Forumda en begenilen evler....

demliçay ve özlem83 teşekkürediyorum. birşey daha var .bu forum anlayan için gerçekten çok önemli bir forum .bir belgesel niteliğinde .düşünsenize bi türk halkının evini yansıtan sosyolojik bir belge belkide. veya katılım arttıkça öyle olacak. ve insanların gönüllü olarak evini en özelini böyle dünyaya sunması da ayrıca takdir edilecek birşey. ben çok teşekkürediyorum bu forum sayesinde onlarca insanıon evine girdik çıktık ..bunun anlmını düşünebilsek keşke. evin beğenilip beğenilmeme ayrıntılarına takılarak öyle çok şey kaçırıyorki kimileri.. ben özellikle eski eşyalarla dolu evleri incelerken keyif aldım. o evlerde acı tatlı ne günler geçirildi kimbilir, o eski koltuklarda ne çok misafir ağırlandı, ayna kenarına sıkıştırlımış fotolar, pek çoğumuza 'köylüce' gelen dantel örtüler... o eski koltuklarda dantelli sehpalaarda içilen çaylar konu komşu oturulup örülen danteller, tatlı sohpetler ..bunlar gözünüzde canlanmıyormu sizin?..şimdi görmeye dahi tahammül edemiyoruz o dantelleri ..neyseee..yani arkadaşlar eşyaya değer katan şeyler var.. bunlar parayla ölçülmez şeyler.. bende eşyalarımı yeniledim yakın zamanda kapıdan bay bay yaptım eskilere sonra yeni koltuklaım üstüne devrildim uzandım.üzülüyo insan beee ev değiştirdiğimde de çok üzülürüm ben.. bırktığım evde yaşadığım günleri terk ediyormuişum gibi gelir.. ciiddi ızdırap çeker ağlarım.. işte böyleeeee :) burda kafası benim tarzımda çalışan birilerini olduğunu görmek de güzeldi :) tekrar teşşkk. ederim demliçayla özleme.. ve benim gibi düşünüp te okuyup geçen yazmayan diğer bayanlara :)

eylül sana sanırım karokumun evini beğenmedin diye yorum yapılmıyor...
tabiki her koyulan evi beğenmek zorunda değiliz...
şu var ki sen insanların yuvalarına soğuk ruhsuz yakıştırması yapmışsın...
bana çok olumsuz geldi mesajların.
ben beğenmediğim bir eve yorum yazacak olsam seçeceğim cümleler çok farklı olurdu...
herkes değişik tabiii..

bir arkadaşımızda demiş sanırım ortada hiç bişiy olmadığı için ve işte tezgahta sünge bilmem ne olmadığı için ruhsuz bulundu sanırım...
komik geldi bana..
derli toplu insanlara artık zuhsuzmu deniliyor...
ilginçççççççç

he bide..

konu sahibi dememiş ki şunun evi ile bunun evini karşılaştırın...
sizin için hangi ev güzel onu sormuş...
hani sevdiğiiz sanatçı en sevdiğiniz renk gibi bişiy bence...
bu kadar olay çıkarmanın ne anlamı var anlamadım...

benim o kadar çok ev varki beğendiğim...
bir daha bi bakayımda öle yazayım...
:)

karalahana hanım. bundan böyle ne sana ne bir başkasına cevap verecek değilim o yüzden kulağını aç eyi diğğnee..vaktim değerli kimseyle mahalle karısı kıvamnıda konuşacak değilim becerememde .ilk yazdığımdan itibaren ne demek istediğimi anlayarak oku orda ben neyin altını çiziyorum onu anla.. olayı kişselleştirme. ben örnek verdim ha keşke karakomun evi demeseydimde sitenin en beğenilen evi desydim üstükapalı.. olay böyle kişileştirilmeseydi. anlatmak istediğimi gölgeledi bu bak bunu kabul ederim..ben bir olgudan bahsediyorum birileri alınganlık yapıyor.. anlayan anladı beni . uzamasın artık bu konu çekip sündürüp durmayın. didişecek malzeme çıktı birilerine zahir allah allah yaaa

Herkese günaydınlar...Bu forumun garip bir özelliği vardır.Yeni üyelere ve aykırı düşüncelere önce tepkiyle yaklaşılır.Bende bu yüzden sessiz takipçilerden olmayı seçenlerdenim.Örneğin konuyu başlatan arkadaşa yapılan yorumlar.Okudukça gülmek geldi.Ne demek en huzurlusu en güzelidir, yok herkesin evi kendinedir gibi saçma yorumlar.Kızcağız açıkça sormuş en beğendiğiniz ev hangisi diye.Herkeste bi yüklenme, aynı, ezber cümleleri tekrarlama.Sonra aykırı, ezber bozan bir sesin arkasından sürü misali bu sefer evet yaaa arkadaşa yüklenmeyin aslında şöye demek istemiş aslında demeler.Başta konuşan arkadaşların sessizliği...Tam hayatın kendisi aslında...Şimdi aynı yüklenme eylülxx e yapılıyor.Lütfen biraz saygı düşüncelere, fikirlere...

üzme kendini canım senin dediğin gibi seni anlayan anladı
bende seni çok ii anlıyorum kouyu açan arkadaş konu açıyorsa
olumlu olumsuz eleştirieride göz önünde bulundurmaldır herkezin
düşünceleri farklıdır buda benim düşüncem bana göre gereksiZ:dilcikar: bir konu olmuş

Forumdakı en beĞendıĞım evler;
anuŞka ablam
sımgeart
sınay
fındık arkadaŞlarımın evlerı.

Ayrıca bır zamanlar kendılerı de yenı Üyeyken zamanla palazlanıp yenı gelen Üyeler Üzerınde egosunu tatmın edıp onları aŞaĞılayan, kıdemlı Üyelere yaranmaya ÇalıŞan Üyelere hem acıyorum hem gÜlÜyorum

ilginç yeni üyelere kim tepkiyle yaklaşıyor
gerçekten ilk defa bu topikte duyuyorum
böyle birşey varsa çok ayıp
ve ayrıca uzamasın konu fazla
tartışmayalım
herkes beğendiği evi yazsın

ben mesajımda abes iğreit bişiy göremiyorum.
saygılı bir şekilde fikrimi beyan ettim...

Paran olunca, yinede ucuz esya mi almak lazim, evin ruhsuz olmamasi icin? Ne garip!!!
Bende esmacima katiliyorum. Yorum yaparken, kelimeleri iyi secmek lazim. Ev ruhsuz deyince hakaret etmis oluyoruz ev sahibine. Cünkü ev, insanin ruhunu yansitir. O senin tarzin cünkü.

Hem burda en güzel ruhlu evi secmiyoruz...

bence forumdaki en güzel evler karakom - ervus - simgeart ın evleri...
bu kadar tartışma yaratacak bi konuda değil bence..

" yani herkez bu bayan (ve saz arkadaşları gibi ) eleştirilerden rahatsızlık duymuyor dikkate alıyor.. evet bence duygusuz bir evdii aynen ısrar ediyorum..ücreti mukabili gidip mağazadan bir anda seçilmiş yerleştirilmiş bir ev.. "

senin fikrine onay vermeyip kendi fikrini savunanlar saz arkadaşları olmuş ne komikkaydirigubbakcemile3

zira bu forumda en çok yergi ve yine en çok övgü alan ev olarak görüyorum karokum'un evini..

bence anlatımımız da hata var..

ben de birçok eve yorum yaptım..

tarzıma uymayanlara kibarca benim tarzım değil ama güle güle oturun dedim..

uslubun ,tarzın insanları yargılaman hoş değil..klava:

forumdakı en begenilen evler hangilerı arkadaşlar kımın evı daha zevklı döşenmış sizce? fikirlerınızı beklıyorum

karışmıyım dedim saz arkadaşı sıfatına girmemek için ama dayanamıyorum

konuyu açan arkadaş demiş ki, en beğenilen evler hangileri?

konuya cevap veren arkadaşlar da genelde karakom'un evini beğendiğini belirtmiş. (ki ben de çok beğenmiştim.)

bu konunun anafikri bir ev beğenilsin, diğerleri de o evi eleştirsin değil ki.
herkes en beğendiği evi, dekorasyonu söylesin idi.

ki ayrıca bir eve ruhsuz sıfatını yapabilmek için o evde en azından sıcak bir çay içmek, o eve en az bir kere girip çıkmak lazım.

ev benim tarzım değil, dekorasyonu benim hoşuma gitmedi beni yansıtmıyor denilebilir. ama ruhsuz demek için yaşanmışlık lazım.

o zaman bende derdim ki, bu eleştirileri yapanlar RUHSUZ...

Ama ben bu kişilerle iki kelam etmediğim için önyargı yapmayacağım

NOT: karokom'la da iki kelam etmişliğim yoktur, tanımam kendisini

bencede arkaasın ustune cok gıdılmıss
ozaman bekar arkaaslar solesın fıkırlerını herkes kendı evını begenır tabıkı ben bekar olaraktan kendı fıkrımı soyluyorum
ben karokumun evını cok begendım calısmıslar emek harcamıslar ve gayet sık bı ev olmus gule gule otursunlar ıyı gunler

kıskananlar çatır çatır çatlasın
Karokum süper evin var
çalışın sizinde olsun dimi ama

evin içinde yaşanılanlardır bence de evi güzelleştiren.ama şu var ki burda gördüğüm her evin kendine özgü bir güzelliği var.evi güzelleştiren küçücük detaylar var benim gözümde de.kimisinin salonundaki bir fotoğraf güzel,kiminin perdesi,kiminin banyosundaki havlusu,kiminin kapının önündeki küçük paspası,kimi eski evleri de güzel yapan içindeki sobası.hepsi bir bütün olunca ev öyle güzel görünüyor ki gözüme.ben tek tek baktım nereyse forumdaki evlere ama en güzeli şu diyemedim,bence hepsi de içindeki insanlarlar beraber birbirinden güzelopuyorumnanaktan

en beğenilen evleri sorması neden suç olmuş konu sahibi arkadaşın ilk mesajlarda onu anlamadım
diğer sayfalara bakıpta içeriği öğrenemedim o yüzden çok fazla o konu hakkında yorum yapmıcam..

bir karokumun evidir muhabbeti gidiyor, kendisinin evi gayet şıktı bana göre
tabiki mağazadan seçilipte yerine konulmuş gibi durucak eşyalar bu suçmu
kaldı ki arkadaş resimleri eklediğinde daha yeni taşındığınıda sanırım eklemişti açıklama olarak

misafirim geldiğinde bende evime kendi ruhumu katan yataktaki peluş ayımı
oturma odamdaki laptopumu
sürekli kapı koluna astığım mutfak önlüğümü
sabahları banyomda hazır ve nazır bulunması gerekn saç düzleştiricimi
eşimin akşamları masanın üstünde bıraktığı klasörleri v.s
yani bu evi bizim evimiz yapan , bizim ruhumuzu taşıyan ufak ayrıntıları hemen derler toplarım
bir mağaza vitrini şekline getiririm, ki getiririz demeliyim hepimiz aynı şeyleri yaparız!!
kimse çocuğunun hayal gücünü ve ruhunu yansıtan oyuncak sepetini ortalıkda saçılmış bi şekilde bırakıpta misafir ağırlamaz örneğin değil mi?

neyse herkesin bakış açısı diyelim sonuç olarak.

benim en beğendiğim eve gelirsek SEDAYILDIZ ın evidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…