• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FLORMAR ürünleri Kullanıcı Tecrübeleri

ben de flormarın su farını aldım gecenlerde ama ben kaslarıma uyguluyorum cok guzel gosterıyo : $DSCN1561-1[1].jpg
satın aldıgım yerdekı bayan kas farı yok ama bu urunu cogu bayan kullnıyo kaslarına dedı denedı ve hosuma gıttı ama sac rengımle uyumlu degıl gıbı geldı sımdı de ama kahve kumral saclılara onerırım cıdden guzel yapıyo

ben de flormarın su farını aldım gecenlerde ama ben kaslarıma uyguluyorum cok guzel gosterıyo :Eki Görüntüle 326873
satın aldıgım yerdekı bayan kas farı yok ama bu urunu cogu bayan kullnıyo kaslarına dedı denedı ve hosuma gıttı ama sac rengımle uyumlu degıl gıbı geldı sımdı de ama kahve kumral saclılara onerırım cıdden guzel yapıyo

rengi çok hoşmuş güle güle kullan bu ttonlarda yapılan göz makyajlarnı seviyorm bende alabilrm :)

rengi çok hoşmuş güle güle kullan bu ttonlarda yapılan göz makyajlarnı seviyorm bende alabilrm :)

cnm ben far kullnmayı hıc ama hıc sevmıyorum far olarak kullnmadım bunu oyuzden bısey dıymıcem ama kasıom ıcın kullndım satın aldıgım yerdekı bayan surunce orda hosuma gıtmıstı ama eve gelınce bı de kendım yaptım koyu oldugunu fark ettım bakalım duruyo sımdılık :) oardakı bayana sordugumda dagılmaz merak etme dedı ve gezerken eve geldıgımde dagılmamıstı cıdden hala duruyodu ve 7 tl ucuz bence

cnm ben far kullnmayı hıc ama hıc sevmıyorum far olarak kullnmadım bunu oyuzden bısey dıymıcem ama kasıom ıcın kullndım satın aldıgım yerdekı bayan surunce orda hosuma gıtmıstı ama eve gelınce bı de kendım yaptım koyu oldugunu fark ettım bakalım duruyo sımdılık :) oardakı bayana sordugumda dagılmaz merak etme dedı ve gezerken eve geldıgımde dagılmamıstı cıdden hala duruyodu ve 7 tl ucuz bence

inş kalıcıdr ya ben far sürüyorum sabah öğlen kalmıyo bişi :(

şahsen kozmetik ürünlerinde en iyi marka olduğunu düşünüyorum canım :) ben her zaman flormar kullanıyorum ve bütün ürünlerindende çok memnunum

ya arkadaşlar flormarın göz kalemi çok iyi kalıcı falan ama bu da aşırı kalıcı ya.çıkmıyo.
siz nasıl temizliyosunuz gözlerinizi

kzlarr bende onceden flormarın x5 mascrasnı kullanıp memnun kalmstm hanı hem sıyah kaplı olanı war bı de mawı olanı mawı olanını kullanmıstımm suya dayanıklı bır mascrydı.snra nedense rımelımı degstrdm we o rımeln kırpklermı gsterdıı gbı bıdaa hc kırpıklerm ole gzkmedı oof

pudrası kapatıcısı fondateni falan sakın arkadaşlar..ben esmer biriyim..ve cildime önem veriyorum.sürekli bakım falanda yaparım.flormarın bu ürünlerini kullandım.yüzümde küçük küçük sivilce gibi şeyler çıktı..gözün alt kısmında sivilcemi çıkar orda bile çıktı.cildimi mafettim.rujunu hiç kullanmadım.rimelini kullandım.tam bi fiyasko.akyo resmen.hiç güzel değildi.hatta şikayette bile bulundum.çöpe attım hespini.kalemi gözlerimi yakyo.kıpkırmızı yapyo ..tavsiye etmiyorum

ben de flormarın su farını aldım gecenlerde ama ben kaslarıma uyguluyorum cok guzel gosterıyo :Eki Görüntüle 326873
özellikle kaç kalemide çok başarılı

allıklarından çok memnunum hem çok doğal duruyor hem de tüm gün yüzünde kalabiliyor, ayrıca rujları da çok güzel onun da kalıcılığı çok iyi ne kuru ne de çok kremsi arası bişe varlığını bile unutuyosunuz kolay çıkma derdi yok

oje kurutucusunu aldım denedim hiç memenun kalmadım. parmaklarımı beyaz beyaz yaptı ve kurutmadı
:50:

Back