Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kapalı yerde kalmaktan
otobüsün virajlara hızlı girmesi beni öldürüyo virajda saga yatıyosa ben sola yatıyorum sanki saga yatarsam devrilicek diye elim ayagım boşalıyo ya
bide canları çıkasıca çekirgelerden nefret ediyorum görünce yanımda kim varsa ona vura vura bagırıp aglıyorum elimde degil napim
Ben de kansere yakalanma ve dr a gitmekten korkma var.Cipralexe başladım yarın 2 hafta olacak....İlaçtan midem arada bulanıyor iştahım kesildi acaba midemde kötü bişey mi var diye kuruyor ve çok mutsuz oluyorum.Dersiniz git dr a rahatla yaptır tetkikleri...Ama dr a gitme ve kötü bişey duyma korkusundan gidemiyorum.Kısır döngüdeyim...Ne söylense ikna olamıyorum.Bu bir fobiymiş bakalım ilaç yardımcı olacak mı bekleyeceğim.....sevgiler....
ucaktan cok korkuyorum hele ilk havalaninca iyy
ama mecburen biniyorum yurtdisinda yasadigim icin 4 yildir yenemedim bu korkuyu surekli dua okuyorum ve diken uzerinde oturuyorum offf uyku ilacida almiyorum alsam ii olcak aslinda:18: ya simdi bisey olursa diye icimde bisey beni olduruyo..
bocekler
deprem
yukseklik
fareler
tusunami
gok gurultusu
deprem ve şiddetli rüzgar
siddetli ruzgar oda var sahi
tv de bir programda korkularinizin uzerine gitmezseniz yenemezsiniz demisti...:44: