hayırlı olsun.inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağınıza almanız nasip olur.kaç aylık hamilesiniz?Bende hamileyim bende kullanmadım doktor henüz tahlillerimi yeni yaptı. Sonucları bekliyoruz. Umarım gec kalmadım.
ne kadar da rahatlatıcı şeyler yazmışsınız öyle.sabah sabah ağladım.çok teşekkür ederim.dün sağlıklı bir sonuç olsun diye sağlık ocağına gidip tekrar kan testi yaptırdım.2 gibi gidip alıcam.yarın da kadın dğuma gidicem.hadi bakalım bismillah.ayyy çoooookkkk duygusalımÖncelikle çok çok tebrik ediyorum :) Ben daha gebe değilim fakat çok yakın bir arkadaşımdan takip ettiğim ve araştırdığım için bildiğim kadarıyla seni rahatlatmaya çalışacağım :)
Arkadaşım 4 aylık gebe, hala ara ara regl ağrılarına benzer ağrılar, bel ağrıları, gaz sancıları yaşıyor, doktor bunun tamamen normal olduğunu ve bebek büyürken rahmin genişlemesi sebebi ile çeşitli ağrılar zaman zaman yaşayabileceğini söyledi.
Doktor takvimine göre evet sen 1 ay 3 günlük hamilesin. Hamilelik hesaplanırken son adet tarihi baz alınıyor.
Folik asit konusuna da gelecek olursak bence doktora gitmeden 1 gün önce almaya başlayıp doktora da "ay evet ben kullanıyorum zaten" demenin hiç mantığı yok bırak doktor herşeyini bilsin olduğu gibi :) Hem analarımız folik asit kullanmadan bizi doğurdu, maşallah hepimiz gayet sağlıklıyız. Merak etme, bebek geldiyse, tutunduysa, Allah ol dedi olduysa, uykularını nolursun bunun için kaçırma. Hiç kasma kendini bu tip şeylerde. Tahmin edebiliyorum şu aralar çok zor geçiyor olabilir ama doktor şuan senin en yakının, tüm içini ona dökmen lazım :) O da senin yapıp yapmadıklarına göre sana farklı bir çizelge çıkartabilir onun da önünü kesmemek lazım.
Sen şuan nolursun git tadını çıkar :)) Doya doya sevin, ağla ne bileyim... :))) Doktora gidene kadar da hiç negatif düşünme. Unutma artık sen müstakbel bir annesin. Bebeğin de yaşadığın her stresten etkileniyor. Elini koy konuş onunla :)
ne kadar da rahatlatıcı şeyler yazmışsınız öyle.sabah sabah ağladım.çok teşekkür ederim.dün sağlıklı bir sonuç olsun diye sağlık ocağına gidip tekrar kan testi yaptırdım.2 gibi gidip alıcam.yarın da kadın dğuma gidicem.hadi bakalım bismillah.ayyy çoooookkkk duygusalım
cooookk teşekkür ederim... bu gün tahlil sonuçlarımı aldım.beta hcg 1651 .doktor hamilesin dedi.ebe de 4 haftalıksın dedi.yarın da hastaneye gidicem. ulturasona baktırmaya.inşallah yarın da size hayırlı güzel haberler veririm :)ahhh lütfen istediğiniz kadar ağlayın zaten, gün sizin gününüz :))) sadece yapmadığınız şeyler için hırpalamayın kendinizi, gebelikte bir kural vardır: kesinleşene kadar yapmış olduğunuz hiç bir şey bebeği etkilemez. Hatta Dr. Kaan beyin sitesinde tam olarak şöyle yazıyor:
"Ben seni uyarmadan önce (adet kanaman gecikmeden önce) yaptığın şeylerden sorumlu değilsin, ancak ben sana adet kanamanı geciktirerek mesaj verdiğimde günlük yaşamında dikkatli olmalısın".
Bunun tıbbi çevrimi "ya hep, ya hiç" kuralıdır.
Tadını çıkarın lütfeeen :)))) ve muhteşem haberlerle beni de sevindirin :) Tekrar tekrar tebrik ediyorum. Mutluluğunuz daim olsun.
Ayyy frigolam beniiimmm :) ne güzel şeyler yazıyorsun öyle.Allah im ne sıkıntı varsa gidersin ne istiyorsan tez zamanda hayırlı bir şekilde versin inşallah.sevdiklerinle güzel hayırlı sağlıklı bir omrun olur yağlı ballı inşallah .ayy içimden dua etmek geldi de :)ay ay ay maşallah taze anneye :) değeriniz de harika çıkmış. her zaman demişlerdir anne mutluysa bebek de mutlu :) veeee hiiç aklınıza olumsuz cümleler getirmeyin. negatif negatifi, pozitif pozitifi çeker. bence herşey harika olacak. bakın pazar gününden bu yana ne kadar mutlu bir anne var :) bebişi geliyor, değerleri bir harika, ultrasonda da bebesini gördü mü vallahi sizden daha mutlusu yok. Ne mutlu ki Allah size şeker gibi bir bayram hediyesi verdi daha da muhteşem bir hediye olamazdı :) Artık yarın daha da güzel haberleri iletin bize :)
4+6 arkadasım. Yeni öğrendik sayılır.hayırlı olsun.inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağınıza almanız nasip olur.kaç aylık hamilesiniz?
Ha ha denedim domestos testini köpürdü 10 dakikanın sonunda sönmedi hala ayni fotosunu çektim off ya ne günlere kaldık dimi catlicam meraktan ama yaaaa...hamilemiyim şimdi yaniiiiiiii
Bu gün dediğim gibi doğum haneye gittim.doktor en son adetinin başlangıç tarihini sordu.17 haziran dedim de hmmm dedi.ne oldu dedim doktora.senin dört beş haftalık olduğu için ulturusanda görünmez dedi.ama yine de bakalım ultursaonds görülüyor mu diye.tansiyonumu olctukten sonra ulturasonda karnıma baktı ama kese görünmüyordu.canim çok sıkıldı.sonra dört tup kan ,bir tup idrar verdim.ben açıkçası bebegimin kesesinin gorulecegini düşünmüştüm.bazı dört beş hastalıkların kesesi gorunyormus hatta kalp atışı da duyuluyormus.ben ne zamana kadar bekleyecem yaaa. Haftaya çarşamba tahlil sonuclarimi ogrenicem.o zaman görünür mu acaba
yok canikom 4-5 haftalık karından bakmayla görünmez, alttan bakarsa gözükür. Dert etmene gerek yok kalp atışları da 7-8 hatta 9. hafta bile normal duyulması için, içini ferah tut. Sana alttan bakma talebinde bulunmadı mı ultrasonda? ve sonuçlar neden haftaya? Genelde max 1 gün sonra veriyorlar...
Arkadasım adet tarihlerimiz aynı. Bende din gittim benim de gözükmedi kese. Benim de canım sıkıldı ama bak ben gibi biri daha çıktı. Demekki normal bişey. :)) üzülmeyelim bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli doğacak inşallahBu gün dediğim gibi doğum haneye gittim.doktor en son adetinin başlangıç tarihini sordu.17 haziran dedim de hmmm dedi.ne oldu dedim doktora.senin dört beş haftalık olduğu için ulturusanda görünmez dedi.ama yine de bakalım ultursaonds görülüyor mu diye.tansiyonumu olctukten sonra ulturasonda karnıma baktı ama kese görünmüyordu.canim çok sıkıldı.sonra dört tup kan ,bir tup idrar verdim.ben açıkçası bebegimin kesesinin gorulecegini düşünmüştüm.bazı dört beş hastalıkların kesesi gorunyormus hatta kalp atışı da duyuluyormus.ben ne zamana kadar bekleyecem yaaa. Haftaya çarşamba tahlil sonuclarimi ogrenicem.o zaman görünür mu acaba
Ayy aynı ben gibisiniz siz de. Bende şuram ağrouor buram ağrouor acaba bi sıkıntı mı var diye içim içimi yiyor. Sakin olalım bence.Alttan da baktir dedi doktor başka bir bölüme yönlendirerek ben de kabul etmedim.biraz daha beklerim dedim.kime sorarsam alttan baktirma demişti.riskli olabilir demişlerdi.ondan baktirmadim.sonuçların haftaya olmasının sebebi kapsamlı bir tahlil olduğu için mi bilmiyorum.hastahane doğum hastanesi olduğu için yetirtiremiyordur belki.bilmiyorum ki...bi de benim adet sancilarim hala var.şimdi bile agriyor. Acaba bu gun cok yurudugum icin ni inşallah olumsuz birşey yoktur da bebeğimi sağlıkla hayırla kucağma almayı nasip etsin Rabbim.bana çok dua et
Eczacı aç karnına da içebilirsiniz dedi bana. Ama ben kahvaltıdan sonra alıyırom.Valla ben iki saat önce bi bardak sut peynir yarin bogaca tukettim.folik asit içmek için.pek birşey yemedim.eşim de şimdi tost yapıyor.acaba yanlış mi besleniyorum ? Adet ağrılarım var diye yataktan kalmak istemiyorum.temizlik hastası olan ben bir haftadır evi temizleyemiyorum.herşey korktuğunu için.birbirimize dua edelim