Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)
Ookypete teşekkür ediyorum Time Traveler yardımcı olmaya canla başla çalışan bir üyedir benim gözümde. Açtığım bir konuda,belki kendi hüsnü kuruntum olabilecek bir konuda bile sayfalarca yorum yapıp yardımcı olmuştur bana. Tekrardan bu vesileyle teşekkür ediyorum. Yorumlarınıda ayrica beğeniyorum.
SSargoz siyaset topiğinde tartışmıstık seninle. Bilmeni isterim sana karşı negatif bir düşüncem yok,fikir ayrılığı yaşadık ki bu çok doğal. Konularina baktığımda genel anlamda yanlış anlaşıldığını düşünüyorum.
SSargoz ha pardon önemsemeyen birisi demekki. aslında bazı günlere takılıp kalmaya gerek yok eşim beni sevdiğini hissettiriyor ve bana değer veriyorsa bunu sadece bir güne mahsus ondan istemek akıllıca gelmiyor bana
kadesa nasıl da utandırdın beni :) Birkaç yıl öncesinden bir isim hep aklımda. Öyle güzel bir yüreği vardı ve öyle kötü şeyler yaşadı ki çok merak ediyorum onu. Belki hatırlayanınız vardır aklımda @karadutsarabı diye kalmış. Umarım iyidir.