Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
FLORMAR ürünleri Kullanıcı Tecrübeleri
- Konu Sahibi fizi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ojelerinden artık hiç memnun değilim. bir tuhaflaştı sanki.. eskiden çok kullanırdım, şimdi neredeyse hepsini çöpe attım.
göz kalemini ve kaş kalemini kullanıyorum.
ayrıca shimmer body lotion çok güzel, küçük simler veriyor vücuda. bu şekilde çok fazla vücut losyonu var, ama fiyat olarak en uygunu flormar. tavsiye ederim.
göz kalemini ve kaş kalemini kullanıyorum.
ayrıca shimmer body lotion çok güzel, küçük simler veriyor vücuda. bu şekilde çok fazla vücut losyonu var, ama fiyat olarak en uygunu flormar. tavsiye ederim.
Son düzenleme:
Kızlar flormarın göz kalemiyle parlatıcı var inanılmaz güzel, yemek yesem bile parlatıcı kaybolmuyo çok memnunum.
Fondöteninden almak istiyorum memnun kalan varmı aranızda?
Flormarda güzellik danışmanı olarak çalıştım,özel sebeplerden dolayı ayrıldım. Flormar gerçekten çok başarılı bir marka,karma yada yağlı ciltliysen mat touch fondöten serisi çok güzel. Pudra olarakta wet&dry 07 kullanıyorum.Kesinlikle tavsiye ederim.
arkadaşlar flormarın supershıne ruj serısınden kullanan varmı nude tonlarından hangı numaraları onerırsınız[/QUO
selam,flormar marka nude ruj arıyorsan bence süpershine serisinden değilde yeni çıkardığı Deluxe Casmire serisinin DC28 numaralı Nude rujunu almanı öneririm hem mat hem çok güzel,üstelik altın sarısı çok şık bir ambalajı var
ürünleri umrumda değil çünkü muhtemelen o da hayvan deneyi yapan kanlı bir marka
selam,Flormar hayvanlar üzerinde deney yapmıyor,bilginize
Lise yıllarında kullanıyordum ancak ilerleyen yıllarda daha kaliteli ürünlere yönelmek zorunda hissetmiştim kendimi
Ancak geçen yıl girdiğim taksimdeki mağazası sayesinde ve aldığım ürünleri kendisinden çok daha pahalı ürünlere kıyasla daha etkileyici sonuçlar vermesiyle birlikte, artık yeniden makyaj dolabıma girmeyi başardı.
Kendini aştı diyebilirim
Hatta kendi blogumda da sık sık daha fazla flormar markalı ürünlerin incelemesine yer vermeye başladım
En fazla okunanlar da genelde bu markanın incelemeleri
Merak edenler için
Makyajsız Asla: flormar
Ancak geçen yıl girdiğim taksimdeki mağazası sayesinde ve aldığım ürünleri kendisinden çok daha pahalı ürünlere kıyasla daha etkileyici sonuçlar vermesiyle birlikte, artık yeniden makyaj dolabıma girmeyi başardı.
Kendini aştı diyebilirim
Hatta kendi blogumda da sık sık daha fazla flormar markalı ürünlerin incelemesine yer vermeye başladım
En fazla okunanlar da genelde bu markanın incelemeleri
Merak edenler için
Makyajsız Asla: flormar
Flormar ojeleri çabuk kuruması ve renkleri yönünden güzel ANCAK özellikle kırmızı-siyah gibi koyu renklerini kullandığınızda tırnaktan ojeyi çıkarsanız da rengi kalıyor bu yönü kötü ( Pastel in ojelerinde bu durum yok bordosunu da kullansanız çıkardığınızda sıfır renk..pastel daha geç kuruyor sadece hepsi bu.
Flormarın normal pudrası da güzel ama ben terracota pudrasını aldım inanılmaz kapatıcılığı var fondöten yerine rahatlıkla kullanıyorum fırçayla kullanmanız gerekiyor..memnunum.
ama her ürünü güzel değil-gözaltı kapatıcısını hiç beğenmedim incecik çizgileri bile ortaya çıkarıyor ve kalıp gibi duruyor..
Flormarın normal pudrası da güzel ama ben terracota pudrasını aldım inanılmaz kapatıcılığı var fondöten yerine rahatlıkla kullanıyorum fırçayla kullanmanız gerekiyor..memnunum.
ama her ürünü güzel değil-gözaltı kapatıcısını hiç beğenmedim incecik çizgileri bile ortaya çıkarıyor ve kalıp gibi duruyor..
- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
selam,Flormar hayvanlar üzerinde deney yapmıyor,bilginize
Bu bilgiyi düzeltmek istiyorum. Hisselerinin bir kısmı Yves Rocher'a satıldığı için ve Yves Rocher da deneyci bir marka olduğu için, verdiğimiz paralarla katkı yapmış oluyoruz deneylere.
(bkz: evcil hayvanlar konusunda, "markanı kendini seç" başlığında daha ayrıntılı bilgi mevcut)
Son yıldır benim de tercih ettiğim markalardan biri oldu. Ojelerinden memnun değilim, BB kremde farklı bir markayı kullanıyordum bir de flormar ı denemek istedim ama beğenmedim, eski kullandığım markaya geri döndüm.
Beğendiğim ürünlerin başında Loose Powder transparan pudrası, Terracotta allığı, Wild Collection göz farları ve yazın bacaklarım için kullandığım bronzlaştırıcı vücut pudrası geliyor. Rimellerini çok merak ediyorum fakat gözlerim alerjik yapıya sahip olduğu için denemeye cesaret edemedim.
Beğendiğim ürünlerin başında Loose Powder transparan pudrası, Terracotta allığı, Wild Collection göz farları ve yazın bacaklarım için kullandığım bronzlaştırıcı vücut pudrası geliyor. Rimellerini çok merak ediyorum fakat gözlerim alerjik yapıya sahip olduğu için denemeye cesaret edemedim.
yeni olduğum için yanlış başlığa yazdım galiba beni buraya yönlendirdiler bende buraya taşıyım dedim :) flormar farlarını çok beğendiğim bi marka ve oje renklerini. ama ojeleri çabuk soyuluyor onun dışında turbo 5x maskarasini ve süpershine lip glosslarini da çok beğeniyorum bende 2 tane far paleti var ve ikisinden de çok memnunum biri simli 5li ve 05 numaralısı öteki günlük kullandığım ve bayıldığım yine 5li ve mat 07 numarası ikisi de çok güzel bence eyelıner dipliner ı da güzel ama ben eyelınerini daha çok seviyorum fiyatları son zamanlarda artsa da diğer markalara göre uygun ve bazı ürünleri bence gerçekten kaliteli son olarak p 116 allığını aldım ve inanılmaz memnunum herkes soruyo tavsiye ederim
- 25 Ocak 2008
- 912
- 53
- 318