Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)
Dark_Paradise
sanki hangi ara meshur oldun ya daha temmuzda uye olmussun yoksa eski uyesinde isim mi degistirdin herkesin ismini huyunuda biliyon masallah sana
kadesa
seninle şu travesti pelinli konuda tanışmıştık dimi? Hani şu eşimin telinde travesti numarasi vardı diye bir konu vardı hatta telefon no vermiştide hepimiz bir merak bakmıştık Sonra devrelerimiz yanmıstı.
Bende seni takip ediyorum aslında, bana hep çok kafa,komik ,eğlenceli geliyorsun özellikle fake konulardaki yorumlarına bayıliyorum. Teşekkür ederim
Samire tmv
ne meshuru kiz. Tv'de falan cikmiyorum arada gazinolara cikiyorum o kadar yok yeniyim eskiden yoktum ama baya vakit gecirdim burda uye oldugumdan beri. Baksana mesaj sayisina yeni oldugum halde baya yaziyorum gevezeligimden