Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fobileriniz nelerdir, bunun için ne gibi önlemler alıyorsunuz?
- Konu Sahibi AttaQue
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? G
Gamzei
Ziyaretçi
klostrofobim var,önlem olarak asansörlere ve otobüslere cok cok zorunlu kalmadıkça binmiyorum..önlemden cok kaçış yanii benneyaptımki kalabalık yerler,küçük bi odada nefes alan bi sürü insan,basık tavanlı araçlar-mekanlar,offmirmirmirmir ölmekten diil gömülmekten korkuyorum benneyaptımki
karanlıktan korkmayan yok sanırım.. bütün yorumları okudum.. çoğu kişi böcek karanllık ve yükseklik korkusu demiş....
ben yükseği severim.. özellklede lunapark araçlarndan en yüksekte olup aşağıya bakmak beni heycanlandırır..
benm fobilerm saymakla bitmez
kapı deliklerinden bakamam mesela...........................biri bakıyomuş ghibi oluyoo
.......
evde hamam bögeği gördüysem 2 gün parmak uçlarımda yürürüm evinn içinde....... :))))
gece kapalı televizyon ekranına bakamamm
sonraaa
dağlardan korkarım
gemilerden aşırı korkarım resimlerine bakamamm......aklıma geldikçe psikolojim bozuluyor............................ayyyy hele o titanic filmiiiii allahııııım ..........
küveytli banyolardan korkarım bide küveytin içi kararmışsa.. allahh kimse beni oraya sokamaz.
ateşe bakmam
bakarsam orda insanları görürüm...ki bakınca hep yaşıyorum o anııııı :))))))
varda var işte (((((
ben yükseği severim.. özellklede lunapark araçlarndan en yüksekte olup aşağıya bakmak beni heycanlandırır..
benm fobilerm saymakla bitmez
kapı deliklerinden bakamam mesela...........................biri bakıyomuş ghibi oluyoo
.......
evde hamam bögeği gördüysem 2 gün parmak uçlarımda yürürüm evinn içinde....... :))))
gece kapalı televizyon ekranına bakamamm
sonraaa
dağlardan korkarım
gemilerden aşırı korkarım resimlerine bakamamm......aklıma geldikçe psikolojim bozuluyor............................ayyyy hele o titanic filmiiiii allahııııım ..........
küveytli banyolardan korkarım bide küveytin içi kararmışsa.. allahh kimse beni oraya sokamaz.
ateşe bakmam
bakarsam orda insanları görürüm...ki bakınca hep yaşıyorum o anııııı :))))))
varda var işte (((((
bende böceklerden çok korkuyorum ya .
sonraaa gök gürlemes beni çok ürküdür.
karanlıği severim ,yüksekliği de severim ama.aşa bakınca kendimi boşluğa bırakmayı istiyorum .bu yüzden bakamam.çünkü kendimi boşluğa bırakabilirim bunu nedense çok istiyorum .hemde bunu yapmaktan çok korkuyorum
sonraaa gök gürlemes beni çok ürküdür.
karanlıği severim ,yüksekliği de severim ama.aşa bakınca kendimi boşluğa bırakmayı istiyorum .bu yüzden bakamam.çünkü kendimi boşluğa bırakabilirim bunu nedense çok istiyorum .hemde bunu yapmaktan çok korkuyorum
Çoooook uzun yıllardır klostrofobim var.. Kapalı ve dar alanlarda kalamıyorum.. Yıllardır asansöre binemiyorum... Kaldığım yer eskiden 10. kattaydı ve hergün bir kaç defa merdivenle 10. kata kadar çıkardım.. Şimdi Allah'tan giriş katında oturuyorum.. Bölümüm ve mesleğim gereği karanlık odaya girmek zorundayım ama girdiğim gibi panik atak geçiriyorum fenalaşıyorum.. Otobüs yolculuğunda bile kötü oluyorum.. Uzun süreli yolculuk yapamıyorum.. Psikoloğa çok gittim bu sorun için ama bir türlü çözülemedi.. Bununla yaşamaya alıştım artık..
fareler,kuşlar(güvercin) ve tavuklar
fare,güvercin ve kedileri rüyamda çok görürüm zaten ama artık pek görmüyorum
tavuklarda annemin dayısının köy evinde vardı merdiven altındaydı asla o eve gitmezdiiim
fareleri rüyamda çok görürdüm birkerede farelerin arasında görmüştüm rüyamda kendimiii
önlem olarakta uzak duruyorummm
fare,güvercin ve kedileri rüyamda çok görürüm zaten ama artık pek görmüyorum
tavuklarda annemin dayısının köy evinde vardı merdiven altındaydı asla o eve gitmezdiiim
fareleri rüyamda çok görürdüm birkerede farelerin arasında görmüştüm rüyamda kendimiii
önlem olarakta uzak duruyorummm
Belki garip fakat arilardan nefret ediyorum ve cok korkuyorum.ne zaman seslerini duysam yada gorsem ciglik cigliga kaciyorum.Korkuyorum ignesini batirmaisndan.Ama cozumu buldum.Bir ilacim var.hep cantamda.ari gordugum ,yada sesini duydugm gibi hemen suruyorum o zaman kendimi guvende hissettigim icin korkmuyorum.
beninde dar yer sıkışık yerler şakada olsa üstüme cullanılması
ya bazen beni halının arasına sardıklarını falan düşünüyorum boğulacak gibi oluyorum tabi bu düşüncede garip diceksiniz niye düşünüyorum bende bilmiyorum bide böyle dar magra gibi yerlerden geçerler ya filmlerde oda beni rahatsız eder seyredemem öyle şeyleri
daha şimdiden öldüğümde topragın altında nasıl duracagımı düşünüyorum
ya bazen beni halının arasına sardıklarını falan düşünüyorum boğulacak gibi oluyorum tabi bu düşüncede garip diceksiniz niye düşünüyorum bende bilmiyorum bide böyle dar magra gibi yerlerden geçerler ya filmlerde oda beni rahatsız eder seyredemem öyle şeyleri
daha şimdiden öldüğümde topragın altında nasıl duracagımı düşünüyorum