• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fobileriniz nelerdir, bunun için ne gibi önlemler alıyorsunuz?

bendede yökseklik korkusu var ve kapalı yerde kalma kapısı kapalı odada hayatta yatamam hele8 yaşında bir kızım varki felaket odaların kapısını kesinlikle kapatmaz tuvalettebile kapıyı kapatmaya korkar asansörden korkar beni çok endişelendiriyo bu korkuları böyöyönce geçermi acaba

bendede karanlık korkusu var evde hertarafın ışığı açıktır ve ışıldak var olurda elektirik kesilir diye hep yakınımda durur

bırde ucak fobım var.ayagımın yerden kesılmesıne dayanamıyorum.sırf bu yuzden yurtdısına cıkamıyorum

sevdiklerimi kaybetme korkum var onlardan ayrı kalamıyorum sanki ben evden uzaklaşınca onların başına bişey gelecekmiş gibi hissediyorum (hastalık trafik kazası vb.) karanlıkta uyuyamıyorum bide yalnız kalamıyorum. özellikle sabahları uyandığımda içimde titreme oluyor korku heyecan oluyor. ağlamak istiyorum. sanırım ben kafayı yiyorum :((

Benim en büyük fobim kaplumbağa resmine bile bakamıyorum bayılacak gibi oluyorummm çok korkunç birşey senağlama

benim fobim fare yazarken bile içim ürperiyo huzursuz oluyorum çok korkunç yaa ve bunun için önlem almıyorum bu fobiyi yenmekte istemiyorum fareden korkmamak daha korkunç bence

heralde en zor fobi benim ben kuş tüyünden korkuyorm yolda yürürken sürekli yere bakıyorum rüzgarlı havada dışarı çıkmamaya çalışıyorum ve bu konuda psikolağada gitmiyorum bana tüy gösterir diye :( benden başka tüyden korkan var mı çok merak ediyorum açıkçası.

böcek fobim warr küçük bi böcek göreyim ellerim uyuşuyorr kollarım fln karıncay görünce bilee içim kötüü oluyorr. yada hamam böcegi flnn yazarken bilee huylandımmm

bende asansör fobisi vardı 8 kata bile yürüyerek çıkardım atlattım çok şükür artık binebiliyorum. eskiden annemi kaybetmekten çok ama çok korkardım geceleri ağlayacak gbi olurdm kafayı sıyırcak gbi hala korkuyorum tabiki ama hastalık derecesinde değil. köpeklerden korkuyorum böcekten,fareden korkmam o kadar ama köpekten korkuyorum.mr a girdim mesela acayip korktum ztn panik atak var bende yarım saat mi ne durdum içerde hatim indirdim walla. o günden beri çok küçük yerlerde kapalı kalamıyorum.

bende her türlü böcekten özellikle karafatma denen o illetten korkunç ötesi korkuyorum.yani utanmasam yazın çizmeyle ve astronot kıyafetiyle gezecem.o böceğin ölüsünü bile görmeye tahammülüm yok ıııyyy parlak parlak siyah oluyolar ya şimdi bile ayaklarımı yerden çekip sandalyeye dayadım.Bir türlü yenemiyorum bu korkumu.Birde yüksekten acayip korkuyorum bu korkuyuda yenemedim.Geçenlerde üst geçitten geçmem gerekiyodu mecburen çıktım ama yürüyemedim olduğum yere çömeldim başım acayip döndü birisinin gelmesini bekleyip öyle yürüyebildim.Nasıl yenecem bu korkularımı yardımcı olurmusunuz...

En çok ailemi ve özellikle annemi kaybetmekten korkarım.Sonra da yanlış anlaşılmaktan.
Bir de yüksekten korkarım ama birinin balkona filan yaslandığını görürsem daha da korkarım.Karnıma ağrılar giriyo:bbo: Yenmek için sadece yükseğe alıştırmaya çalışıyorum kendimi ama olmuyor.:delphin:

Böceklerden korkar mıyım yoksa nefret mi ederim bilmiyorum ama görmesem çok daha güzel olur.delikafadulden

Küvetli banyolardan korkuyorum,sebebini bilmiyorum çocukluğuma inmek lazım :))
karanlıktan korkuyorum
yüksekten korkuyorum,ama adam akıllı yüksekden...öyle 5-6 kat yüksekden korkmam...mesela boğaz köprüsü,yada iş kulelerinin yüksek katları...
yaşlanmaktan korkuyorum ki,korktuğum da başıma geliyor :))

Son düzenleme:
Back