Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karanlıkve sessizlik...............
allahım fobi demeyin bana tek fobim hayvan korkusu ama sağolsun tek başına yetiyor günümü mahvetmeye.
kaç kere rezil oldum yanımdan köpek geçerken çığlık çığlığa bağırdığım için. yazık hayvanın umurunda bile değilim dönüp bakmıyor bile hatta çoğu zaman onlar benim çığlıklarımdan korkuyor ama ne yapalım adı üstünde fobi işte
bana korku demeyinbir yıl boyunca sosyal fobi tedavisi gördüm paxil kullandım..ilacı bırakalı bir buçuk sene oluyor..çok bi faydasını göremedim,belki de doktoruma danışmadan ilacı bıraktığım içindir..hala bi kendimi güvende tutma telaşı,içimde hala olası kötü ihtimallere karşı gereksiz bir gardımı alma telaşı var..rahat değilim.hiç rahat değilim,kendimi kasmaktan bütün vücudum tutuluyordün de doktora gittim boyun ve sırt ağrılarım için,kas romatizması var dedi,psikiyatriste görünmelisin.çok gerilmişsin dedi..napayım bilmiyorum.kpss ye hazırlanıyorum şimdi ilaç kullanmaya başlasam ders çalışmamı etkileyecek..offff...