Flörtüm beni otelde bırakıp gitti

Yani her an göz göze olmamayı anlarım, ama öyle bir ortamda başka bir hobisini tercih ederdim, ikinizin dahil olabileceği.
Kendinizi dışlanmış hissettiniz belki de.
Ölmüş mü yani, tekrarını izlesin ne var.
Şuan kocam yapsa bunu alınırım, yıllardır evliyiz ama bizde şehir dışı tatillerinde ortak bişey dışında ekran olmaz mesela, ki kocamın bi organı sayılır telefonu, o kadar düşkündür.
Kırk yılın başı imkan bulmuşsunuz.

Burda tek hatanız üslubunuz.
Onun yerine yapıcı bir şekilde ortak etkinlik bulurdum ben.
Açacaksan git demek kaba olmuş.
O da giderek üstüne tüy dikmiş.

Yani her an göz göze olmamayı anlarım, ama öyle bir ortamda başka bir hobisini tercih ederdim, ikinizin dahil olabileceği.
Kendinizi dışlanmış hissettiniz belki de.
Ölmüş mü yani, tekrarını izlesin ne var.
Şuan kocam yapsa bunu alınırım, yıllardır evliyiz ama bizde şehir dışı tatillerinde ortak bişey dışında ekran olmaz mesela, ki kocamın bi organı sayılır telefonu, o kadar düşkündür.
Kırk yılın başı imkan bulmuşsunuz.

Burda tek hatanız üslubunuz.
Onun yerine yapıcı bir şekilde ortak etkinlik bulurdum ben.
Açacaksan git demek kaba olmuş.
O da giderek üstüne tüy dikmiş.
Ya yok anlatamadım ben rahatsız olmadım ki şakasına diyordum oda gülüyordu giderim he diye şakalaşıyorduk bahane araması ağrıma gitti

Böyle deseniz de bence için için derdinin o olduğunu düşündüğünüzden, hatta kullanılmış hissetiğinizden eminim,
Ama ispatlayamam.
Hayır sadece annem geldiğim için çok üzüldü tek gönderdi diye bugün bana aklım sende ama rahatsız olursun diye aramıyorum dedi o çok koydu böyle biri için annemi üzdüm

Maç için sinirlenmedim ki şakasına diyordum oda biliyordu bahane aradı

Bana da bahane gibi geldi. Biraz sert olmazsa hissettiklerimi söyleyeyim, size işine geldiği gibi davranıyor. Nasıl olsa sevgili olmadan birlikte olmuşsunuz diye açıkçası bir ağırlığınız yokmuş gibi davranıyor sanki. Öyle hissettim.

Gerçekten seven bi erkek, gece gece sevdiği kadını tek başına bırakıp da gitmez. Saçma. Bunu yapabiliyorsa ya sizi tam sevmediğindedir ya da sizi cepte gördüğü içindir.

Bana da bahane gibi geldi. Biraz sert olmazsa hissettiklerimi söyleyeyim, size işine geldiği gibi davranıyor. Nasıl olsa sevgili olmadan birlikte olmuşsunuz diye açıkçası bir ağırlığınız yokmuş gibi davranıyor sanki. Öyle hissettim.

Gerçekten seven bi erkek, gece gece sevdiği kadını tek başına bırakıp da gitmez. Saçma. Bunu yapabiliyorsa ya sizi tam sevmediğindedir ya da sizi cepte gördüğü içindir.
Onun yaptıkları ağır sizin gerçekleri vurmanız değil

Bilmem sıkıldı sanırım

Bu bahane olamaz.
İkinci günden sıkılan bi kişiyi aynı evin içinde düşünemiyorum.
Benim kocam da sıkılgandır, hatta sevgililik dönemimizi hatırladım bi an, konunuzu okurken.
Yemeğe çıkardık, 2. Saate maçım var deyip kısa keserdi.
Bozulurdum falan ama beni sap gibi bırakmazdı.
Özür dileyerek, evime bırakarak yapardı bunu, ya da sen de gel derdi.
Hobisinden vaz geçemeyebilir, ama sizi idare ediyor mesajı vermesi kırıcı.
Sıkılganlıkla kabalık aynı şey değil.

Flört etmekten cok fuckbuddy gibi geldiniz bana. Yani 7 senelik bir geçmiş var. Daha once gerçekleşmiş birliktelikler var. Ayni otelde kaliyorsunuz ve adina flört diyorsunuz. Bence siz flört saniyorsunuz. Bu çıkıp gitmeler ondan. Ona gore iliskiniz fuckbuddy den öte değil.

Moralim çok bozuk lütfen akıl verin ben sınav için başka bir şehire geldim flörtüm de bu şehirde kalıyor iş için benim oturduğum yerdeydi hatta buraya beraber geldik sınava getirdi etti aslında günü birlik kalmam lazımdı ama ona sınavlarım 3 gün dedim sırf onla kalmak için oda beni özlediğini söylüyordu ev tuttuk dün beraber kaldık herşey ödedi bir dediğimi iki etmedi bugün 2.günümüzdü ben evde samimiyetten maç acına çık git diyordum oda gülüyordu sonra bana gerçekten giderim dedi bende güldüm falan yine maç açtı git ya dedim yasağı falan takmadan gece 1 de topladı herşryi gitti korkma kitle kapıyı sabah gelirim şampuanım yok burda duş alıcam falan dedi şok oldum cidden moralim çok bozuk şu an otelde tekim ağlıyorum bide mesaj atmış geldim merak etme diye istanbuldan yasak olmasa yarın binip gelicem bana abartma yazmış nefret ettim herşeyden
Bence isabet olmuş .Kımınle flort ettıgınızı gormusunuz işte

Duygularınız karşılıklı değil..Siz 1 gün yerine 3 gün yanında kalmak onunla olmak istiyorsunuz.. O keyfi , işi bittiği an sizi, tek başınıza, tuttuğu yerde bırakıp gitmiş..Incinmenizi istemem fakat Aşik olan adamın hareketleri değil bunlar..

Eğer ki gururunuz incindiyse, sabsh erkenden kalkar o Şehiri terk eder ve bir daha bu adamın yüzüne bakmazsınız..

Ama şakaydı yani 7 senelik tanıdığım sonuçta insan beraber olduğu insana şaka yapamayacak mı oda bana yapıyor
Adam sürekli git demişsiniz alındı belki de. Gitmeye kalktığında "gitme ben şaka yaptım" demediniz mi?

Moralim çok bozuk lütfen akıl verin ben sınav için başka bir şehire geldim flörtüm de bu şehirde kalıyor iş için benim oturduğum yerdeydi hatta buraya beraber geldik sınava getirdi etti aslında günü birlik kalmam lazımdı ama ona sınavlarım 3 gün dedim sırf onla kalmak için oda beni özlediğini söylüyordu ev tuttuk dün beraber kaldık herşey ödedi bir dediğimi iki etmedi bugün 2.günümüzdü ben evde samimiyetten maç acına çık git diyordum oda gülüyordu sonra bana gerçekten giderim dedi bende güldüm falan yine maç açtı git ya dedim yasağı falan takmadan gece 1 de topladı herşryi gitti korkma kitle kapıyı sabah gelirim şampuanım yok burda duş alıcam falan dedi şok oldum cidden moralim çok bozuk şu an otelde tekim ağlıyorum bide mesaj atmış geldim merak etme diye istanbuldan yasak olmasa yarın binip gelicem bana abartma yazmış nefret ettim herşeyden
Valla canım ister 10 senelik tanıdık olsun biri bana git mit dese şakasına bile olsa ben gıcık olurum böyle şakadan direkt tepkimi gösteririm. Arkadaşınız doğru hareketi yapmış madem gitgit dedini al sana gitme demiş o da .

Flört etmekten cok fuckbuddy gibi geldiniz bana. Yani 7 senelik bir geçmiş var. Daha once gerçekleşmiş birliktelikler var. Ayni otelde kaliyorsunuz ve adina flört diyorsunuz. Bence siz flört saniyorsunuz. Bu çıkıp gitmeler ondan. Ona gore iliskiniz fuckbuddy den öte değil.
Peki ne yapmam lazım

Back