• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fobileriniz nelerdir, bunun için ne gibi önlemler alıyorsunuz?

benim komik olcak ama FAKIRLIK fobim var allahima sukurler ólsun da aratmadi hicc delikafadulden

yükseklik korkusu..yüksek katara dahi çıkamıyorum..delikafadulden
karanlık çok fazla gürültü ve yoğun kalabalık..delikafadulden
off madde madde yazmaya kalksam buraya sığmaz :delphin:..herşeyden korkarım bir çocuk bile belki benden daha cesaretlidir gamyoncuiremsu..çoğu zaman gece tuvalete tek başıma gidemiyorum..:utangac:senağlamasenağlama:çok üzgünüm::1shok:

ben yüksekten korkarım,mesela perdeleri asmak için merdivenin en son basamağına kadar bile çıkamam,o bile yüksek bana göre

birde akşamları perde kapanacaksa asla ben kapatamam,sanki pencereden biri çıkacakmış gibi hissediyorum

balkonun kapısının açık olduğu odaya giremem huzursuz olurum

birde fareden çok korkarım

selam kızlar ..benimde asansör fobim var..çok korkarım ..kaç kat yükseğe çıkmak zorunda kalsam bile merdivenlerden iner çıkarım......aaayyy......

sadece köpeklerden artık sokak köpeklernn yanndan gecebiliorm galiba alışmak zorunda kaldım ama özellikle küçük köpeklerden daha çok korkuorum oyun oynamak için bacaklarıma dolanıyolar ama nasıl yenicem bu korkumu bilmiorm:bbo:

deprem fobim varrr ... bunu yenemicemde sanırımmm senağlama bide böcekk çok korkarım böcektenn ama bunuda yenemicem sanırım senağlama

arkadaşlar bende doktor ,hastane fobisi var. hastaneye gittiğimde kalbim pır pır atmaya başlıyo,tansiyonum düşüyor,her iğne oluşumda bayılırım,geçen diş çektirdim.kendi kendimi telkin ede ede canım çıktı.Üstelik dişçi tanıdık,canım acımadı aslında ama çıkan sesleri duydum ya kendimi sıkmaktan herhalde diş çekildikten sonra yine bayıldım.şimdi meme ultrasonu çektirmem lazım korkudan gidemiyorum.Ben bu korkumu yenmek istiyorum ne yamam gerek lütfen yardım edin..... minnettar kalırım.

otopark gibi basik yerlerde boguluyorum ama dusunmemeye calisiyorum bunu hizli adimlarla uzaklasarak:Saruboceq::teytey:

şehir dısına cıkamıoyrum bılmedıgm bı yere ıssızsa heel gıdnce panık atak oluyorum vapura bınemıyorum daha sayıyıymmı ıstanbulda olupta besdıktastan uskudara 6 dklık yolu bogazdan 1.30 dk gecen varmı acaba benım gıbı:(

GEMİ fobim var.
resimlerine bile bakamam
hatta geminin düüüüt sesi bile beni acayip korkutuyor..
ayy aman allahım..
bahsetmesi bile tam felakett..
bütün gemiler yok olsunnnnnnn...

karanlık fobim var, bunun sebeplerinden biri de gece körlüğümün olması :1no2: evde her odada mum ve kibrit var elektrik giderse diye, başka önlemim yok gamyoncuiremsu

kapalı alan korkum var
sarı dolmuşlar var onlara bile binemem
basık alanlarda duramam...

kopek ve tsunami..
eskiden yilan da vardi ama nasil gecti bilmiyorum o acikcasi.
bir de dar mekanlarda nefes alamam ama o tecrubelerimden kaynaklaniyo fobi denemez.

karanlıktan korkarım yanımda biri olmadıkça gözümü açmam
çok fazla korku filmi izliyorum galiba...mirmirmirmir
birde böceklerden korkarım bir kere arı eşimi sokmuştu yanımda
bayılacaktım az kaldı:1shok:

Karanlıktan korkuyorum ve şimdi bir yenisi daha eklendi spekulum:çok üzgünüm:karanlıktan koktuğum için gece yalnız kaldığımda lambayı açıp öyle uyuyorum.hala muayene de doktorumun spekulum kullanma ihtimaline karşı düyduğum korkuyu atamadım ve doktora gidemiyorum:çok üzgünüm:

Bu karanlık fobisi bende de var bazen sorun yapmıyorum ama çok endişeli yada üzüntülü olduğum zamanlar ışık bile nafile ne yapıcağımı şaşırdım... Bazı geceler hiç uyuyamam sabah ezanı okununca bana bir rahatlama geliyor..:çok üzgünüm:

Çocukluğumda yaşadıklarımdan kalsa gerek eşşek kadar oldum oda ışığında uyurum.
En derin uykumdayken bile elektrikler kesilde anında uyanırım korkuyla karanlıkta yatmam imkansız.
Ve bu fobimi asla yenemeyeceğimi biliyorum.

kedi fobim var hemde öyle böyle degil cok korkuyorum yenmek içinde bişiy yapmıyorum hatta bu fobim yüzünden eşimle bosanma noktasına bile gelmiştik....

Back