• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fobileriniz nelerdir, bunun için ne gibi önlemler alıyorsunuz?

:52::52::52:ya kurbağa yılan örümcek hanımlar sizler nerelerde yaşıyorsunuz ya.
bende böcekten tırsma durumundayım.her böcek değl ama.
bunun ıcın hastalık diye drye gidemem. ne yani psikoloji ilacı verecek böceklerlemi yatıracak beni:D

Kan aldırma fobim var, öyle böyle değil. İğne koluma girip çıkana kadar bana bir haller oluyor, işlem bitince başım dönüyor, gözlerim kararıyor, midem bulanıyor ve oracıkta cupp:37:

Eskiden korkunç derecede gök gürültüsü fobim vardı, sonra birtakım üzüntüler yaşadım ve Allah'tan başka hiçbirşeyden korkulmayacağını anladım. Allah'a sığındım, her türlü kötülük ve korkudan beni uzaklaştırmasını diliyorum her gün.

Hala karanlıktan korkarım ama eskisi kadar çok değil. Odadan odaya geçerken her an elektrik kesilirse diye cep tel.imi yanımda taşırım.

Arılardan da eskiden ölesiye korkardım ama onlara şimdi hayranlık ve sevgi beslemeye başladım. Yine de görünce ürperir ve uzaklaşırım.

Aslında herşeyden korkabilirim kolayca (sis, deniz, deprem...vb) ama inanç çerçevesinde düşününce doğal afetleri kader olarak değerlendiriyorum; diğer korkuları da birsürü görevimiz olan şu dünyada gereksiz bulup yeniyorum.

Ailurofobim var yani kedilerden korkuyorum.. herkes ne yapacak ki sana saldırsa bile o küçücük birşey köpekten korkmuyorsun kediden nasıl korkuyorsun şuna baksana nasıl sevimli dese de ben kedilerin gözlerine bakamıyorum .. çubuk çubuk bakıyorlar. tedirgin oluyorum ama en fenası yeni taşındığım apartmana kedi giriyor bu korkuyu yenmek istiyorummm !!!

Gkgürültüsünden ve faraden korkarım
eşim fabrikada çalışırken gece vardiyası olduğu hafta televizyon açık uyurdum

bende inanılmaz derecede peygamber devesi böceğinden tırsarım ama öyle böyle değil bayılcak derecede yani
:43:

Makine ve robotlara fobim var tabi gelişmiş olanlarına ( mikserle çamaşır makinesiyle sorunum yok). Bir de karıncalardan inanılmaz derecede korkarım:53:.

bana korku demeyin:(bir yıl boyunca sosyal fobi tedavisi gördüm paxil kullandım..ilacı bırakalı bir buçuk sene oluyor..çok bi faydasını göremedim,belki de doktoruma danışmadan ilacı bıraktığım içindir..hala bi kendimi güvende tutma telaşı,içimde hala olası kötü ihtimallere karşı gereksiz bir gardımı alma telaşı var..rahat değilim.hiç rahat değilim,kendimi kasmaktan bütün vücudum tutuluyor:(dün de doktora gittim boyun ve sırt ağrılarım için,kas romatizması var dedi,psikiyatriste görünmelisin.çok gerilmişsin dedi..napayım bilmiyorum.kpss ye hazırlanıyorum şimdi ilaç kullanmaya başlasam ders çalışmamı etkileyecek..offff...

Kuş..
Fobinin daha ötesinde.. Bayılma durumuna geliyorum.. Kafamı eğip titremeye başlıyorum.. :/
Başka da bişeyden korkmam.. :/

allahım fobi demeyin bana tek fobim hayvan korkusu ama sağolsun tek başına yetiyor günümü mahvetmeye.
kaç kere rezil oldum yanımdan köpek geçerken çığlık çığlığa bağırdığım için. yazık hayvanın umurunda bile değilim dönüp bakmıyor bile hatta çoğu zaman onlar benim çığlıklarımdan korkuyor ama ne yapalım adı üstünde fobi işte

allahım fobi demeyin bana tek fobim hayvan korkusu ama sağolsun tek başına yetiyor günümü mahvetmeye.
kaç kere rezil oldum yanımdan köpek geçerken çığlık çığlığa bağırdığım için. yazık hayvanın umurunda bile değilim dönüp bakmıyor bile hatta çoğu zaman onlar benim çığlıklarımdan korkuyor ama ne yapalım adı üstünde fobi işte

Allah iyiliğini versin valla çok güldüm yaa kim bilir köpek senden daha çok korkmuştur heralde bağırınca:52:

bana korku demeyin:(bir yıl boyunca sosyal fobi tedavisi gördüm paxil kullandım..ilacı bırakalı bir buçuk sene oluyor..çok bi faydasını göremedim,belki de doktoruma danışmadan ilacı bıraktığım içindir..hala bi kendimi güvende tutma telaşı,içimde hala olası kötü ihtimallere karşı gereksiz bir gardımı alma telaşı var..rahat değilim.hiç rahat değilim,kendimi kasmaktan bütün vücudum tutuluyor:(dün de doktora gittim boyun ve sırt ağrılarım için,kas romatizması var dedi,psikiyatriste görünmelisin.çok gerilmişsin dedi..napayım bilmiyorum.kpss ye hazırlanıyorum şimdi ilaç kullanmaya başlasam ders çalışmamı etkileyecek..offff...

Neden korkuyorsunuz insanlardan evet bazıları korkulacak tipler :53: ama hepsi de kötü değiller yani..Dışarıda gardını alan bir çok insan var aslında çünki birbirlerine karşı güvensizler..Kötülük görebilecekleri düşüncesi var..Maalesef birbirlerini sevmiyorlar o yüzden tahammül edemiyorlar hiçbir şeye.Sevmemelerinin nedeni de yine kötülük görmeleri!:14:Sizin durumunuzla ilgisi yok ancak aklıma geldi yazayım dedim..Şehir insanın ruhunu kurutuyor..Yalnızlaştırıyor..Apartmanlarda herkes burun buruna yaşıyor yaşlı ev kadını oldukları halde hiçbiri görüşmüyor..Meraklılar her şeyi gözetleyip dinliyorlar ama nidense merhaba dışında görüşme yok kapıda karşılaşırsa..o da..:26:İstisnalarda var...Ama az..Gittikçe akıllanıp bilinçlenmeleri buna mı yol açmalıydı?:50:

MR fobim var. O makinaya girerken gözlerimi sımsıkı yumuyorum ve açmıyorum. Nefesim daralıyor. Birde geceleri karanlık su kenarından yürüyemem denize yaklaşmam . Başka da birşeyden korkmam.

Hastane ve dişçi fobim var kendim için gitmesem bile dizlerim titremeye karnıma agrılar girmeye başlıyor ! :S :18::18:

Back