• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flörtüm beni otelde bırakıp gitti

Evime döndüm. Mesaj attı cevap vermedim. Parasını yarın göndereceğim. Burda bazıları güldü küçük gördü ama birini sevmek benim elimde olması maalesef bi şaka yaptım diye bu kadar ağır şeyleri hak etmedim her neyse döndüm dimdik ayaktayım bir kadın olarak asla kendimi erkeklere ezdirmeyeceğim kendime söz veriyorum her zaman mantıkla davranıyor olacağım iyiki de döndüm teşekkürler yorumlar için...

sevgilinize yapamadığınız atarı buradaki kadınlara yapmak için mi açtınız konuyu :)

he canım he gülüm, sen istediğin şakayı yap; gitmemesi sana yalvarması lazımdı mı diyelim mesela ? yani kandıralım mı sizi ?
Ağlaya ağlaya evime geldim umarım içiniz rahat etmiştir evet şakamın bedelini ödedim sizin için mutlu haberdir umarım

Ağlaya ağlaya evime geldim umarım içiniz rahat etmiştir evet şakamın bedelini ödedim sizin için mutlu haberdir umarım

yahu bana ne sizin mutluluğunuzdan mutsuzluğundan. burada millete atar gider yapana kadar kendi davranış şeklinizi eleştirin, üslubunuzu düzeltin önce.
ve kusura bakmayın istediğini yapan istemediğini görür. kimse oyuncağınız değil. size hayat dersi işte. inşallah bundan sonraki flörtlerinizde akıllı davranırsınız.

Flört etmekten cok fuckbuddy gibi geldiniz bana. Yani 7 senelik bir geçmiş var. Daha once gerçekleşmiş birliktelikler var. Ayni otelde kaliyorsunuz ve adina flört diyorsunuz. Bence siz flört saniyorsunuz. Bu çıkıp gitmeler ondan. Ona gore iliskiniz fuckbuddy den öte değil.
Aynen ben de öyle düşündüm ama yazmaya çekindim

Beraber oldunuz mu
Beğenmedim bırakmışsınızda sanki ben tüü neden beraber oldun rezil demişim gibii izlenim mi aldınız anlamadım ki. Sadece niyetini merak ettiğim için sordum ne kadar meraklısınız beğenmedime çökmeye. Kız yanlış anlamadan olduk ama niyeti o değil demiş okumadan etmeden hüküm sürüyorsunuz her şeyi siz biliyorsunuz bilmişler sizi .. bir insanın seks yapması kadar normal bir durumu yargılamak ne haddime !

Hala bir erkekle nasıl otele gidersin diyen rahibe Teresa kılıklı kadınlar var .yahu namusunuzu az ötede yaşayın , size de insanların sevişmesinden , sevişmek güzeldir sizi tü kaka yapmaz 😀
Konu sahibi aman boşver adam enazından kendini belli etmiş.
Bence engelle her yerden bundan olsa olsa fuckbady olur .

Hala bir erkekle nasıl otele gidersin diyen rahibe Teresa kılıklı kadınlar var .yahu namusunuzu az ötede yaşayın , size de insanların sevişmesinden , sevişmek güzeldir sizi tü kaka yapmaz 😀
Konu sahibi aman boşver adam enazından kendini belli etmiş.
Bence engelle her yerden bundan olsa olsa fuckbady olur .
Nasıl güveniyorsun demişler sizene ya konu o değil ki sanki öldürdü beni güvendim demek ki o güveni vermiş ki gittim. Bide ne meraklısınız yazmışlar Ahahahhahaha ya ne diyim tecavüze uğrasam çağırmasaydın adamı diyecek olanlar dolu

Beğenmedim bırakmışsınızda sanki ben tüü neden beraber oldun rezil demişim gibii izlenim mi aldınız anlamadım ki. Sadece niyetini merak ettiğim için sordum ne kadar meraklısınız beğenmedime çökmeye. Kız yanlış anlamadan olduk ama niyeti o değil demiş okumadan etmeden hüküm sürüyorsunuz her şeyi siz biliyorsunuz bilmişler sizi .. bir insanın seks yapması kadar normal bir durumu yargılamak ne haddime !
Ben kötü anlamadım açıkçası... Yani anladım neden sorduğunuz boşverin

Nasıl güveniyorsun demişler sizene ya konu o değil ki sanki öldürdü beni güvendim demek ki o güveni vermiş ki gittim. Bide ne meraklısınız yazmışlar Ahahahhahaha ya ne diyim tecavüze uğrasam çağırmasaydın adamı diyecek olanlar dolu
Adam geldi mi geri

Bir ev bir otel demişsiniz, sanırım günlük kiralık bir evden bahsediyorsunuz.

Çocukça bir sinir için bir kadını o tarz bir yerde tek başına bırakıp gidecek bir adamla daha fazla devam etmeyin "takılmaya".

Bir de 7 senelik flört-takılma nedir yahu, hayret ediyorum.
Aman yok 7 senede saç beyazlatır yeni flörtTÜ

Adam geldi mi geri
Ben evime döndüm insanın evi gibisi yok annem boynuma atladı sensiz uyuyamadım diye açıkçası çokta umrumda değil ama büyük ihtimal gelmemiştir benden cevap alamayınca çünkü öğlen mesaj attı uyandın mı diye (uyandırsan gelicem) hesabı

😀 haha .bitmiyorlar maalesef artık sevişirkende yedi düvelin onayını alıcaz 😀

Bazi sakalar uzadikca skiyor. Cek git demenin de sakasi pek olmaz acikcasi. Kocama bile demem oyle seyler. Biraz ince olmali insan. Karsiisindaki kirilir, alinir, diye dusunmeli. Bir de tabii en onemlisi gitmesini istemedigin birine git dememelisin.

Onun disinda sanirim son durumda siz geri gittiniz. ama konusuyorsunuz anladigim kadariyla. Normale doner hersey. ama aranizda ciddi bir iliski yok galiba. o yuzden tam olarak ne desem bilemedim.

Çekip gitmekle çok iyi yapmışsın. Burada otelde elin adamiyle ne işin vardı tipi yorumları kafana takmamani tavsiye ederim. Özgecan katledildiğinde bile o saatte orada ne işi varmış diyen zavallılar oldu. O eteği giyersen tacizi kabul edersin mantığında insanlarla dolu bu ülke. Burada sorun flört ettiğin adamla otelde kalman değil adamın seni koyduğu konum. Sen flört ettiğini düşünürken o bambaşka bir kafada, bunu anlamana sevindim.

Para konusuna gelince, saçmalama istersen? Bu salağın seni soktuğu konuma, sana yaşattığı durumun üstüne bir de para mı göndereceksin pardon? İki gündür akıttığın göz yaşlarına tutsun. Sakın öyle bir saflik yapma. Ne diyecek sanıyorsun? Vay be ne gururlu kızmış! Seni gecenin köründe otelde bir başına bırakan bir merhametsizden bahsediyoruz umurunda olur mu sanıyorsun? O parayı ona göndereceğine ihtiyaç sahibi birine ver bence illa benden çıksın diyorsan

Back