Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar. temizlikle boğuşup duruyorum. bir yandanda kedilerle boğuşuyorum. ev yerinden oynayınca çok huzursuz oldular. değişiklik onlarıda etkiledi. bu arada benim odam değişti. oğluşumun odasına taşındım. tabii o dönünce ben yine tasımı tarağımı toplayıp eski düzenime döneceğim. şimdilik böyle olacak.
işten fırsat bulursam uğrarım. hepinizi öpüyorum.
barçmancım oğluşumu bugün yolcu ediyorum. artık sabahı sabah eder dururum. sağ sağlim gidip gelmek nasip olur inşallah.
Ablacımm kolay gelsin biter işler merak etme olmazsa birini bulsan temizlik için sende yorulmazsın en azındann...
Hayırlı teskerelerrrr olsun sağlıcakla gider gelir sen içini ferah tut ablacımmm allaha emanet olsunlarrr
Günaydınnn lokumummm yani varya hiç işiniz bitmedi habire bişeyler çıkıyorrrrrr bahçe işi var diyodun tam mevsimide şimdiii
selam kızlar. temizlikle boğuşup duruyorum. bir yandanda kedilerle boğuşuyorum. ev yerinden oynayınca çok huzursuz oldular. değişiklik onlarıda etkiledi. bu arada benim odam değişti. oğluşumun odasına taşındım. tabii o dönünce ben yine tasımı tarağımı toplayıp eski düzenime döneceğim. şimdilik böyle olacak.
işten fırsat bulursam uğrarım. hepinizi öpüyorum.
Betüşşş ablacım çok yorma kendini o kadar ya tut birtane kadın yapsın işlerii..
Haber almışsındır oğluşundan varmıştır zaten hayırlı teskereler olsun ...
Bende çpo öpüyorummm senii
Canım benim Allah sağsalim kavuştursun inşallah Sıkma sakın canını
Nereye gidiyor bellimi?
Evet fıstığım bir taraftan bahçe işi bir tarafan badana boya işleri Yine bunaldım
Kolay gelsi,n çok yorma kendini Ve özletme lütfen
Neyse canım biraz dinlen artık Güle güle kirleninkadın tutmayı pek sevmiyorum canım. tuttuğumda da ben daha çok yoruluyorum. en iyisi kendim içime sinesi yaptım. nihayet temizlik faslım bitti. fakat bende bittim. ufak tefek ince işler var. yavaş yavaş onlarıda hallettim mi bahar temizliğim bitmiş olacak. yaz boyunca rahat edeceğim.
oğluşum vardı şükür. hergün telefonlaşıyoruz. ilk gittiği gün internetten görüştüm. halinden memnundu. orada internette varmış. en çok buna sevindim. fırsat buldukça görüşürüz artık.
canım yeri belli. acemiliğini (1 ay) kastamonu gölköyde yapacak. asıl askerliğini (5 ay) batmanda yapacak. boyundan dolayı jandarmaya seçmişler. maşallah çok uzun kerata. neyse önemli olan sağ sağlim dönmesi.
barçmancım vallahi çok yoruldum. sağolsun kızımda yardım etti. nihayet bugün akşam bitti. vitrinlerimin içine dokunamadım tek. onlarıda bir ara halledeceğim. şimdi temiz temiz oturuyorum artık. darısı yapacaklara.
Canım benim Allah sağsalim kavuştursun inşallah Sıkma sakın canını
Nereye gidiyor bellimi?
Evet fıstığım bir taraftan bahçe işi bir tarafan badana boya işleri Yine bunaldım
Kolay gelsi,n çok yorma kendini Ve özletme lütfen
kadın tutmayı pek sevmiyorum canım. tuttuğumda da ben daha çok yoruluyorum. en iyisi kendim içime sinesi yaptım. nihayet temizlik faslım bitti. fakat bende bittim. ufak tefek ince işler var. yavaş yavaş onlarıda hallettim mi bahar temizliğim bitmiş olacak. yaz boyunca rahat edeceğim.
oğluşum vardı şükür. hergün telefonlaşıyoruz. ilk gittiği gün internetten görüştüm. halinden memnundu. orada internette varmış. en çok buna sevindim. fırsat buldukça görüşürüz artık.
canım yeri belli. acemiliğini (1 ay) kastamonu gölköyde yapacak. asıl askerliğini (5 ay) batmanda yapacak. boyundan dolayı jandarmaya seçmişler. maşallah çok uzun kerata. neyse önemli olan sağ sağlim dönmesi.
barçmancım vallahi çok yoruldum. sağolsun kızımda yardım etti. nihayet bugün akşam bitti. vitrinlerimin içine dokunamadım tek. onlarıda bir ara halledeceğim. şimdi temiz temiz oturuyorum artık. darısı yapacaklara.
günaydın canlarım minnak tavşanınız geldi amma yoksunuz hepinizi öpüyorum kocaman
Günaydınnnn barçommmm çok yorma kendinniiiii canımcımmm yavaş yavaş yapasınızzz
Günaydınnnn ablacımmmm sevindim bak haberde geldi oğlundan iyiymişşş görüşmüşsünüzde ne güzel hemencecik biter askerliğiii kavuşur anneciğineee
Günaydınnnn minnakk tavşanımmmmmmm nasıl oldu hastanız :26:
aynı tatlım büyük ihtimalle nisanın 22 sinde amerikaya gidiyor.hayırlısı bakalım canım sen nasılsın şu havalar bi düzelsinde beraber bir kadıköy yapalım özledim seni :)
Betül ablacım..çok sevindim,kısa dönem olmasına..göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor
Allah,hayırlısıyla dönmeyi de nasip etsin inşallah.
Hepiciğinizi öpüyorum..minik tavşanım..PC yapıldı mı
Flaşınnnn
en kiymetlileriiiiii
arkadaşlarımmmm
Dostlarıııııııııımmmmmmmmmmmmm beni hiçççç sormayın tamiratla eski evi tamir etmekle boğuşyorummmmmhepinizi çok çok merak ettimmmm burda iyi olduğunuzu gördümmmmm sağlıkla kalınnnnn öptümmmmm
hayırlı yolculukları olsun Allah ŞİFASINI VERSİN İNŞALLAHaynı tatlım büyük ihtimalle nisanın 22 sinde amerikaya gidiyor.hayırlısı bakalım canım sen nasılsın şu havalar bi düzelsinde beraber bir kadıköy yapalım özledim seni :)
Betül ablacım..çok sevindim,kısa dönem olmasına..göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor
Flaşınnnn
en kiymetlileriiiiii
arkadaşlarımmmm
Dostlarıııııııııımmmmmmmmmmmmm beni hiçççç sormayın tamiratla eski evi tamir etmekle boğuşyorummmmmhepinizi çok çok merak ettimmmm burda iyi olduğunuzu gördümmmmm sağlıkla kalınnnnn öptümmmmm[/QUOTE
Bende çok öpüyorum canım kolay gelsin
Günaydın ankım fıstığım
yapıldı tatlişkom çok oldu:)
İnşallah sağlığına kavuşur bir an önce ...
Bende iyyim canım saol ne olsun ya hep aynı işteee yapalım kadıköy havalar düzelsin biraz
Çiceğimmmm nasılsınnnnn bende öpüyom seniiiii
Gülhancımmm ne habersinnn kolay gelsin sanada canımmbende öpüyorum seniiii canımmm
hayırlı yolculukları olsun Allah ŞİFASINI VERSİN İNŞALLAH
Flaşınnnn
en kiymetlileriiiiii
arkadaşlarımmmm
Dostlarıııııııııımmmmmmmmmmmmm beni hiçççç sormayın tamiratla eski evi tamir etmekle boğuşyorummmmmhepinizi çok çok merak ettimmmm burda iyi olduğunuzu gördümmmmm sağlıkla kalınnnnn öptümmmmm[/QUOTE
Bende çok öpüyorum canım kolay gelsin
Günaydın ankım fıstığım
amin ablacım benim :)
Neyse canım biraz dinlen artık Güle güle kirlenin
Darısı başıma inşallah
bu arada hepinize hayırlı cumalar
betüş ablam gözün aydın göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah
allah sağ salim gidip dönmek nasip etsin :97::97: