özellikleri kendisine yakistirabilmesi
Kesinlikle çok değerli bir kişiliği var
Kendisi ile bir konuda hesaplasmamiz vardı kaldı bence kalsın da

Ahan da bunları çok içten yazdım

Etiketsiz tek yorumu buldum o da sanırım bana yazmış evet seni kafaya taktım bilimle balsayip, onu ovup,cumlelerini sadece "ben biliyom sen bilmiyon" ile doldurabilen...
işte devamı gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…