Sonuna kadar katılıyorum vereliniortak Konu sahibi arkadaşa neden yüklenilmiş? Cevap çok basit; yeni üye olduğu için..bence de konuyu açan kişiye haksız yüklenilmiş konuyu nerelere çektinizlmaz: insanlar çocuklarının resimlerini bile yarıştırıyorlar çocukdan daha kutsal ve önemli bir şey olabilir mi. neden bu yarışmalara tepki koyulmadı da bu arkadaşabu kadar yüklenildi size en çirkin ev hangisi mi diye sordu karşılaştırma mı yapın dedi çok gereksiz yerlere getirdiniz konuyu. ben karakom mu yanlış hatırlamıyorsam ismini yanlış telafuz ederek kırmak istemem çünkü ama tam hatırlayamadım o kişinin evini çok beğenmişdim :lepi:renkler salon hepsi çok güzldi şimdi ne oldu diğer arkadaşlara haksızlık mı ettim. evlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler ederiz ama Allah hepsine yuvalarında huzur versin ama bu başlıkla bu arkadaşlara saygısızlık edilmiyor bence
Sonuna kadar katılıyorum vereliniortak Konu sahibi arkadaşa neden yüklenilmiş? Cevap çok basit; yeni üye olduğu için..
Adım gibi eminim, aynı konuyu Gülsüm Sultan veya Saruboceq, ya da Talin, Songül (Herkes tarafından bilinen üyeler) açsaydı, kesinlikle aynı tepkileri almazlardı..(İsimler örnek amaçlı verildi)
ne kadar doğru soylemıssın aprıl78 bence.sana güzel gelen bana gelmeyebılır o arkadsra beğenılerınızı soruyor zaten.güzel bır konu acmıs ama deger gormemıs...
ben kenyaa nın evini beğendim salonunu aynısını alcam bulabilirsemama kahverengisini alıcam inşallah
Bende karaokumun evini cok begenmistim zemuszemus
Cok zevkli dösemis bence....
Bide Aydii diye bir kullanici vardi. Onunkini cok begenmistim...
saoll cnm benı anlayan ve benım adıma anlamadan yorum yapanlara cvb verduğin için saol herkes evının resımlerını koyanlara yerlı yersız yorum yaparken iyi en begenılen evi sordugumuzda kotu olmışız baksana herkesın evı kendıne gzldır herkez evını kendı bütcesıne gore doşer tabiki biri evının resımelrını koydugunda bakıp begenıp begenmedıgınızı söyleniyorr ama bıırda konu farklı yerlere kadar tasınmış o zmn neden 2009 ın en begenılen evını sectınız karsi cıkan arkadaslar neden bakıp resımlerın altına begendıgınızı soyledınızbence de konuyu açan kişiye haksız yüklenilmiş konuyu nerelere çektinizlmaz: insanlar çocuklarının resimlerini bile yarıştırıyorlar çocukdan daha kutsal ve önemli bir şey olabilir mi. neden bu yarışmalara tepki koyulmadı da bu arkadaşabu kadar yüklenildi size en çirkin ev hangisi mi diye sordu karşılaştırma mı yapın dedi çok gereksiz yerlere getirdiniz konuyu. ben karakom mu yanlış hatırlamıyorsam ismini yanlış telafuz ederek kırmak istemem çünkü ama tam hatırlayamadım o kişinin evini çok beğenmişdim :lepi:renkler salon hepsi çok güzldi şimdi ne oldu diğer arkadaşlara haksızlık mı ettim. evlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler ederiz ama Allah hepsine yuvalarında huzur versin ama bu başlıkla bu arkadaşlara saygısızlık edilmiyor bence
niye bu kadar geliyorsunuz konunun ve konuyu açan arkadaşın üzerine, herkesin kendine göre beğenisi olabilir.Arkadaş evleri yarıştıralım dememiş ki herkes kendi tarzına zevkine en uygun evi seçsin demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?