Flörtüm beni otelde bırakıp gitti

Bu adam seni cinsel ilişki için kullanıyor. Anne nin dizinin dibinden ayrılmamalısın. Karşılıksız bir Allah sever kullarını birde annen bunu sakın unutma..

Evine dönebiliyorsan dönmelisin kesinlikle iletişime geçmemelisin yalanlar dolanlar uydurup seni kandırabilir. Hiç bir erkek sevdiği kadını bir başına bırakıp gitmez sevgi başka bir duygudur.

Ama şakaydı zaten yasak vardı ciddi olamazdım evet dediğiniz gibi 7 senelik tanıdık yeni flört bu arada ben şimdi parasını bırakıp gitmeyi düşünüyorum sizce?
Aranızdaki ilişkiyi tam olarak bilemiyorum ama okuduğumdan anladığım kadarıyla ben sizin yerinizde olsam direk çıkar giderdim. Parayı nasıl bırakacaksınız görevli vs oda temizlemeye girerse oda nasılsa boşaltıldı der alır belki parayı ben güvenemezdim. Türlü türlü insan var sonuçta.

Aranızdaki ilişkiyi tam olarak bilemiyorum ama okuduğumdan anladığım kadarıyla ben sizin yerinizde olsam direk çıkar giderdim. Parayı nasıl bırakacaksınız görevli vs oda temizlemeye girerse oda nasılsa boşaltıldı der alır belki parayı ben güvenemezdim. Türlü türlü insan var sonuçta.
Anladım ama evi boşalttığımı söylemicem işim var erkek arkadaşım gelirse anahtarı verin dicem geri göbderemigorum ya ibanı çıkmıyor ki nasıl olacak

Hanfendi şaka olduğunu biliyordu evin parasını o vermiş kimin evinden kimi kovuyorum hesabı
Eğer böyleyse gerçekten çok çirkin.
Ayrıca siz şaka yapmayı bilmiyorsunuz. İnsan ilk şokla gülebiliyor evet ama yapılan şaka olmuyor.
Eğer ki burayı ben ödedim sen beni nasıl kovarsın diye size ders vermek istediyse çok ergence bir davranış. Ergenler bile daha olgun davranıyor.
Tencere kapak olmuşsunuz bence.
Ama bu ilişki ilişki değil. Saygı yok. Sevgi yok.
En güzeli geri dönün. Bir daha bu kişiyle görüşmeyin. Bundan sonrakine de şaka yapmayın.

Bu adam seni cinsel ilişki için kullanıyor. Anne nin dizinin dibinden ayrılmamalısın. Karşılıksız bir Allah sever kullarını birde annen bunu sakın unutma..

Evine dönebiliyorsan dönmelisin kesinlikle iletişime geçmemelisin yalanlar dolanlar uydurup seni kandırabilir. Hiç bir erkek sevdiği kadını bir başına bırakıp gitmez sevgi başka bir duygudur.
Öyle bir durum yok cinselliğe aç biri değil birlikte olmayı isteyen benim

Para bırakmadan çıkıp gidin sessizce bence yaptığı şey çok çirkin tavrinizi koyun kullandirtmayin kendizi sevmiyorsa yaninda durmanin ne anlamı var sizi yıpratır sadece yaşananlar sizi sevenle birlikte olun emin olun o asla böyle seyler yapmaz

Öyle bir durum yok cinselliğe aç biri değil birlikte olmayı isteyen benim

Para bırakmadan çıkıp gidin sessizce bence yaptığı şey çok çirkin tavrinizi koyun kullandirtmayin kendizi sevmiyorsa yaninda durmanin ne anlamı var sizi yıpratır sadece yaşananlar sizi sevenle birlikte olun emin olun o asla böyle seyler yapmaz
Doğru

7 senelik flört nasıl oluyor?
Sevgili misiniz değil misiniz anlamadım. İnsan sevgilisine sınavım 3 gün diye niye yalan söyler öyle bir imkan olduğunda birlikte yapılır o plan zaten. Çocuğun pek umuru değilsiniz gibi geldi bana.
F*** bady?

Peki ne yapmam lazım
Iliskinin sınırları ve türü birlikte belirlenir. Önce ne oldugunuza emin olun derim. Flört bu degil çünkü. flört 7 sene sürmez. Flörtte sevişmeler yoktur. Aşk iliskisi öncesi karşımızdaki kisiye senden etkileniyorum, seninle ilgileniyorum hissiyatini vererek yakinlik kurmaktir. Bu 7 sene surmez. Bu süreçte sevişme de olmaz bence. Şahsen ben flörtüm dediğim adamla sevişmem.

Moralim çok bozuk lütfen akıl verin ben sınav için başka bir şehire geldim flörtüm de bu şehirde kalıyor iş için benim oturduğum yerdeydi hatta buraya beraber geldik sınava getirdi etti aslında günü birlik kalmam lazımdı ama ona sınavlarım 3 gün dedim sırf onla kalmak için oda beni özlediğini söylüyordu ev tuttuk dün beraber kaldık herşey ödedi bir dediğimi iki etmedi bugün 2.günümüzdü ben evde samimiyetten maç acına çık git diyordum oda gülüyordu sonra bana gerçekten giderim dedi bende güldüm falan yine maç açtı git ya dedim yasağı falan takmadan gece 1 de topladı herşryi gitti korkma kitle kapıyı sabah gelirim şampuanım yok burda duş alıcam falan dedi şok oldum cidden moralim çok bozuk şu an otelde tekim ağlıyorum bide mesaj atmış geldim merak etme diye istanbuldan yasak olmasa yarın binip gelicem bana abartma yazmış nefret ettim herşeyden

DÜZENLEME ARKADAŞLAR HARCADIĞI PARAYI ÇEKİP BIRAKIP GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM 2 GÜNDE 1500 HARCADI ÇÜNKÜ AKIL VERİN LÜTFEN
flörtünle aynı otel odasında kalmaya bu kadar yanıp tutuşuyorsan blöf yapmayacaktın ablacım.
ne yasışıyor bu kızlar hangi kafada anlamıyorum anlamakta istmiyorum.

Iliskinin sınırları ve türü birlikte belirlenir. Önce ne oldugunuza emin olun derim. Flört bu degil çünkü. flört 7 sene sürmez. Flörtte sevişmeler yoktur. Aşk iliskisi öncesi karşımızdaki kisiye senden etkileniyorum, seninle ilgileniyorum hissiyatini vererek yakinlik kurmaktir. Bu 7 sene surmez. Bu süreçte sevişme de olmaz bence. Şahsen ben flörtüm dediğim adamla sevişmem.
arkadaşlık ilşkilri çok bariz değil mi?

Bence hemen şimdi otobüs bileti al.
Merak etme,otobüs biletini gösterene yasak falan yok.
Otobüse binmis ve biraz uzaklaşmişken de ibanina, ibani bilmiyorsan cep şubeden cep telefonuna parasını yolla, telefonları da açma.
seni çok seviyorsa zaten kirdigina üzülüp bir şekilde gönlünü almaya ugrasacaktir, uğraşmıyorsa da cektirsin gitsin

Back