• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Dark_Paradise Dark_Paradise bi de bu üyelerin tam tersi de var
Sevgilim pek aramıyo acaba aldatıyo mu
Eşim tatile gitmek istemiyo acaba beni aldatıyo mu
Her şeyi aldatmaya bağlayan konu sahibelerini de ben anlamıyorum
Hani başka da şüpheli hareket olur da neyse, adamın belki canı sıkkın ya da soğudu mu de aldatmakla ne ilgisi var direk anlamıyorum

M matmazeldepresif seni de sürekli forumda görsemde birtürlü doğru düzgün konuşabilmişliğimiz yok,sadece yemekten merhabalığımız var değilmi canım ben o kadarını hatırlıyorum.
ama buradaki yorumlarına denk geldiğimde senin için nedense halamın kızı hissine kapılıyorum,neden bilmiyorum:KK48:

27.01 27.01 yorumlarini genel olarak sevdigim uye. nickini cozemedim ama acaba dugun tarihi mi cocugunun dogum gunu mu falan diye senaryolar uyduruyorum:KK48:
N e v a N e v a nicki hosuma giden ve tanismak istedigim uye:KK19:
@ellanazz guzel yorumlari var ama sanki yazmayi cok seviyor yazilari genelde sanki uzun oluyor:KK45:
@leylmira avatarini isirasim geliyor cok tatli:nazar::KK48:
Feraceli Feraceli cok temiz kalpli biri gibi geliyor bana kanim isindi bu kiza seninlede tanismak isterim:KK53:

Hem gebelik hem BDV bölümlerinde rastladığım nadir kişilerden Akasya Akasya
Ben buraya 2012de gebelik kısmına konu açmak için üye olmuştum ilk, o zamanlar BDV nin B'sinden haberim yoktu ne yalan söyleyeyim:KK45: Sitenin her bölümünden, tabiri caizse etinden ve sütünden yararlananları takdir ediyorum
İnş. nicki yanlış hatırlamadım :KK53:

Dark_Paradise Dark_Paradise Tanışalım tabi ki
xenforo-smilies-kk74.gif

Back