Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoğumuzda var olan fobinin nedenleri geniş olarak araştırıldığında sonuca ulaşılabiliyor ve çözüm bulunabiliyor diye biliyorum. Ben ''doktora gitmekten '' korkuyorum , bir nedeni var mı diye düşündüğümde net bi cevap bulamıyorum. Çok uzun süre doktorlarla haşır neşir olmak zorunda kalmadım , uzun süren ve can yakıcı tedavi de görmedim çok şükür ki ama grip olduğumda bile doktora gitmekten ödüm kopuyor , gitmek zorunda kaldığımda yalnız gidemiyorum , heyecanlanıp panik oluyorum , geriliyorum. Bununla başa çıkabilmek için sağlığıma dikkat etmeye çalışıyorum..
Sizin fobileriniz neler?
İşlenmiş gıdadan uzak durmak(salam,sosis,sucuk,büsküit,mars tarzı çıkolatalar,hazır çorbalar, hazır pastalar)kanser olmak istemiyorum (hazır gıda dahil)
evet şimdi bunları yediğine bin pişman sanırın yakında ölecek bizde çok üzülüyoruztanıdığınız birine kanser tanısı mı koyuldu acaba ?sebep bu olabilir
Ben de kansere yakalanma ve dr a gitmekten korkma var.Cipralexe başladım yarın 2 hafta olacak....İlaçtan midem arada bulanıyor iştahım kesildi acaba midemde kötü bişey mi var diye kuruyor ve çok mutsuz oluyorum.Dersiniz git dr a rahatla yaptır tetkikleri...Ama dr a gitme ve kötü bişey duyma korkusundan gidemiyorum.Kısır döngüdeyim...Ne söylense ikna olamıyorum.Bu bir fobiymiş bakalım ilaç yardımcı olacak mı bekleyeceğim.....sevgiler....