• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fobileriniz nelerdir, bunun için ne gibi önlemler alıyorsunuz?

böceklerr dahil tum surungenlerden tıksınırımm fobım buydu. oyle kı bı hamamboceğı gordğmdee ağlardım kalbım sıkısırdı falan o derece yanii =) ama artk yendım dıebılrım.mesleğim ıcabı boceklerle,soluncanlarla vs ıclı dıslı oldum ılerde daha da artcak ılıskımız =))

Arkidaşlar benim çok ilginç bir fobim var ama daha çok merak var fobiyle karışık..Nassıı ama duyunca şoke olacaksınız.Ya ben eskiden bir siteye giriyordum hoşuma gidiyor ya da bir konuya yorum yazma ihtiyacı hissediyordum.Yani beğenilmek veya kabul edilmek gibi kaygılarım yoktu(öyle bir isteğim olsa bizim bahçeye dadanan köpek çetesine katılırım yavrım).moderatör ya da admin olduğunu tahmin ettiğim bir şahsiyet taciz etmeye başlıyordu.Düşündüğünüz gibi değil daha çok imla tacizleri tekrar cvp yazmak belli kelimeleri o an silmek vs.
Niye bana bu kadar kafayı taktı anlamadım sordum sordum duma duma dum ama cevaplamadı?:27: Pirobilem şu sil anam sil kurban olsun kelimeler sana artık hanım mıydı bay mıydı amca mıydı rakun muydu !Zaten sanal ortam amacın o siteyi canlandırmak düzeni sağlamak felan..Niye birine kafayı bu kadar takıyon anam bana ne derim ben olsam düzgün cümleler kurduktan sonra istedigini yaz di mi?Kafayı bi taktı sildi nikimi kendi kendine bi şeyler yapıyo o eğlendiğini sanırken ben eğleniyorum güler misin ağlar mısın?İlkin üyelerin profil bilgilerine bakıyordum ki hemen on line oluyorlardı öyle dank ettim..

Neyse uzatmayayım :52: bir siteye daha girmiştim ordada bu inanır mısın! inanmazsın..:44:Herkeş birbirine gıcık bu dünyada internette bile gıcıklar sevin yavrılar birbirinizi yemeyin havuç yiyin Öpüyorum yanaktan Yerim seni ben cadıarzu!..:27::27:

Son düzenleme:
Sinirsel ve ruhsal hastalıklar hayvanlarda da başgösterdi evveet hayvanlarıda kendimize benzettik.Eskiden bir hayvanı sevdiğimde sakin durup mutlu olurdu şimdi gel bakiim diyorum haydaraninnam koşarak geliyorlar ay ne cana yakin diyorum carrt geçiriyorlar tırnağı yada köpekse kolumu ağzına alıyor korkudan nalları neyse..,Ne iştir anlamadım dünya ne kadar değişti huysuzlar artık :43:Ahhh ah! sen mutsuzsun ben mutsuzum bak o da mutsuz onlar da mutsuz kimse mutlu değil..Bir Ajda Pekkan şarkısyla noktalıyorum ama sözleri tam hatırlayamadım.:44:

Köpeklerden korkarım ( Eskiden çok çok sevdiğim halde 2 ayrı zamanda, sevmeye çalıştığım köpek tarafından ısırılmaya çalışıldıktan sonra)
Hamamböceği (hele ki uçuyorsa :18:)
Çekirge
Arı..
Kedilerden değil ama tüylerinden çookk korkuyorum bu da yeni başladı. sanki tüyü ağzıma kaçacak mideme yerleşecek gibi bi korku o yüzden artık kedileri sevip okşayamıyorum bile. (Ki bundan 1 yıl öncesine kadar kedi besleyen ben)
Son olarak da iğne olmak

Aklıma gelen korkularım bunlar benim.

Kapalı yerde kalmaktan:30::30:

Bende de var bu.Bende kapalı yerde duramıyorum.Bodrum katında bile duramam mesela ki büyük olsa bile.Asansör meselaa...İçine girdiğimde nefes alamam,kalbim deli gibi çarpmaya başlar.Ve nefes alamadığım içinde nefesimi tutarak girerim bazen içine.

otobüsün virajlara hızlı girmesi beni öldürüyo virajda saga yatıyosa ben sola yatıyorum sanki saga yatarsam devrilicek diye elim ayagım boşalıyo ya
bide canları çıkasıca çekirgelerden nefret ediyorum görünce yanımda kim varsa ona vura vura bagırıp aglıyorum elimde degil napim

otobüsün virajlara hızlı girmesi beni öldürüyo virajda saga yatıyosa ben sola yatıyorum sanki saga yatarsam devrilicek diye elim ayagım boşalıyo ya
bide canları çıkasıca çekirgelerden nefret ediyorum görünce yanımda kim varsa ona vura vura bagırıp aglıyorum elimde degil napim

Bende araba fobiside var.Seninkine benziyor ama daha fena benimkisi cnm.Arabaya,otobüse falan bindiğim zaman sanki her an kaza olucakmış gibi geliyor ve gözümü yoldan ayıramıyorum bile.Hele o virajlar..Onlara da hızlı girdiği zaman ölüyorum resmen.

Çok dar, sıkışık yerlere giremem.Böyle tünel gibi yerler mesela.. Eğilerek geçmek zorunda olduğum yerler çok rahatsız eder.Mesela televizyonda biri saklanmak için yatağın altına girerse bana fenalık gelir :53: O derece korkarım..
Ölmekten değil de, bir yerlere sıkışıp yada bir şeyin altında kalıp ölmekten çok çok korkarım.O yüzden deprem olduğu zaman günlerce gözüme uyku girmez. :50:

Ben de kansere yakalanma ve dr a gitmekten korkma var.Cipralexe başladım yarın 2 hafta olacak....İlaçtan midem arada bulanıyor iştahım kesildi acaba midemde kötü bişey mi var diye kuruyor ve çok mutsuz oluyorum.Dersiniz git dr a rahatla yaptır tetkikleri...Ama dr a gitme ve kötü bişey duyma korkusundan gidemiyorum.Kısır döngüdeyim...Ne söylense ikna olamıyorum.Bu bir fobiymiş bakalım ilaç yardımcı olacak mı bekleyeceğim.....sevgiler....

aynisi bendede var, hatta o migde derdi su an var.
Ucaga binmekden asiri korkuyorum, hatta ayin 9. da insallah Tr ye uccam, simdiden Panik oldum.
Dr a gidince sonuclardan korkarim, cocuklarimi birsey olcagindan, Narkozdan vs vs

ucaktan cok korkuyorum hele ilk havalaninca iyy
ama mecburen biniyorum yurtdisinda yasadigim icin:( 4 yildir yenemedim bu korkuyu surekli dua okuyorum ve diken uzerinde oturuyorum offf uyku ilacida almiyorum alsam ii olcak aslinda:18: ya simdi bisey olursa diye icimde bisey beni olduruyo..

birdeeee
bocekler
deprem:14:
yukseklik
fareler
tusunami
gok gurultusu

Son düzenleme:
ucaktan cok korkuyorum hele ilk havalaninca iyy
ama mecburen biniyorum yurtdisinda yasadigim icin:( 4 yildir yenemedim bu korkuyu surekli dua okuyorum ve diken uzerinde oturuyorum offf uyku ilacida almiyorum alsam ii olcak aslinda:18: ya simdi bisey olursa diye icimde bisey beni olduruyo..
bocekler
deprem:14:
yukseklik
fareler
tusunami
gok gurultusu

deprem ve şiddetli rüzgar:25::25::25:

Benim emetofobi mi diyorlar ne? Kusma fobim var, kusmaktan çok korkuyorum. Küçükken okulda dersin ortasında kusmuştum. Belki de bu olay tetikledi, bu fobimi, bilemiyorum. Şimdiye kadar bir uzmandan destek almadım. Bu fobinin bana zararı da olabiliyor.Bir keresiinde gıda zehirlenmesi gibi bir rahatsızlığım olmuştu ve sırf bu fobim yüzünden zararlı maddeleri vücudumdan atamadığım için, rahatsızlık tehlikeli boyutlara ulaşıyordu neredeyse. Zehir kanıma karışıp, titreme, yüksek ateş, aşırı halsizlik, aşırı ishal vb. sıkıntılara sebep oldu. Soluğu hastanenin acil servisinde aldım. 1 gün boyunca serum tedavisi görmüştüm. Bu fobimden nasıl kurtulabilirim, Yardımcı olabilecek var mı? yazarsanız sevinirim.

Arkadaşlar benim de saplantılı insan fobim var hani saplanıp beyninden çıkaramayanlar var ya onları nası tedavi ettirebiliriz :35: Ben de tabi unutulucak biri değilim özel biriyim biliyorum ama onlara da yardım etmek istiyorum biliyon mu ablacığım?:50:

Back