• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FLORMAR ürünleri Kullanıcı Tecrübeleri

sitesine baktımda ürün ambalajları değişmiş beyaz pudra kutuları fln siyah olmuş içeriğinde de değişiklik var mı acaba önceden kullandığım flormar pudralarını sevmezdim yüzde pütür pütür dururdu:19:gerçi önceden Türk malı diye albenisi vardı artık oda yok:120:

85 numaralı allığını aldım bugün
çok hoşuma gitti:52:

Bazı flormar ürünleriyle ilgili görüşlerimi yazdım arkadaşlar, hem bloğumu görmüş olursunuz. Hediyeler de dağıtacağım zamanla, üye olursanız kazanabilirsiniz siz de. :) xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
yeni seri deluxe shine rujları gerçekten çok güzel bu rujların renkleride çok canlı ve yumuşak ama standlarda görüp deneye bilirsiniz
D31 nosunu kullanıyorum bu renk farklı gelmişti:54:

allıkları ruju ve farlarından memnunum ama fondoten kullanan varmı ya , ben zaten fondoten kullanan bi insan değilim ama bazen hoşuma gidiyor ve ilk kezde gittim aldım flormardan ama yüzde pul pul duruyor?

kübra nemlendirici kullanıp denesen önleyebilirsin iyi yedirmelisin cildine:49:

Merhaba, haftasonu bayrampaşadaki forum istanbul flormar standından, flormar kaş kalemini 6,50 tl ye aldım, tesadüfen 10 dk sonra başka birşey almak için girdiğim watsons da aynı kalemi 3,99 tl ye görünce canım çok sıkıldı. flormarın kendi standı bu ne mantıkla daha pahalı satılabilirki, resmen kazıklıyorlar müşteriyi, aklınızda bulunsun sizler dikkat edin bari , bu arada kaş kalemi sütlü kahve gibi bir renkde, ara renklerde görmemiştim başka markalarda, memnun kaldım :)

Merhaba, haftasonu bayrampaşadaki forum istanbul flormar standından, flormar kaş kalemini 6,50 tl ye aldım, tesadüfen 10 dk sonra başka birşey almak için girdiğim watsons da aynı kalemi 3,99 tl ye görünce canım çok sıkıldı. flormarın kendi standı bu ne mantıkla daha pahalı satılabilirki, resmen kazıklıyorlar müşteriyi, aklınızda bulunsun sizler dikkat edin bari , bu arada kaş kalemi sütlü kahve gibi bir renkde, ara renklerde görmemiştim başka markalarda, memnun kaldım :)

bende aynı kaş kaleminden kullanıyorm,bi mağazadan 3,5 tl ye almıştım,gerçekten çok abartmışlar hayret bişey bu kadarda fiyat farkı olmazki:53:

merhaba hanımlar;

göz kalemlerini, ojelerini, ve allığını kullanıyorum. memnunum. ama geçenlerde fondotenini aldım, flormar mat touch markası, hiç memnun kalmadım, sivilce yaptı ve öbek öbek belli oldu, kalıp gibi durdu.

Flormar mağazalarından yapacağınız 4 alışverişle süpriz hediyeler kazanılıyor. Ben de 2 hafta önce elime bi kart verince öğrendim. Kartta 4 kutucuk var benim 2si doldu 3. için para biriktiriyorum malum öğrenciyiz :(
Oje kalem ve karma ürünler haricinde kısıtlama yok her türlü ürünü alabilirsiniz. Benim en çok merak ettiğim şey hediyeleri bilen duyan varsa söyleyebilir mi çok merak ettim :(
Bir de flormar Bronzing powder almayı düşünüyorum 3. alışveriş için kullananlar aydınlatırsa sevinirim :/

Flormar wild adında yeni bir seri çıkarmış.Bir dergide gördüm .Kaplan,leopar destenli kapakları ,kutuları var.

Göz kalemlerinden inanılmaz memnunum.Bi kalem hiç mi akmaz ya.
Allıkları ve göz altı kapatıcısı olarak kullandığım farından çok memnunum.
Pudraları da iyi denebilir.

Kızlar flormarın göz kalemiyle parlatıcı var inanılmaz güzel, yemek yesem bile parlatıcı kaybolmuyo çok memnunum.
Fondöteninden almak istiyorum memnun kalan varmı aranızda?

waterproof göz kalemi süper siyahı var başka renklerinide alacağım :52:

bende ojesinden hiç memnun kalmadım..bütün yaz ayak tırnaklarıma her hafta silip yenisini sürerek kullandım..ve yaz bittiğinde tırnaklarımı üzerinde sarı bir tabaka oluşturdu..ve çıkmıyor asetonla..uzayıp kesildikçe kurtuluyorum..alttan temiz tırnak geliyor..bir daha asla bu markanın ojesini kullanmam

Back