- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.657
Diyete devam mi ? Haziran1907 canım sende dikkat ediyor musun ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dondurma yedim sıcağa dayanamayıp onun dısında ediyorum evetDiyete devam mi ? Haziran1907 canım sende dikkat ediyor musun ?
Benim bugün iyiydi ta ki komşu aşure getirene kadarKızlar nasıl gidiyor?
Ayni bende dün öyle oldum neyse ilk gün dedim bugunde kendim dayanamadım. Cok üzülüyorum. Hep sisko olucam herhaldeBenim bugün iyiydi ta ki komşu aşure getirene kadar
Zaten sağlıklı zayıflamaya çalışıyorsun canım yavaş yavaş kilo vereceksin. İlk zamanlar çok normal diyete uyamamak. Ben de yazık günah olmasın diye yiyorum tabağı yarım falan asla bırakamam doysam bileAyni bende dün öyle oldum neyse ilk gün dedim bugunde kendim dayanamadım. Cok üzülüyorum. Hep sisko olucam herhalde
Sen hamilelikten önce zayıf değil miydin? Hala süt sağıyor musun? Bir iki aya toparlarsın bence.Ayni bende dün öyle oldum neyse ilk gün dedim bugunde kendim dayanamadım. Cok üzülüyorum. Hep sisko olucam herhalde
Yok degildim hep kilo sorunlarım oldu ama 2020de sevgilim olunca yirmi kilo aldim iki senede. Sonrada 85kilo ile hamile kaldım 95le dogurdum. Lohusalikta 87 olmusum. Simdide hic farketmeden 82 olmuşum. Taşınma fln araya girince.Sen hamilelikten önce zayıf değil miydin? Hala süt sağıyor musun? Bir iki aya toparlarsın bence.
Ben oldum olası pisboğazım. İştah kesici bişey bulmam lazım. Sigara içeyim dedim hasta oldum. Gerçekten içsem demek kanser olcam töbe töbe.
Ben de ne olduğunu anlamadım 50 kilo çok tatlı bi kızdım 20 yaşındayken. Her sene bir kilo aldım, 30 yaşında 60’tım. Şimdi keşke 70 olsam, ona da razıyım. Sürekli yemek düşünüyorum ya. Okul açılınca bakıcam bir iki ay düzelmezsem dahiliyeye gidicem. Kolestrolüm ve şekerim sınırdaydı. Belki ilaç verir de normal insan olurum.Yok degildim hep kilo sorunlarım oldu ama 2020de sevgilim olunca yirmi kilo aldim iki senede. Sonrada 85kilo ile hamile kaldım 95le dogurdum. Lohusalikta 87 olmusum. Simdide hic farketmeden 82 olmuşum. Taşınma fln araya girince.
Ama 4 senedir cok siskoyum sanki bu beden bana ait değil gibi
Çok iyi götürdün. Ben de sinüzit ameliyatı olcam. Bütün yaz antibiyotik kullandım. Bi türlü geçmiyor. Son antibiyotik ağırdı, bıraktım zaten çocuk da emmiyordu, zorluyordum.Süt işi taşınmayla bitti
Niye okullar açılınca şimdi git kan vermeye basladik ya isteBen de ne olduğunu anlamadım 50 kilo çok tatlı bi kızdım 20 yaşındayken. Her sene bir kilo aldım, 30 yaşında 60’tım. Şimdi keşke 70 olsam, ona da razıyım. Sürekli yemek düşünüyorum ya. Okul açılınca bakıcam bir iki ay düzelmezsem dahiliyeye gidicem. Kolestrolüm ve şekerim sınırdaydı. Belki ilaç verir de normal insan olurum.
Oturup kalkmakta zorlanıyorum ya, rezillik resmen.
Şimdi evdeyim ya, okul açılınca düzenim değişcek zaten. Belki koşturmacada zayıflarım. bi de üşeniyorum. Bıktım doktorlara gitmekten.Niye okullar açılınca şimdi git kan vermeye basladik ya iste
Neymis ki canım ben bilmiyorum. Her türlü spor işe yarar aslında da çocuklarla yeterince yapmıyor muyuzdurİnstagramsız hayat çok sakinmiş kızlar şu duvar platesi kısa sürede işe yarar gibi reklamı dönüyordu sizce işe yararmı