Flörtüm beni otelde bırakıp gitti

Valla canım ister 10 senelik tanıdık olsun biri bana git mit dese şakasına bile olsa ben gıcık olurum böyle şakadan direkt tepkimi gösteririm. Arkadaşınız doğru hareketi yapmış madem gitgit dedini al sana gitme demiş o da .
Hanımefendi şakaydı insan yatıp kalktığı insana şaka yapabilir diye düşündüm ama işte

Peki ne yapmam lazım
Olay siz git dediniz oda gitti olayı degil
Sevgilinizin yaptigi düpedüz terbiyesizlik
Sıkılmış gitmiş,bugunluk bu kadar yeter diyip gitmiş resmen
Yarin gelirim demiş bide
Ne yapacaginiza gelince o otelden ayrilip başka otele gidin
Onu da engelleyin gitsin
Bundan sonra görüşmeye devam ederseniz hiçbir degeriniz olmaz şuanda da var gibi görünmüyor zaten

Bana da şaka bile olsa arka arkaya git denilse ben de kalkar giderdim. Bir de 7 yıllık flört nasıl oluyor anlamadım. Yoksa 7 yıldır tanıyorsunuz ama yeni mi flörtsünüz? Benim kafam eskide kaldı sanırım. Benim için iki kişi hoşlanmaya başlar flört olur, oradan da sevgili olurlar zamanla. Bu adamın kafasında siz f..kbuddysiniz sanki. Üzgünüm bana böyle geldi.

7 senelik flört nasıl oluyor?
Sevgili misiniz değil misiniz anlamadım. İnsan sevgilisine sınavım 3 gün diye niye yalan söyler öyle bir imkan olduğunda birlikte yapılır o plan zaten. Çocuğun pek umuru değilsiniz gibi geldi bana.
Yok 7 senedir tanıdık yeni yeni flört ya da ben öyle sanıyorum

Bana da şaka bile olsa arka arkaya git denilse ben de kalkar giderdim. Bir de 7 yıllık flört nasıl oluyor anlamadım. Yoksa 7 yıldır tanıyorsunuz ama yeni mi flörtsünüz? Benim kafam eskide kaldı sanırım. Benim için iki kişi hoşlanmaya başlar flört olur, oradan da sevgili olurlar zamanla. Bu adamın kafasında siz f..kbuddysiniz sanki. Üzgünüm bana böyle geldi.
Ama şakaydı zaten yasak vardı ciddi olamazdım evet dediğiniz gibi 7 senelik tanıdık yeni flört bu arada ben şimdi parasını bırakıp gitmeyi düşünüyorum sizce?

Bana akıl verin parasını bırakıp gitsem mi

Olay siz git dediniz oda gitti olayı degil
Sevgilinizin yaptigi düpedüz terbiyesizlik
Sıkılmış gitmiş,bugunluk bu kadar yeter diyip gitmiş resmen
Yarin gelirim demiş bide
Ne yapacaginiza gelince o otelden ayrilip başka otele gidin
Onu da engelleyin gitsin
Bundan sonra görüşmeye devam ederseniz hiçbir degeriniz olmaz şuanda da var gibi görünmüyor zaten
Katılıyorum.
Ek olarak konu sahibi başlığa otelde diye yazsa da konuda ev tuttuklarını belirtmiş. Günlük kiralık evde bırakmış gitmiş kızcağızı. Bir sürü kişide anahtarı olan güvenliksiz, kişi kayıtları tutulmayan bir yer yani. İnsan sevdiği kadını böyle bir yerde nasıl bırakabilir?

Katılıyorum.
Ek olarak konu sahibi başlığa otelde diye yazsa da konuda ev tuttuklarını belirtmiş. Günlük kiralık evde bırakmış gitmiş kızcağızı. Bir sürü kişide anahtarı olan güvenliksiz, kişi kayıtları tutulmayan bir yer yani. İnsan sevdiği kadını böyle bir yerde nasıl bırakabilir?
Sevmiyor onu biliyoruz ama bilmediğim bir şehir otel görevlileri beraber girdiğimizi biliyor onu çıkarken görselerdi odada tek kaldığımı anlasalsrdı bana bir şey de yapabilirdi birde gece mesaj attı eve geldim canım merak etme diye bu arada düzenlemeyi okur musunuz akıl verin lütfen birde evet otel gibi ama ev

Sevmiyor onu biliyoruz ama bilmediğim bir şehir otel görevlileri beraber girdiğimizi biliyor onu çıkarken görselerdi odada tek kaldığımı anlasalsrdı bana bir şey de yapabilirdi birde gece mesaj attı eve geldim canım merak etme diye bu arada düzenlemeyi okur musunuz akıl verin lütfen birde evet otel gibi ama ev
Ben çok ünlü bir otel zincirinde eğitim için tek kalmıştım. Gece 2 civarında odanın kapısı zorlanmıştı. Arkadan kilitlediğim için içeri girlemedi ama o yaşadığım gerginliği unutamıyorum.
Düzenlemeni okudum ayrılmak istiyorsan bir şey söylemeden parayı bırak git.
Ben olsam bavullarımı kapıya dizip gelmesini beklerdim parayı eline tutuşturup giderdim.

Valla normalde para konularında çok hassasım ama bence bu durumda para falan bırakmayın. Bir de bu hadsize para harcamış olacaksınız çünkü. Cebinden zorla almadınız ya parasını. Sizi gece gece saçma sapan bir yerde bırakıp gitmiş. Bu tip adamlardan "aman ne gururlu kız, parayı elime verip gitti" demelerini beklemeyin hiç. Onu da kâr sayar bu kendine. Çıkın gidin, muhatap almayın bile bundan sonra. Geçmiş olsun.

Valla normalde para konularında çok hassasım ama bence bu durumda para falan bırakmayın. Bir de bu hadsize para harcamış olacaksınız çünkü. Cebinden zorla almadınız ya parasını. Sizi gece gece saçma sapan bir yerde bırakıp gitmiş. Bu tip adamlardan "aman ne gururlu kız, parayı elime verip gitti" demelerini beklemeyin hiç. Onu da kâr sayar bu kendine. Çıkın gidin, muhatap almayın bile bundan sonra. Geçmiş olsun.
Yok ya çok zengin zaten umurunda bile olmaz haklısınız... Gidiyorum

tamam daha anlaşılır oldu şimdi.
adam sevişmiş gitmiş net. zaten sizinle kalası yokmuş bahane aramış.
sevgililiğe evrilmez bu ilişki boşuna vakit kaybetmeyin bence.
Onun bir suçu yok insan ne yaparsa kendine yapar bende kendime yaptım sorun yok :)

Ben çok ünlü bir otel zincirinde eğitim için tek kalmıştım. Gece 2 civarında odanın kapısı zorlanmıştı. Arkadan kilitlediğim için içeri girlemedi ama o yaşadığım gerginliği unutamıyorum.
Düzenlemeni okudum ayrılmak istiyorsan bir şey söylemeden parayı bırak git.
Ben olsam bavullarımı kapıya dizip gelmesini beklerdim parayı eline tutuşturup giderdim.
Onu seviyorum ağustos ayından beri.. Gelse öpse falan karşı koyamam görmeden gitmek istiyorum

Back