Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
65 başlangıç canım hedef 60@Haziran1907
Nilsibel
@sheilata
masalgibiyolculuk
htmcicegi
Başlangıç kilomuz ve hedef kilomuzu paylaşalım
Bende tartı yok canım ya kv ye gidince tartılıyorumKizlar yarın sabah rutininizden sonra tartı fotoğrafı bekliyorum. Benimki kargoda cuma gelir gözüküyor, yarın başlıcam ama çekemicem.
Ay yapmıyormuşum meğersee. İş yerinde yediğim yarım ekmek tostu hiç hesaba katmamışım 9da yiyordum.Evet yapıyormuşsun gerçekten
canım ben şunu aldım incelemek istersen. Yağı suyu bile hesaplıyormuş bu fiyataBende tartı yok canım ya kv ye gidince tartılıyorum
hayır. ben öyle ağlarım canım çekerÖğünlerde yediklerimizi yazacak mıyız
kakaoyu nasıl değerlendirmek lazım bilemedim. paketli gıda mı çikolata türevi miÖf ya insan sabah daha uykusunda ismi lazım değil baş harfi ç******* ister mi
Tartılayım da kakaolu süt yapayım kendime. Tarçınlı/kakaolu sütü diyetisyen veriyor.
Diyetisyen veriyor diye düşünmedim açıkçası. Hatta haftada bir nestle’nin tadım’ın barları var ya, onlardan vermişti. Dışardasın mesela, ara öğün saatin bundan alabilirsin demişti. Paketli ama sonuçta.kakaoyu nasıl değerlendirmek lazım bilemedim. paketli gıda mı çikolata türevi mi
Ben dünden başladım sadece 21 günlük bi şeker diyeti yapıyorum ama makarna beyaz ekmek falanda yemiyorum hiç şeker de yok diyetimde bugün ikinci günümmasalgibiyolculuk canım sen katılıyor muydun yanlış mı ekledim seni?
Boy 173Bu konu birbirimizi motive etmek ve diyet paylaşımları yapmak için kurulmuştur.
Kurallar
Üye Başlangıç kilo Hedef Kilo @Haziran1907 82.5 75 Nilsibel 79.5 htmcicegi 65 60 masalgibiyolculuk Kumsari 82 65
Her gün 20 dk egzersiz yapılacak
Perşembe sabahı tartı fotoğrafı gönderilecek.
Kilo paylaşımında kilo yüzdesi yazılacak.
Yemek fotoğrafı paylaşılmayacak
Kilo yüzdesi bulma
65 kilo biri 1,5 kilo verirse yüzdesi ne olur?
1,5 ÷ 65 × 100 = 2,307
Kilosunun %2'sinden fazla vermiş.
Meyve yiyecek misin? Benim kahvaltım her zamanki gibi oldu. Neyse ben de akşam saçma şeyler yemeyerek tolare edeyimBen dünden başladım sadece 21 günlük bi şeker diyeti yapıyorum ama makarna beyaz ekmek falanda yemiyorum hiç şeker de yok diyetimde bugün ikinci günüm
Yemeyeceğim şekerli hiç birşey yememek niyetindeyimMeyve yiyecek misin? Benim kahvaltım her zamanki gibi oldu. Neyse ben de akşam saçma şeyler yemeyerek tolare edeyim
Yoksunluk hissedersen ne yapacaksın? Tarçınlı süt öneriyorlar.Yemeyeceğim şekerli hiç birşey yememek niyetindeyim