Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)
En sinir oldugum uyeler: Konuda aldatmanin a'si yok hemen kocan aldatiyor olabilir mi diye konu sahibini bosuna uzup kuruntu ettiriyorlar.. Kadin zaten dertli gelmis derdini paylasiyor akil istiyor ustune dahada dertlendirip, süphelendirip esiyle huzurlarini bozuyorlar
Mmatmazeldepresif
evet birbirimizi çok beğeniyoruz Genelde yorumlarını, hayata bakış açısını çok seviyorum. Beğenilme kaygısı taşımadan beğenilen biri kendisi
Dark_Paradise
bi de bu üyelerin tam tersi de var
Sevgilim pek aramıyo acaba aldatıyo mu
Eşim tatile gitmek istemiyo acaba beni aldatıyo mu
Her şeyi aldatmaya bağlayan konu sahibelerini de ben anlamıyorum
Hani başka da şüpheli hareket olur da neyse, adamın belki canı sıkkın ya da soğudu mu de aldatmakla ne ilgisi var direk anlamıyorum
Mmatmazeldepresif
seni de sürekli forumda görsemde birtürlü doğru düzgün konuşabilmişliğimiz yok,sadece yemekten merhabalığımız var değilmi canım ben o kadarını hatırlıyorum.
ama buradaki yorumlarına denk geldiğimde senin için nedense halamın kızı hissine kapılıyorum,neden bilmiyorum
Cekirgee
herseyden once guven.. Adamin acigini yakalamissin suphelenecek bisey yok sirf tatile gitmiyo yada 1000 kere arayacagina 900 kere ariyor diye aldatan adam damgasini yapistiriyorlar
Bir de bazi uyeler var her erkek aldatir, her erkegin yedekte bir kadini vardir falan diyorlar ya nasil bi hayat yasadiklarini cok merak ediyorum. Bu kadar mi kotu bir iliskinin icindesin diyesim var
Mmatmazeldepresif
Daha eski olan üyeliğinde nickimi unuttuğum için bu yeni olanı
Yorumlarimin daha kibar daha yumuşak şekilde yazılıp, okunmasını zevkli hale getiren hatun
Nickiside ayrı havali
27.01
yorumlarini genel olarak sevdigim uye. nickini cozemedim ama acaba dugun tarihi mi cocugunun dogum gunu mu falan diye senaryolar uyduruyorum N e v a
nicki hosuma giden ve tanismak istedigim uye @ellanazz guzel yorumlari var ama sanki yazmayi cok seviyor yazilari genelde sanki uzun oluyor @leylmira avatarini isirasim geliyor cok tatli Feraceli
cok temiz kalpli biri gibi geliyor bana kanim isindi bu kiza seninlede tanismak isterim
Hem gebelik hem BDV bölümlerinde rastladığım nadir kişilerden Akasya
Ben buraya 2012de gebelik kısmına konu açmak için üye olmuştum ilk, o zamanlar BDV nin B'sinden haberim yoktu ne yalan söyleyeyim Sitenin her bölümünden, tabiri caizse etinden ve sütünden yararlananları takdir ediyorum
İnş. nicki yanlış hatırlamadım