Forumda en begenilen evler....

Oyyy tıkandım vallaakannehir

karakom nettin bizim başımıza allaseneyvahedigeldismileolumunekankayizsmile

Karakomun evi benimde hoşuma gittiboshayallersmile

Evet çok para harcanmış, herşey lüks, ne yalan söyliyim benimde param olsa bende alırdım döşerdim böyleaklinialirimsmile

Salonda çok fazla şaşa var, sanırım o kadarını yapmazdım ama geri kalanı gayette güzel.

Zevkli hatun valla, her parası olanda böyle döşeyemiyor, yada döşemeyi bilmiyor.vereliniortak

Onun dışında Aşkitonun salonu çok sıcak gelmiştir bana (renkler harika)

Beyaz Meleğin mutfağını beğendim heee bide Barçmanın yeşil mutfak dolaplarını

Sonracığıma Tüm ev olarak baktığımda Karakom birde Özlemin evimini çok beğendim. Özlemin evi (Karakoma göre )daha az bütçeyle döşenmiş gibi ama gayet şık, tertemiz mis gibi.

yav bu başlığa yazmadan önce tekrardan bi baksamıydım acaba evlere. Aklımda kaldığı kadarıyla yazdım amabilmiyorumkismile

kıskananlar çatır çatır çatlasın
Karokum süper evin var
çalışın sizinde olsun dimi ama

Kıskanmadım, çatlamadım ama şu yoruma ne desem boş. Karşı fikir belirtmek içinde böylemi konuşmak lazım sevgili Sinay. Yakışmamış bu yorum kanaatimce.:kahve:

karakomun evi bütün evim evim güzel evim furm başlığı altında en beğendiğim evdir.

bende niltolun evini çok beğeniyorum...
bir çok var ama bi gözden geçiremedim...
akşam yazarım evden...

Oyyy tıkandım vallaakannehir

karakom nettin bizim başımıza allaseneyvahedigeldismileolumunekankayizsmile

Karakomun evi benimde hoşuma gittiboshayallersmile

Evet çok para harcanmış, herşey lüks, ne yalan söyliyim benimde param olsa bende alırdım döşerdim böyleaklinialirimsmile

Salonda çok fazla şaşa var, sanırım o kadarını yapmazdım ama geri kalanı gayette güzel.

Zevkli hatun valla, her parası olanda böyle döşeyemiyor, yada döşemeyi bilmiyor.vereliniortak

Onun dışında Aşkitonun salonu çok sıcak gelmiştir bana (renkler harika)

Beyaz Meleğin mutfağını beğendim heee bide Barçmanın yeşil mutfak dolaplarını

Sonracığıma Tüm ev olarak baktığımda Karakom birde Özlemin evimini çok beğendim. Özlemin evi (Karakoma göre )daha az bütçeyle döşenmiş gibi ama gayet şık, tertemiz mis gibi.

yav bu başlığa yazmadan önce tekrardan bi baksamıydım acaba evlere. Aklımda kaldığı kadarıyla yazdım amabilmiyorumkismile
canım yaaa çok teşekkür ederim:asigim::1hug:

Karokum süper evin var

söylediğin çok yanlış tamam evi beğenmişsindir ama çalışın sizinde olsun hiç hoş değil baı insanlar sadece boğaz tokluğuna çalışıyor bilmem bunun farkındamısın

Karokum süper evin var

ne gerek war bole bi yoruma şmdii arkadasım bencede yanliş bi yorum olmus :olmaz: we bencede herkes sectigi kelimelere dikkat etsin herkes karakumun ewini begenmek zorunda deil ewet guzel bi ewi war gule gule otursn inş ama bole bi yorum yapmannda anlamı yok burda herkes kimn ewini en cok begndi onu solicekti sozde ama konu taaaaaaa nirelere gitti yawww

Benimde cok begendigim evler var mesela kendi evimi degilde esyalarimi cok begenirim ve zevkle kullanirim
özlem in
karakum un
sedayildiz in
niltol un
evlerini cok begenmisdim
valla dahada vardir begendigim ama simdilik aklimda kalanlar bunlar

Bende Karokum 'un evini beğendim.
Tabi ki herkesin evi kendine güzeldir o ayrı.
Ama zevkle döşenmiş belli
Hiçbir şey alelade konmamış özenilmiş.
Tam benim zevkim ve tarzım.
Ben evden alıntılar yaptım
Yaptırabilirsem aynı mobilyalardan istiyorummmm.

Şahsen burda ki birçok evden fikir sahibi oldum.
Bizimle evini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.

Bu arada ruhsuz demek biraz ağır kaçmış,
Hani eleştirmek değil de sanki hakaret gibi olmuş.
Yani herkses böyle bir cümleye tepki gösterir arkadaşım.
Sanırım eleştiride değil de cümle de bir hata olmuş.

benimde hatirladiklarim nilton ve beyaz melek.baska var ama aklima gelmiyo suandabilmiyorumkismile

oveg
aydii
seda yıldız
özlem
beyaz melek
bir kaç tane daha var beğendiğim ama su an aklıma gelmiyor isimleri
beğenme sebebim zevkleri ve tarzı bana yakın olduğu için
abartıya kaçılmadan zevkle döşenmiş evleri her zaman beğenmişimdir
çok güzeldi

Son düzenleme:
Back
X