• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FLORMAR ürünleri Kullanıcı Tecrübeleri

Flormar bir Fransız kozmetik firmasına satılmış (hisselerinin bir kısmı). Okuduğum haber sayfasını da kaybettim. Bakalım fiyatlar yükselecek mi, kalitesi ne olacak? Gerçi zaten fiyatlar yavaştan yavaştan artıyordu...

Yves Rocher % 51 hissesini satın almış flormarın .% 49 yerinde :P

Flormar bir Fransız kozmetik firmasına satılmış (hisselerinin bir kısmı). Okuduğum haber sayfasını da kaybettim. Bakalım fiyatlar yükselecek mi, kalitesi ne olacak? Gerçi zaten fiyatlar yavaştan yavaştan artıyordu...

geçenlerde flormarın 46 numara terrakota allığını aldım ve cok memnun kaldım.ve yapısı o kadar hafif ince ki çok turuncu görünmesine rağmen sürüldüğünde hiç yüzümü tupturuncu yapmıyor.ben cok memnun kaldım paylaşmak istedim.gerçi zaten flormarın memnun kaldığım yegane ürünleridir allıkları...

makyaj malzemelerini hiç kullanmadım ama farları güzel görünüyor. ojeleri harika bence, uygun fiyata alabileceğiniz en iyi ve en çeşitli oje flormar da. her sezon da yeni yeni bir sürü ürün çıkarmalarını seviyorum

kızlar doğal tonlu paleti kesinlikle herkeste olmalı çok güzel 7 numara sanırım. hatta şuan indirimde watsons ve gratislerde 7 tl civarı. doğal ve mat tonlar sevenler için ideal

benki nişanlıyken kutu kutu Awon we oriflame stoklardım...şimdi ahhh kafam diyorum ne gerek warmış o kadar dandik ürünlere.flormardan asla wazgeçmem ne zmn bi awmye gitsem kesinlikle bişi alırım flormardan eğer almazsam bi tuhaf eksik hissederim kendimi.kaliteli;kalıcı;ucuz;mükemmel daha ne olsun ki.ayrıca haywansal katkılarda yok ürünlerinde.bizzat müşteri temsilcileriyle görüştüm bu konu hakkında. gerçi kimse malım kötü demez ama umut dünyası işte :27:

Bende göz kalemlerini kullanıyorum aslında renk olarak iyi ama çok akıyor 2. saata azalıyor neredeyse sürülmemiş gibi...

ne yves rocher mi almış yarısını hisselerin umarım fiyatlar çok yükselmez zaten şuan bile pahalı yani diğer markalara göre flormar geçen bir terracotta pudrasını 30-35 tl ye aldım:31:

Son düzenleme:
dun bı kozmetıkcıde bayana topaklanma yapmayan bı rımel ıstedıgımı sledıgımde bana flormarın daha yenı bı haftalık urununu gosterdı

$maxxlgold.jpg

bu sarıolan flormar maxxl haem topaklanma yapmıyomus

$imgres.jpg

bu da yıne beyaz olna flormar maxxl bu da topaklanma yapmıyomsu ve dolgungosterıyomus ikisinide fıyatı 19.90dedı

ben almadan once buraya soruyum dedım urun henuz cok yenıymıs ama belkı kullnan arkadaslar vardır
yorumlarınız beklıyorum :52::52::52:

bende alıcam makyaj bazından ama flormar mı alsam pastel mi alsam karar veremiyorum cildi hakkaten matlaştırıp uzun süre koruyor mu makyajı?

ilk defa aldım ben de flormar ı biliyorum sadece o yüzden. matlaştırıcı etkisi yok diye biliyorum ben, zaten üzerine transparan pudra kullanıyorum the balm marka sexy mama, o yüzden parlama sorunu olmuyor. ama kalıcık sağladığı bir gerçek yoksa cildim karma hemen uçup giderdi makyaj. ama sadece baz değil o pudranın da böyle bir etkisi var sanırım. bu baz annemde ise daha pürüzsüz bir görünüme yardımcı oldu açıkçası.

eğer flor mar diyorsanız o yapmıyor hayvanlarla deney güvenilir bir sitede okumuştum ama şu bütün dev markalar yapıyor malesef:(

ysl'ye satıldığı için o da yapıyor artık.. yani ürünleri satın alarak deneylere katkıda bulunmuş oluyorsunuz malesef. (ysl hayvan deneyi yapıyor)

Çok önceden rimel almıştım ve hiç beğenmemiştim rimelini,yeni rimelleri nasıl bilemiyorum.
Bu sitede birçok kişinin tavsiyelerini okuyarak ultra black kalemini aldım.Evet simsiyah yapıyor ilk etki süper ama bende hem aktı hemde kalem resmen eridi gitti.ucu çok yumuşak hemen kırılıyor,çok çabuk bitti.
Ojelerini beğendim ama pastelin ojeleri daha çabuk kuruyor galiba,genelde hep bozuluyor ojelerim.
Rujlarını merak ediyorum.Ve yine bu sitede 41 nolu allığı övgü alıyor onu merak ediyorum.
Bu arada tekli simli farlarından vede renkl kalemlerinden aldım,kalemler ucu sert olduğu için canımı acıttı sürerken bir dahada kullanmadım.

Back