folik asit günlük kullanım oranı

folat formunda olup olmadığını nasıl anlayacağım kusura bakmayın bilgim olmadığından soruyorum
Sizin ilacınızda da metilfolat yazıyor yani benim doktorumun dediği gibi, benim kullandığım marka da metilfolat formunda

İnşallah tez zamanda sana da nasip olsun ozaman bende gebelikten 1 bucuk ay önce kullanmaya başlamıştım
güzel bir süreç olmalı muhakkak ama ben biraz tedirginim bir adım hep geride duruyorum . ama allah aratmasın :) bir yanımda sürekli anne olmak istiyor. ne güzel siz kullanmaya başlayıp uzun süre geçmeden hamile kalmışsınız. bizde denemelere başlamadık ama olmaz diye çok korkuyorum :)

Açıkçası bende hemen düşünmüyordum sonra tesadüfen kalmışım ve buna ne kadar sevindiğimizi gördük malesef ki o boş gebelikle sonuçlandı.. Çok istediğimizi görünce fazla ara vermedik 4 5 ay sonra çok şükür ilk denememizde kaldım Allah isteyen herkese nasip etsin bambaşka bir duygu

amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…