K kalbimparamparca Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 23 Kasım 2020 131 45 9 Ocak 2021 Konu Sahibi kalbimparamparca #1 Karma cilt yapısına sahibim alerjik değilim orta kapatıcılıkta sağlıklı bir cilt görüntüsü veren fondöten arıyorum yılbaşı indiriminden nyx cant stop wont aldım hiç memnun değilim
Karma cilt yapısına sahibim alerjik değilim orta kapatıcılıkta sağlıklı bir cilt görüntüsü veren fondöten arıyorum yılbaşı indiriminden nyx cant stop wont aldım hiç memnun değilim
Incirella06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2020 562 1.081 9 Ocak 2021 Konu Sahibi kalbimparamparca #2 Orta kapaticilik istiyosan bb öneririm garnierin. Farmasi de cok guzel fondoten gibi. Ikisi de sivilce vs yapmiyor.
Orta kapaticilik istiyosan bb öneririm garnierin. Farmasi de cok guzel fondoten gibi. Ikisi de sivilce vs yapmiyor.
massmavii Guru Kayıtlı Üye 19 Ekim 2011 715 1.498 9 Ocak 2021 Konu Sahibi kalbimparamparca #3 estee lauder double wear özel günlerde kullanıyorum sivilce yapmıyor karma yağlı ciltliyim. Pahalı olmasın dersen geçmişte revlon da kullanmıştım o da çok iyiydi. Fit me en uygun fiyatlısı günlükte kullanıyorum ancak o bayağı pudra ve mat bitişli.
estee lauder double wear özel günlerde kullanıyorum sivilce yapmıyor karma yağlı ciltliyim. Pahalı olmasın dersen geçmişte revlon da kullanmıştım o da çok iyiydi. Fit me en uygun fiyatlısı günlükte kullanıyorum ancak o bayağı pudra ve mat bitişli.