• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

kızlar bir şeyi tekrar belirtmek istiyorum üstüne basa basa.
bu konu sohbet konusu değil. öyle olsa geyiğe açardım konuyu.

üyelerle alakalı nick vererek yada vermeyerek yapacağınız yorumlarla alakalı. rica ediyorum olayı sohbete, geyiğe çevirmeyin.
konuyu açmakta amacım sohbet değildi.

@Surrender mutluluklar,hayırlı olsun bebeğin de. Ben de şaşırmıştım gebelik takvimini görünce. Kitap topiğinde kısa da olsa konuşmuşluğumuz olmuştu ama ben sürekli bildirim yapamadığım için devam edememiştim.

choccywhoccydoodah choccywhoccydoodah aynı şekilde :KK37: bu sıralar iş yerinde işşizlikten Bdv'ye sarıp dert ediniyorum :-)

Carrie Carrie nin bir grubu vardı ilk üye olduğumda ne sarmıştım oraya.Güzel insanları o zaman tanımıştım hala da yorumlarını beğenirim ; HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. Cekirgee Cekirgee (teşekkür ederim bu arada :KK46:
:nazar::KK68:) kadesa kadesa
parkon parkon ATTRAENTE ATTRAENTE diğer yorumlarını beğendiklerim üyeler. daha var ama unuttum :KK48:

elit81 elit81 benim fikrim hic degismedi hep derim oy kullanmam ama yaptiklarini destekledigim bir parti var biliyosun onun da kim oldugunu zaten. Ha yanlislari olursa da elestiririm asla hicbir seye körü körüne bağlı olmam. Siyaseti onceden sevmiyordum bu secimden sonra nefret etmeye basladim. Boyle yani cicim ;)

Back