Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdi bile ilk günden 3 gün için 1000 TLAcaba otele para vermemek icin mi bahane edip kacti
Şimdi hazırlandım gidiyorum çok teşekkür ediyorumniye para bırakıyorsunuz onu anlamadım. terbiyesizlik yapıp çekip giden o. parayı geri vericem demek bile bir bahane aslında. boşverin, sessizce çıkıp gidin, aramayın, kesin iletişimi. kendinizi düşünün, gördüğünüz gibi sizi düşünen yok.
Hayır iradeli biriyim şimdi gidiyorumKonu sahibi gideceğim diyor ama bence tam odadan ayrılırken karşılaşmayı umuyor. Çünkü hata olduğunu kabul etmesine rağmen gelse öpse karşı koyamam diyor kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin.
Keşke fuckbuddy olsaydım emin olun daha değerim olurdu o bile değilim her şeyin farkındayımIlk mesajimda fuckbuddy olduklarını düşündüğümü soyledim. Kendisi farkinda degil diye detayli bir seyler yazdim bunda da. Umarim farkına varir.
En paradan Fast ile yolladı nasıl gönderebilirimBence hemen şimdi otobüs bileti al.
Merak etme,otobüs biletini gösterene yasak falan yok.
Otobüse binmis ve biraz uzaklaşmişken de ibanina, ibani bilmiyorsan cep şubeden cep telefonuna parasını yolla, telefonları da açma.
seni çok seviyorsa zaten kirdigina üzülüp bir şekilde gönlünü almaya ugrasacaktir, uğraşmıyorsa da cektirsin gitsin
bu sizin hayatınız, kendinizden önemli kimse olmamalı. belki gereksiz bir şaka yaptınız, ama sonucuna katlanıp bir daha aynı şakayı yapmamayı öğrenirsiniz. yeni bir sayfa açın, bunu kapatmanın vakti gelmiş belli.Şimdi hazırlandım gidiyorum çok teşekkür ediyorum
Sanırım sizin sorununuz daha çok benim otelde kalmamflörtünle aynı otel odasında kalmaya bu kadar yanıp tutuşuyorsan blöf yapmayacaktın ablacım.
ne yasışıyor bu kızlar hangi kafada anlamıyorum anlamakta istmiyorum.
Aynen öyle bende bu şekilde düşünüyorum 2 günde neyin ne olduğu göründüBeraber yasanmadan insanlar taninmiyor, isterseniz kac yil flort ederseniz edin.
senin hayatında neyin doğru olup olmadığını ben bilmem.Sanırım sizin sorununuz daha çok benim otelde kalmam
7 senelik arkadaşım 3 aydır flörtümsenin hayatında neyin doğru olup olmadığını ben bilmem.
lakin 7 yıldır flört ettiğiniz otel odalarında bklediğiniz kişi için burda mağdur bir haldesiniz.
Peki ne yapmam lazım
Kendinizi suçlamayın öncelikle buradaki yorumlara bakıp. Siz ortamı daha iyi okursunuz çünkü oradaydınız. Karşı taraf alınmadı bahane buldu diyorsanız bahane bulmuştur. Ki zaten alınsa şampuan lazım gibi saçma bir bahane ortaya sürmezdi. Direk lafını söyler çıkardı. Karşı taraf olayı bence de fuckbuddylik olarak görüyor ortada adı konmuş bir ilişki yok çünkü. Bundan sonra ilişki istediğiniz bir adamla sevgili olmadan yatmayın. Sevgililik o kadar zor bir müessese değil sizinle birlikte olmak istiyorsa birazcık çaba harcasın karşı taraf. Masrafları ödemeyin kesinlikle ama basın dönün bugün hiç ona haber vermeden. Ararsa sakin bir tavırla açın. Trip yapmadan işlerim erken bitti birlikte zaman geçirmek için tatilimi 3 gün uzatıyordum senin programına uygun olmadığı için bende planlarımı değiştirip x şehre başka bir arkadaşıma geçtim diyin. Kapatın sonra telefonu. Sonrasında size yazmadıkça aramayın mesaj atmayın. O yazarsa sıcakkanlı davranın ama kısa kesin bütün görüşmeleri. Mesajlarına uzun uzun cevap vermeyin. Hiçbir zaman son mesajı atan siz olmayın.
Harika yorum teşekkür ederim aynen bunu yapıcam şimdi uçak biletini iptal edip gidiyorum otobüs bileti alıcsm ama her masrafı benim için yaptı o yüzden ödemek istedimKendinizi suçlamayın öncelikle buradaki yorumlara bakıp. Siz ortamı daha iyi okursunuz çünkü oradaydınız. Karşı taraf alınmadı bahane buldu diyorsanız bahane bulmuştur. Ki zaten alınsa şampuan lazım gibi saçma bir bahane ortaya sürmezdi. Direk lafını söyler çıkardı. Karşı taraf olayı bence de fuckbuddylik olarak görüyor ortada adı konmuş bir ilişki yok çünkü. Bundan sonra ilişki istediğiniz bir adamla sevgili olmadan yatmayın. Sevgililik o kadar zor bir müessese değil sizinle birlikte olmak istiyorsa birazcık çaba harcasın karşı taraf. Masrafları ödemeyin kesinlikle ama basın dönün bugün hiç ona haber vermeden. Ararsa sakin bir tavırla açın. Trip yapmadan işlerim erken bitti birlikte zaman geçirmek için tatilimi 3 gün uzatıyordum senin programına uygun olmadığı için bende planlarımı değiştirip x şehre başka bir arkadaşıma geçtim diyin. Kapatın sonra telefonu. Sonrasında size yazmadıkça aramayın mesaj atmayın. O yazarsa sıcakkanlı davranın ama kısa kesin bütün görüşmeleri. Mesajlarına uzun uzun cevap vermeyin. Hiçbir zaman son mesajı atan siz olmayın.
Hiç kullanmadim, ama cepbank çok kolay.En paradan Fast ile yolladı nasıl gönderebilirim
Allah aşkına şunların cahil örümcek ağlı yorumlarına takılmayın. Sizin tek hatanız çizmeyi azck aşan bir şaka. Otelde veya evde çık git şakası yapılmaz.Sanırım sizin sorununuz daha çok benim otelde kalmam
Harika yorum teşekkür ederim aynen bunu yapıcam şimdi uçak biletini iptal edip gidiyorum otobüs bileti alıcsm ama her masrafı benim için yaptı o yüzden ödemek istedim