Fobileri ve on yargilari olan girmesin

Okullar tatil oldu buralar yine coşar.Eğer hastalıksa allah yardımcın olsun.Ama bızlerle dalga gecme
cinsel kimlik farklılığını hastalık olarak görmeyi tahmini kaç yılında bırakırsınız?3500 falan mı?insanlar mars'a venüs'e koloni kurar bazıları hala hostolok bonlar allah yordom otson. :işsiz: :işsiz:

Ben bekarken bu şekilde bana yaklaşan 2_3 kız oldu kizlar çok güzeldi hatta ikisinin ayrılma sebebi olmuştum çok cabaladilar ama demek ki öyle bir eğilimin yokmuski hiç kafam karışmadı acaba demedim hatta biri dudagima yapıştı ilk öpüşme deneyimi bile saymadım komik geliyordu bunu neden anlatım eğer öyle bir egiliminiz yoksa gerçekten hiç aklınıza tetikleyici unsurlar olsa bile gelmiyor bir kadınla bir kadının sevişmesi bana tahrik edici gelebiliyor fakat hiç o kadınlardan biri olmayı hayal etmedim kafam karışmadı bu söylediklerim size yol gösterir mi bilmem ama bence insan kendini bilir

Ben bekarken bu şekilde bana yaklaşan 2_3 kız oldu kizlar çok güzeldi hatta ikisinin ayrılma sebebi olmuştum çok cabaladilar ama demek ki öyle bir eğilimin yokmuski hiç kafam karışmadı acaba demedim hatta biri dudagima yapıştı ilk öpüşme deneyimi bile saymadım komik geliyordu bunu neden anlatım eğer öyle bir egiliminiz yoksa gerçekten hiç aklınıza tetikleyici unsurlar olsa bile gelmiyor bir kadınla bir kadının sevişmesi bana tahrik edici gelebiliyor fakat hiç o kadınlardan biri olmayı hayal etmedim kafam karışmadı bu söylediklerim size yol gösterir mi bilmem ama bence insan kendini bilir
Yani eğilimim vardı farketmedim mi bu güne kadar acaba. Yalniz benim çok fazla karşı cins birlikteliğim de sevgilim de oldu. Birden bire damdan düşer gibi olması beni gerçekten sudan cıkmış balığa çevirdi. Gervektwn ne yapacagimi bilemiyorum. Acaba psikologa faln mi gitsem ise yarayabilir mi.

Yani eğilimim vardı farketmedim mi bu güne kadar acaba. Yalniz benim çok fazla karşı cins birlikteliğim de sevgilim de oldu. Birden bire damdan düşer gibi olması beni gerçekten sudan cıkmış balığa çevirdi. Gervektwn ne yapacagimi bilemiyorum. Acaba psikologa faln mi gitsem ise yarayabilir mi.
Evet eğilimin vardı fakat öyle biriyle karsilasmadin karşılaşınca ilgini çekti ve patlak verdin yani 28 yaşında sinaniyorsun.. psikologa gitmen emin olman için daha bilimsel olur deneme yanılma olayına girmekten daha mantıklı..ha bu arada bence dünya düzeni için bunu yargılamak olarak düşünme fizyolojik uygunluk açısından ve üreme çoğalma baglaminda ve bir çok inanca göre kontrol edilebilir durumdaysan tercihini erkeklerden yana yapmanı insanlık namına ve birey olarak öneririm:)sadece tavsiye benimki uyup uymamak özgü iradendir.

İnsanların cinsel yönelimleri doğuştandır. Sonradan asla değişmez. Bilimsel bir gerçek bu. Bu yaşadığınız duygular psikolojik.

Karşı tarafın biseksüel olduğunu bilmeniz bir etki yaratmış olabilir mi? Yani hoşlandığınız kişinin biseksüel olduğunu bilmeseniz hisleriniz bu yönde olur muydu?

Bu arada bu yargılanacak bir konu değil ki. Insanlar hangi cinsle sevişileceğine de karışmasın bir zahmet.

Bilemiyorum. Cinsel kimlik keşfi için ileri bir yaş aslında. Ama belki hep böyleydiniz. Yeni farkediyordunuz. Bu da olabilir.
kendinizden emin olmadan bence karşı tarafın kafasını karıştırmayın.
gerçi hetero birinin size verebileceği akıl biryere kadar. Bizim anlamamız zor bir konu.

Biseksüel olup bunu bastırmış olabilirsiniz şimdi o kişiyi görünce duygularınızın ortaya çıkması çok normal benim kız arkadaşımla da durumlar aşağı yukarı böyle gelişmişti.Ama duygularınizdan ve kendinizden emin değilseniz emin olmayı bekleyin biraz kendinizi dinleyin bence.

Biseksüel olup bunu bastırmış olabilirsiniz şimdi o kişiyi görünce duygularınızın ortaya çıkması çok normal benim kız arkadaşımla da durumlar aşağı yukarı böyle gelişmişti.Ama duygularınizdan ve kendinizden emin değilseniz emin olmayı bekleyin biraz kendinizi dinleyin bence.
Siz de mi benim yaşadığım şeyi yaşadınız.

Siz de mi benim yaşadığım şeyi yaşadınız.
Ben ergenlik çağlarımdan beri biseksüel olduğumun bilincindeydim ama kız arkadaşım gerek aile yapısı çevresi dolayısıyla bunu bastırmıs benimle karşılaşmasından sonra bi şeylerin farkına varmıs ve bi sorgulama sürecine girmiş ben bu sürecini ilişkimiz başladıktan sonra öğrenmiştim.Kendi bi şeyleri içinde net cevaplayıp bana öyle yaklaşmış.

Hanımlar merhaba. Öncelikle fake yada polemik olsun diye açmıyorum bu konuyu. Gerçekten dert sahibi oldum. Zaten bayadır bu forum da bulunuyorum .

Bir insanın cinsel tercihi değişir mi merak ediyorum, hem de 28 yaşından sonra. Bugüne kadar hem erkeklerle ilişkilerim oldu, sevgililerim oldu hatta burada da onlarla alakalı dertler paylaştım zaman zaman.

Acaba psikolojim mi bozuldu merak ediyorum. Yada depresyondamiyim. Sanırım bir kızdan hoşlanıyorum. Ama garip olan şu ki bugüne kadar hiç bir kızdan hoşlanmadım. Hatta boyle bir düşünce içine bile girmedim. Hatta hala erkekleri seviyorum. Sanki kızlardan degil bir kızdan hoşlanıyor gibiyim. Ondan başka bir hemcimsime O gözle bakmıyorum asla.

Bir de soyle bir durum da var, o kişinin biseksüel olduğunu da biliyorum. Ama ben kendimden emin olmadan, onun nunu bilmesine cesaret edemiyorum. Ya benim kafam karışıksa ve onun kalbini kırarsam diye cok korkuyorum.
Neyapsam hic hic hic Bilmiyorum. Ne olur beni yargılamayın ve yol gösterin.
Biseksüel olabilirsiniz psikolojinin bozuk olmasıyla falan alakalı değil normal bi şey.

Bi-curious diye bir kavram var. Biseksüel olmadigi halde escinsel iliskiyi merak etmek gibi ozetlenebilir. Yani belki bunu merak ediyorsunuz, denediginizde hoşlanmayacaksiniz ve bir daha denemek istemeyeceksiniz. Illa biseksuel olmaniz gerekmiyor boyle hissetmek icin.
Şahane bir kavram öğrendim sayenizde. Teşekkürler. :KK52:

Merhabalar ; ortada yanlış veya anormal bir durum yok öncelikle. Biseksüel olabilirsiniz, iki cinse de ilginiz vardır, birine daha yatkınsınızdır. Karşınıza ilginizi çekecek bir kadın bu zamana kadar çıkmadığı için, kadınlar ilginizi çekmemiştir. Biseksüel bir arkadaşım, kadınlara daha yatkındı fakat şu an erkek bir sevgilisi var mesela.

Veya panseksüel olabilirsiniz, yani birine cinsiyeti dolayısıyla değil, kişiliği dolayısıyla ilgi duyuyor olabilirsiniz. Bu daha kapsamlıdır. Temelde bir insanın cinsiyeti veya cinsel yönelimi değil, kişiliği sizi etkiler.

Aslında terimlerin/tanımların da pek bir önemi yok. Kendinizi yargılamayın, bir kalıba sokmaya çalışmayın. Ortada tuhaf bir durum da yok, kendinize dürüst olmanız yeterli. Her yönelim için bir isim var sonuçta, ama sizin duygularınızın niteliği nedir, esas soru bu. Ölçüp bictikten sonra, kalbinizin götürdüğü yere gidebilirsiniz :)

Değişir diye düşünüyorum. Kadınsak kadınların bedenine bakarız,hemcinsimizi inceleriz,kendimizle karşılaştırırız... Bu tür imrenti sonradan hoşlantıya dönüşebilir. Dürtüyle alakalı bir şey çünkü. Burda da bir kızdan hoşlanan hoşlanan evli bir hemşire vardı. Belki okumuşsunuzdur.

Boşluktan dolayı hemcinse karşı cins gibi ilgi duyulmaz ki.Siz biseksüelmişsiniz ve bu yeni göstermiş size kendisini..Bir erkekle buluşup kafanızda bir kızı hayal etmek boşlukla açıklanamaz..Kız biseksüelse neden kalbi kırılsın dicem ama siz bu durumu kabullenmeyin hiç başlamadan destek alıp yola normal seksüel tercihlerle devam edin derim çözümü varmı bilmiyorum ama

Bu yaptığım yada yaşadığım burada ki bir cok kişiye cok aykırı gelecek farkındayım ama, sırf bu hislerden kurtulmak için eski sevgilimle buluşup birlikte oldum . Farkında olmadan o konum da onu hayal ettim ve bunu engelleyemedim. Bu da sanırım hissediyorum demekoluyor.

Eski sevgiliyle buluşup cinsellik yaşamak değildir Bunu anlamanın yolu.

Bir uzmandan destek almalisiniz.

Burası Bunun yeri değil, kimisi normal der kimisi demez.

Her yönden kadın olarak yaratilmissaniz hisleriniz de bunlardan sonra değişmez. Hepsi beyninizin oyunu.

O kızında öyle olduğunu bildiğimiz için daha çok karışmış kafanız.

Normal diyenlere soruyorum, neresi normal Bunun ama ya.

Çocuğunuz , kardeşiniz, böyle bir şey dese ve kendi cinsiyle yaşamak istese " normal evladım, istediğini yaşa " mi diyeceksiniz ?

Ya da bunlardan sonra babanız veya anneniz Bunu söylese normal mi karsilayacaksiniz.

Normal değil bu, kimlik bunalımı yaşanıyor ve bunun sebebi psikolojik. Uzman desteği alınmalı.

X