• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

@hytdnze Mesajının ilk bölümündeki övgü sözleri için çok teşekkür ederim. :KK19: Umarım öyleyimdir. :oops:
@hytdnze Mesajının ikinci bölümdeki ifadelerinin muhatabı da ben miyim? Anımsayamadım. :KK64:

Son düzenleme:
Crusher Crusher hakkında ne dusuneceğimi bilemedğim üye. Garip biri ve sinir oldugum bir yönü var. Konusunun birinde istisnasız her uye doktora git dediği halde önemsemedi. Diğerinde herkes polise git dediği halde gitmedi. Konuları acmak için acıyormuş gibi.

@Surrender mutluluklar,hayırlı olsun bebeğin de. Ben de şaşırmıştım gebelik takvimini görünce. Kitap topiğinde kısa da olsa konuşmuşluğumuz olmuştu ama ben sürekli bildirim yapamadığım için devam edememiştim.

choccywhoccydoodah choccywhoccydoodah aynı şekilde :KK37: bu sıralar iş yerinde işşizlikten Bdv'ye sarıp dert ediniyorum :-)

Carrie Carrie nin bir grubu vardı ilk üye olduğumda ne sarmıştım oraya.Güzel insanları o zaman tanımıştım hala da yorumlarını beğenirim ; @HanimKelesimiGetir @Cekirgee (teşekkür ederim bu arada :KK46:
:nazar::KK68:) kadesa kadesa
parkon parkon @ATTRAENTE diğer yorumlarını beğendiklerim üyeler. daha var ama unuttum :KK48:
Doncukkk muckaaaaa :))

olsun carrieciğim,. alıntı yasak bu konuda. bunun için konu geçenlerde kapandı. yine kapanmasın aman:)

Back