• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flört döneminde cinsellik

Nezamandır görüşüyorsun bunla.Yeniyse hiç bulaşma o işlere.Aleyhine döner herşey.Hem yeni tanıştığın biriyle ne gerek var.Önünü alamazsın sonra.

Nezamandır görüşüyorsun bunla.Yeniyse hiç bulaşma o işlere.Aleyhine döner herşey.Hem yeni tanıştığın biriyle ne gerek var.Önünü alamazsın sonra.
Yaklaşık 2 ay oldu. Bu tarz şeyleri çok normal gördüğünü düşünüyorum. Onun da daha önce böyle bi tecrübesi olmamış ama beni çok cekici bulduğunu söylüyo. Ve ben öncesinde açık kapı bıraktığım için pişman olmakla olmamak arasında gidip geliyorum

2 Aydır görüşüyoruz erken mi diye sormuşsunuz sanırım.. Bunun zamanı olmaz bence karşılıklı hislerle ilgilidir ancak bence iki tarafın da sabretmesi, duygularını kontrol etmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Çünkü daha önce deneyimin olmadığı için şuanda dahi pişmanlık duyduğun anlar oluyor. Bence öpmekten öteye geçmeyin, şimdiden ufak ufak pişman olmaya başlamışsınız vicdanınız size doğru yolu gösterir zaten.

Merhaba ben cinselliğe çok düşkün biriyim. Eşim de ayda yılda bir birlikte olurdu. Hatta birkeresinde banyoya boşalmış. Sanki ben istemiyorum. Sırf pislik olsun diye. Neyse daha cok sey var anlatilacak uzatmicam ayrıldık. Şimdi bir erkek arkadaşım var hiç kimseyle birlikte olmamış. Duygusal olarak çok mutluyum ama artık cinsel olarak da mutlu olmak istiyorum bide penisinin küçük olduğunu söyledi. Biraz korkuyorum. Ne yapacam . Bi akil verin ya .

Yaklaşık 2 ay oldu. Bu tarz şeyleri çok normal gördüğünü düşünüyorum. Onun da daha önce böyle bi tecrübesi olmamış ama beni çok cekici bulduğunu söylüyo. Ve ben öncesinde açık kapı bıraktığım için pişman olmakla olmamak arasında gidip geliyorum
Cok yeni.Uzak tut kendini.Basin goge ermeyecek.Aksine hersey aleyhine donecek.

Back