flowerbomb dp

Aynen öyle artık bende isim vermiyorum yakın arkadaşlarıma. o olay bana ders oldu zaten
bu arada konuyla alakasız ama pro olmuşsun hayırlı olsun kuzuşum

ben de sonraki parfümümü flowerbomb düşünüyorum ama bargellodakini denedim ve çok beğendim.. dp deki daha mı iyi diyorsun nur4y

ben de sonraki parfümümü flowerbomb düşünüyorum ama bargellodakini denedim ve çok beğendim.. dp deki daha mı iyi diyorsun nur4y
Canım evet ben d&p yi tercih ediyorum orjinale daha yakın ve tam istediğim gibi soft kokuyor.. bargellodaki çok tatlı geldi bana orjinalden daha tatlı yanık şeker gibi..

Aynen öyle artık bende isim vermiyorum yakın arkadaşlarıma. o olay bana ders oldu zaten
bu arada konuyla alakasız ama pro olmuşsun hayırlı olsun kuzuşum

nuraycım o haa kızım senle bır bagımız mı var dıyorum bazen
işte gör afterdarkmoon kımseye deme kokunu benzerlerını soyle hıc olmadı dusunsene sımdı la vı est belle sıkıp jadore dedıgımız

ama benzerını sallayınca oluyor kızlar ben bı ara rose the one delısıydım..

sorduklarında da o zamanlar the one dıyordum gıdıp bakıyorlarmıs yoo degıl sankı daha güllü bir koku dıyorlardı olur mu canım tenden tene degısır dıyordum..

sonra ne kdr tam olmamıs desem de the one daha kadınsı gelmeye basladı..rose benı yorunca the one döndüm

sımdı sorduklarında ya sanırım ysl cınema ben de pek anlamam kokulardan dıyorum
çok benzemıyor ama kafa karıstırıcı bır koku dıye,, ona da bakıyorlarmıs sonra yok ya ondakı gıbı gelmedı deyıp baska koku alıyorlarmıs

burdakılerle aynı olsa fark etmez de cok yakın cevremde benım de hosuma gıtmez aynı kokmak..
kıskancımdır bıraz

Canım evet ben d&p yi tercih ediyorum orjinale daha yakın ve tam istediğim gibi soft kokuyor.. bargellodaki çok tatlı geldi bana orjinalden daha tatlı yanık şeker gibi..

hadi ya ben de hafif tatlılığını sevdim aslında.. ama bir de dp de deneyeyim madem sen bu konularda baya bilgili görünüyorsun..

hehehee yaa ama doğru değilmi bal bidonum? ben benzerde değil oan aklıma cidden hangi parfüm ismi geliyorsa onu söylüyorum chance sıkınca aa ne kullanıyorsun negüzel bir koku bu dediklerinde bikeresinde euphoria demiştim

hadi ya ben de hafif tatlılığını sevdim aslında.. ama bir de dp de deneyeyim madem sen bu konularda baya bilgili görünüyorsun..
Çok üstünde durdum birzamanlar arayışlara girdim de :) orijinal parfüm aldığımda birde hem bargellodan hem d&p den açığını alıp kıyaslama yaptım biçok kez.. benim için d&p hep açıkara önde gitti.. orjinale benzerlik olarak..

hahaha o ıyı olmus bak,,aa ama bu degıl derse de benım tenım kendısınden cıcek kokulu ondan dersın
senın demek kı cok yaglı cıldın agır bır kokun var falan

ahahaha aynen her parfüm herkeste aynı kokmass arkadaşş

bazen parfum ruh halıne gore degısıyor ondan kararsız kalıyoruz,bazen sırf vanılya kokmak ısterken bazen cıcek kokmak ıstersın

o degılde amor amor spreyını aldım demıstım vucut spreyı....parfumu almam zaten ona vercegım paraya daha tanınmamıs kokuya verırım de....
ne zaman sıksam herkes vışne recelı yemek ıstıyom o ne ya falan dıyo..delırıyo mıllet..gratısten almıstım bunu uzerımde parfumden fazla kalıyo ne tuhaf

Vucut spreyleri super ya :)) bende cok seviyorum victoria secretin body mistleride cok guzel kalici baya.. Ben mor renkli love spell miydi neydi kullanmistim parfum yerine alinabilir ama parfum gibi olmadiklari icin gerekli bulmadim almadim dahada cok cabuk bitmisti.. Parfum aliyorum zaten body miste ihtiyacim yok dedim kendimce.. Ben zaten vucut kremleri kullaniyorum cilekli milekli yeterli oluyo koku bakimindan.. Body miste gerek duymuyorum.. Parfum sikiyorum nasilsa diye.. :)

ya cok guzel balım onlar ya..vıctoria secret bır tanesı sılgı gıbı kokuyor demıs afterdarkmoon..merak ettım alıcam ondan ben..ama ınternetten almak ıstemıyorum baska nerden alınabılır o marka

ya cok guzel balım onlar ya..vıctoria secret bır tanesı sılgı gıbı kokuyor demıs afterdarkmoon..merak ettım alıcam ondan ben..ama ınternetten almak ıstemıyorum baska nerden alınabılır o marka
kuzum büyük avm lerde Victoria secretin mağazaları var.. oralarda rahatlıkla bulabilirsin bal bidonum

canım bargellodaki flowerbomb'ın orjinaliyle alakası yok.. bende de var ondan ama kokusu bence gerçeğinden daha güzell.. çok tatlı soft bi koku

Kızlar bu arada bugün D&P den Lolita Lift aldım kendime. Kokusuna bayıldım. Sanırım ilk kez bir açık parfümün dibine göreceğim gibi gözüküyor bakalım Gloria'yı da Flowerbomb'u da denedim. İkisini birbirine benzettim ben biraz
Ayrıca Flowerbomb orjinaline benzemiş D&Pde. Benim en çok ilgimi çeken Lolita Lift olduğundna onu aldım.

lolıta lıft chanel candy gıbı bırsey di mi,,gercekte yok onlar sanırım

ama guzel yapmıslar ellerıne saglık sen de guzen gunlerde kullan canım

ben de turıstık pazardan 5 yıl once dolce gabbana sexy chocolate almıştım hala buram buram kokar.lıftle cok benzıyor o da bulsam yıne alırım..bir iki fıs kaldı 50 tl ye almıstım

Son düzenleme:
Dimi balımm flowerbomb orjinale çok yakın olmuş d&p de benim biricik flowerbombım yaa canım o benim canım

Hayırlı uğurlu olsun beğeneceğini biliyodum çokta kalıcıdırcanım armani si ye bakabildinmi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…