Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkürler canımSohrab geçmiş olsun bu arada. Allah şifa versin.
Buna göre bana 13-11 çıkıyor. Çok kolay yapılabilir.Instada gördüm. Ne kadar dogru bilemem
Bana gore deBuna göre bana 13-11 çıkıyor. Çok kolay yapılabilir.
Len canım baklava çektiYa ben bi de o saate kadar sıkılıyorum. Erken gelsinler, isterse sabaha kadar otursunlar.
Sen de benim gibi sinirin bozulup baklava yemişsin. Çocuklar uyumayınca ben de öyle yapıyorum.
Dün akşam cips yedim bira içtim ama bir küçük paket cipsin yarısını yedim. Bu da benim için başarı. Bu sabah 79.9. Dün 81.3’tü. Anlamadım ben bu işi…
Geçmiş olsunİşin kötüsü eşim ameliyat oldu, hasta ziyareti yapıldı aslında.. O kadar gec saatte.. adam dinlenir mı dıye dusunmuyorlar da
Sen sağlam başladın zaten, hadi 1 Eylül’deDiyeti bırakalı tartilmiyordum bile öyle bir bırakmak
Bugün tartıldım, tuvalete girdim mi onu bile hatırlamıyorum 80.2 çıktı. O verdiğim kilolar sağlam gitmis. 1agustosta başlamıştım en kötü bir ayda 5 kilo verdim diyip devam edebilirim
Başlayalım, sizlerin nasıl gidiyor?Sen sağlam başladın zaten, hadi 1 Eylül’de
Yeniden başlasıııın
Ben yapamadım baktım olmuyor saldım ama baslicam ilham bekliyorumBaşlayalım, sizlerin nasıl gidiyor?
1 ayda kaç kilo gitti kızlar?
Keske ben de 70 olsamBen bugün 70,4 çıktım. Çokta vermemişim ama 1 ay olmadı benim. Eve dönünce daha dikkatli başlarım tatilin son günleri
Bence deGeçmiş olsun
Bence ev gezmesi yasaklanmalı. Sadece anne baba evi ziyaret edilebilir bi de onlar gelebilir gerisi yasak olmalı. Yok mu yetkili kk da
Ben 400 gr aldım. Ama iki gün vermeyince bırakmıştım zaten. Bu hafta da tatildeyim. 2 Eylül’de hem iş hem velilik hem diyet hem spor başlıycam.Başlayalım, sizlerin nasıl gidiyor?
1 ayda kaç kilo gitti kızlar?
Sohrab senin kilo ve hedef kilon kaçtı?Bence de
hazırlık yapma diyenler hep elı bos gelıyor o dıkkatımı cektı
82 kg 170 cmSohrab senin kilo ve hedef kilon kaçtı?
Boyun da mı uzuycak82 kg 170 cm
Hedef 70 kg 180 cm
Benimde kilo boy böylede boy uzasın isterdim bende ,1.75 e yok demem hani82 kg 170 cm
Hedef 70 kg 180 cm
Sohrab susun kız, ben 1.60 bile değilim .Benimde kilo boy böylede boy uzasın isterdim bende ,1.75 e yok demem hani