• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

S Sargoz olsun kız benim için önemli, ne güzel böyle arkadaş olduk :) seninle pek muhabbetimiz olmadı ama bana yakın birisin belli

O okypete teşekkür ediyorum :KK200:
Time Traveler Time Traveler yardımcı olmaya canla başla çalışan bir üyedir benim gözümde. Açtığım bir konuda,belki kendi hüsnü kuruntum olabilecek bir konuda bile sayfalarca yorum yapıp yardımcı olmuştur bana. Tekrardan bu vesileyle teşekkür ediyorum. Yorumlarınıda ayrica beğeniyorum.

S Sargoz siyaset topiğinde tartışmıstık seninle. Bilmeni isterim sana karşı negatif bir düşüncem yok,fikir ayrılığı yaşadık ki bu çok doğal. Konularina baktığımda genel anlamda yanlış anlaşıldığını düşünüyorum.

S Sargoz ha pardon önemsemeyen birisi demekki. aslında bazı günlere takılıp kalmaya gerek yok eşim beni sevdiğini hissettiriyor ve bana değer veriyorsa bunu sadece bir güne mahsus ondan istemek akıllıca gelmiyor bana

kadesa kadesa nasıl da utandırdın beni :)
Birkaç yıl öncesinden bir isim hep aklımda. Öyle güzel bir yüreği vardı ve öyle kötü şeyler yaşadı ki çok merak ediyorum onu. Belki hatırlayanınız vardır aklımda @karadutsarabı diye kalmış. Umarım iyidir.

Back