Fobileri ve on yargilari olan girmesin

Bu yaptığım yada yaşadığım burada ki bir cok kişiye cok aykırı gelecek farkındayım ama, sırf bu hislerden kurtulmak için eski sevgilimle buluşup birlikte oldum . Farkında olmadan o konum da onu hayal ettim ve bunu engelleyemedim. Bu da sanırım hissediyorum demekoluyor.
O zaman hissediyor olabilirsiniz. Duygularınızı bastırmayın en kötü ne olabilir ki

Biseksüel olabilirsiniz de gerçekten biseksüel misiniz acaba? Boşluktan, yalnızlıktan ona tutunmuş olabilir misiniz?

Hanımlar merhaba. Öncelikle fake yada polemik olsun diye açmıyorum bu konuyu. Gerçekten dert sahibi oldum. Zaten bayadır bu forum da bulunuyorum .

Bir insanın cinsel tercihi değişir mi merak ediyorum, hem de 28 yaşından sonra. Bugüne kadar hem erkeklerle ilişkilerim oldu, sevgililerim oldu hatta burada da onlarla alakalı dertler paylaştım zaman zaman.

Acaba psikolojim mi bozuldu merak ediyorum. Yada depresyondamiyim. Sanırım bir kızdan hoşlanıyorum. Ama garip olan şu ki bugüne kadar hiç bir kızdan hoşlanmadım. Hatta boyle bir düşünce içine bile girmedim. Hatta hala erkekleri seviyorum. Sanki kızlardan degil bir kızdan hoşlanıyor gibiyim. Ondan başka bir hemcimsime O gözle bakmıyorum asla.

Bir de soyle bir durum da var, o kişinin biseksüel olduğunu da biliyorum. Ama ben kendimden emin olmadan, onun nunu bilmesine cesaret edemiyorum. Ya benim kafam karışıksa ve onun kalbini kırarsam diye cok korkuyorum.
Neyapsam hic hic hic Bilmiyorum. Ne olur beni yargılamayın ve yol gösterin.
Okullar tatil oldu buralar yine coşar.Eğer hastalıksa allah yardımcın olsun.Ama bızlerle dalga gecme

O zaman itiraf et ve zaman ne getirecek gör mu diyorsunuz.

Duygularinizdan eminseniz cekincelerinizle birlikte anlatabilirsiniz bence. Yani bu sekilde bir itiraf olabilir sanki. Ilk defa basiniza geliyor sonucta ben olsam ben de inanilmaz sasiririm ne yapacagimi bilemem. O da anlayabilir bu durumu.

Bir kadının bir erkeğe duyduğu gibi iste. Yanlis farkındayım. Kendimi gerçekten berbat hissediyorum ama maalesef.
yanlış bir şey değil ki bu.cinsel kimlik değişmesi değil de sonradan biseksüel olduğunuzu fark etmiş olabilirsiniz.toplumsal normlar yüzünden bugüne kadar bastırılmış olabilir ya da karşınıza ilk defa gerçekten hoşlandığınız bir kadın çıkmış olabilir.ama iyi analiz etmeniz lazım boşluktan mı, kafanız mı karışık yoksa kendinizle ilgili yeni bir şey mi keşfettiniz.

Okullar tatil oldu buralar yine coşar.Eğer hastalıksa allah yardımcın olsun.Ama bızlerle dalga gecme
Hanımefendi ben kaç yıldır bu foruma uyeyim bir sürü de derdimi paylaştım. Ben de yöneticilere rica edip 2. Üyelik almayı bilirdim. Ama kimsenin fake misin sorusuna maruz kalmamak için açıkça derdimi yazdım. Ben kimseyle dalga geçmiyorum. Eğer yol gösteremeyecekseniz saygı duyun lutfen.

X