Bu olaya da ayrı tiltim.
Nasıl bilet paranıza kadar , kalacak yerinize kadar , yediğiniz lokmaya kadar bir kuruş bile ödemeden birine karşilattiriyorsunuz ya?? 3 günde 1500 TL harcayan erkek bence fuckboddy olarak falan görmez, her şeyin bir adabı olduğu gibi fckbyddyliğin de bir usulü , erkanı var. O da daha rahat ve ulaşılabilir olmasıdir. Böyle paraların döndüğü, geceliğini 500 TL olduğu iş çok daha başka bir sektör.
Adam zengin olabilir ama bu demek değildir ki sponsorunuz olsun, bir keresinde iş dolayısıyla tanıdığım, evinde şahin besleyecek ekonomik güce sahip bir Arap beyle çıkmıştım, ona rağmen adamin beni götürmek istediği adı duyulmus restorana gitmektese 'gel İstanbullu gibi takilalim' diye adama sahildeki satıcıdan on liraya balık ekmek ısmarladım,vapura bindirip kız kulesinde karşısında sokak satıcılarından çekirdek falan aldım, çay ismarladim (dönüşte geceyarisina kaldık diye beni tek bırakmak istemedi, taksi tuttu. Tek masrafı bu olmuştu). Yani adam milyarder diye, benden belki de yüz kat daha zengin diye neden kendime sponsor yapayım ki? Aynı şekilde kendi sevgilimle bir haft tatile cikmissam da üç günü o öder, üç günü ben öderim,ya da ikimizin gidiş dönüş biletlerini ben alırım onceden, otel işini o ayarlar... 30 yıllık hayatımda flört olarak kimler geldi kimler geçti, kimseye 1500tlyi geç, 150 lira bile kitlememişimdir. Bence bu davranışa bir son verin, kimse sizin sponsorunuz değil