demliçay ve özlem83 teşekkürediyorum. birşey daha var .bu forum anlayan için gerçekten çok önemli bir forum .bir belgesel niteliğinde .düşünsenize bi türk halkının evini yansıtan sosyolojik bir belge belkide. veya katılım arttıkça öyle olacak. ve insanların gönüllü olarak evini en özelini böyle dünyaya sunması da ayrıca takdir edilecek birşey. ben çok teşekkürediyorum bu forum sayesinde onlarca insanıon evine girdik çıktık ..bunun anlmını düşünebilsek keşke. evin beğenilip beğenilmeme ayrıntılarına takılarak öyle çok şey kaçırıyorki kimileri.. ben özellikle eski eşyalarla dolu evleri incelerken keyif aldım. o evlerde acı tatlı ne günler geçirildi kimbilir, o eski koltuklarda ne çok misafir ağırlandı, ayna kenarına sıkıştırlımış fotolar, pek çoğumuza 'köylüce' gelen dantel örtüler... o eski koltuklarda dantelli sehpalaarda içilen çaylar konu komşu oturulup örülen danteller, tatlı sohpetler ..bunlar gözünüzde canlanmıyormu sizin?..şimdi görmeye dahi tahammül edemiyoruz o dantelleri ..neyseee..yani arkadaşlar eşyaya değer katan şeyler var.. bunlar parayla ölçülmez şeyler.. bende eşyalarımı yeniledim yakın zamanda kapıdan bay bay yaptım eskilere sonra yeni koltuklaım üstüne devrildim uzandım.üzülüyo insan beee ev değiştirdiğimde de çok üzülürüm ben.. bırktığım evde yaşadığım günleri terk ediyormuişum gibi gelir.. ciiddi ızdırap çeker ağlarım.. işte böyleeeee :) burda kafası benim tarzımda çalışan birilerini olduğunu görmek de güzeldi :) tekrar teşşkk. ederim demliçayla özleme.. ve benim gibi düşünüp te okuyup geçen yazmayan diğer bayanlara :)