Forumda en begenilen evler....

tabikide kendi evim kendi evimin resimlerini daha koymadım ama site içersinde bana hitap eden en güzel ev karakomun evi... tebrikler zevkli seçimlerinden dolayı

ıcınde huzur,mutluluk ve cocuk cıvıltısı olan butun evler guzeldır bu bolumu resım koyan butun arkadasların evını begendım ben tabıkı cok guzel evlerde var ama herkesınkı kendıne guzel allah hepınıze bıtmez bı muhabbetle oturmak ıcınde hayat gecırmek nasıp etsın tabıkı banada

Aydii'nin evini çok beğendim tam benim tarzım... sade ve şık... ve oldukça dinginlik veren bir görüntüsü var, tam huzur bulmak için döşenmiş.. tebrik ederim arkadaşım

bende sessiz sadece okuyan kullanıcılardandım. bu konuyu acan arkadasa tesekkur ederım sessizliğimi bozmama yardımcı oldu.beğendiğim eve gelınce nitolun evı !!!

Ben Beyaz Melek ve Karokum'un evlerini cok cok begenmistim.Hatirlamadiklarim da vardir ama bu ikisi özellikle aklimda kalmis.

gereksiz kıskançlıklar yapmayın arkadaşlar hepimiz eğlenmek muabbet etmek için buradayız kız fikirlerinizi sormuş ne var bundaaa

en güzel ev bizim 3 ay sonra kuracağımız evimiz olacak inşallaaaaaaaaaahhhhhzemuszemus

canım arkadaşım tabikiide beğenmek zorunda değilsin ama şu varki evime ruhsuz duygusuz vs şeyleri söyletmem.senin için ruhu duyguyu mobilyalar yansıtıyorsa o başka...msl çocuk odalarımın dekorasyonunu kendi zevklerine göre yaptık.ben o evde çok mutlu hemde çok huzurluyum.arkadaşlarda bana katılacaktır sanırım beğenilmek için değil birbirimizden fikir alabilmek için koyuyoruz bu resimleri.yinede sağol.....

aynen katılıyorum sana,aynı zamanda çokta zevklisin bence, ne güzel şıkır şıkır bi evin var birde duygusuz bi ev diye asla itham edemeyiz çok özenle seçilmiş herşey sevilerek yapılmış evinin her köşesinden belli bu,yuvasına değer veren,evini seven insan bu kadar özenli olur diye düşünüyorum.Sen daha gösterişi seversin,başka biri daha farklı döşeyebilir buda zaten zevk meselesidir.karokum a çok teşekkür ediyorum çünkü yeni evleneceğim ve bana gerçekten çok güzel bi örnek oldu evi darısı başıma,başımıza....

karokum evi benim beğendiğim güzel evlerden biriydi.:lepi:
Kahverengi tonları özellikle evde yoğun olarak kullanılmıştı.Kahverengi doğanın rengi olduğundan insan psikolojisi olumlu yönde etkiler.Ortamın daha sıcak olmasını ve insanların daha samimi ilişkiler kurmasını sağlar.Karşınızdakinin kendisini resmiyetten uzak daha rahat hissetmesini ve açılmasını sağlar.
Salon ise yanlış hatırlamıyorsam griydi.Fiziki seviyede de donukluğu durgunluğu belirttiği gibi canlılıktan yoksunluğunu da simgelemektedir.
Kısacası renkler insan psikolojisini etkiler.Birde genelde misafir geleceği zaman ben mutfak tezgahım ve diğer odalardaki eşyalarımı kaldırıp mümkün olduğunca sade bir görüntü hedeflerim.Arkadaşımızın evide bu şekilde olduğundan yaşanmışlık yok diye eleştirildi.Tezgahların üzerinde devamlı kullanılan sünger,bulaşık det. vs.. ve diğer odalarda maksimum kalabalık yok diye soğuk bulundu sanırım...

... canım boşver takma... sitede o kadar evini beğenmiş kişiler varken bir kişinin olumsuz tepkisi seni üzmesin... yerimseniben

çok ilginçsiniz yaaa. kadınlar niye böyle. herşeyi anlamak istedikleri gibi anlarlar. bacıımmmm kimsenin evini eleştirmek haddime düşmez tabi. ama evini milletin beğenisine sunuyosun sonra da bozuluyosun e mecburmuyum beğenmeye?. bak bazı arkadaşlar evinin resimlerine eklerken diyorki her türlü eleştiriye açığım bana fikir verin diyor. ne güzel . yani herkez bu bayan (ve saz arkadaşları gibi ) eleştirilerden rahatsızlık duymuyor dikkate alıyor.. evet bence duygusuz bir evdii aynen ısrar ediyorum..ücreti mukabili gidip mağazadan bir anda seçilmiş yerleştirilmiş bir ev.. oysa pek güzel evler gördüm bu forumlarda.. ve bana da çok fikir vermiştir. sosyete pazarından alınmış şunlar bunlarla.. bir yaratıcılık ürünü bir kişiliği olan ucuz ama emek olan uyumsuzluğun içinde bir uyum taşıyan. . acayip bu ne yaa dediğim renklerle döşenmiş evler vardı. asla bana hitap etmeyen ama onları dahi beğendim çünkü çok insancıldı.çok özeldi..sadece sahibine özel beğenilme kaygısı olmayan kişiliği olan evlerdi..ve sahibinin ne şeker bi insan olduğunu düşündüm. onu tanımak isteği duydum..ve bunu gibi.. her evden bir fikir aldım da karakomun evinden hiç etkilenmedim.. ben bunu anlatmak istedim. yoksa çok profesyonelce döşenmişti ev.. belki de bu beni itti.. her ne ise...niyetim kimseyi incitmek de değildir.. allah tüm ailelere koltuktan önce huzur versin..birde eğer ev dekorasyonu ile ilgili bir yarış yapılıyorsa bence bu Kişisel Yaratıcılık [/COLOR]göz önünde bulundurularak yapılmalı aksi halde maddi olanakları kısıtlı bayanların hiç şansı olmaz ve bu yarışlar da bir gösterişten öteye geçmez.. beni anlayan anlamayan herkeze sonsuz selam ve saygılarımla..

Son düzenleme:
yorumlarınızda haklısınız ama kızı da bi dövmediğiniz kalmış yani...
konuyu açtığına açacağına pişman olmuştur garibim...

sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşım yaratıcılık ena.s önemlisi

süppeeerrrr bi yorum sonuna kadar katılıyorum arkadaşım sana

bu kodu da zevkler çok değişken.kimilerinin beğendiği ev bana çok zevksiz fazla köylüce geliyor.ama sonuçta o insanın imkanlarına göre.o kişi beğendiği sürece en güzel onun evidir.insanlar ne zorluklarla döşüyor.kimi klasik sever kimi spor sever.şimdi üzülen arkadaşlar da olur.allah hepsine güle güle ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

tebrik ediyorum sizi ve her kelimesine katılıyorum.

herkes herşeyi beğenmek zorunda değil
beğenen kişilere teşekkürlerinizi sunuyorsunuz ama beğenmeyenlere bu nedir ya
evinizin resimlerini bu formlara koyduktan sonra sizin özelinizden çıkıyor forum kurallarını okumadınız sanırım karokum

sonra bu yeni üyelere saldırma politikası da nedir anlamadım, 3 sene öncesine kadar başka nickle burdaydım ara verdim ve yeniden geldim
simdi nick imide değiştirdim ve yine burdayım eskilerin çoğuda yok zaten varsa da benim gördüklerim hep yeni
tertipçilik mi oynuyoruz burda yoksa fikirlerimizi mi paylaşıyoruz anlayamadım

Son düzenleme:
... canım boşver takma... sitede o kadar evini beğenmiş kişiler varken bir kişinin olumsuz tepkisi seni üzmesin... yerimseniben

bende beğenmedim zevk meselesi
ama arkadaşın tabiiki üzülmemeli bencede
insanı sadece değer verdiği insanlar üzebilir
eleştiriye açık olma zihniyeti taşımadan evinizin resimlerini koymayın lütfen buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…