- 25 Ağustos 2007
- 5.987
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
barçmancım sana kolay gelsin. badana iyide şu temizliği zor vallahi. neyse ben kolayladım şükür. detaylı işler ellerimden öpüyor. beni asıl uğraştıran onlar oldu. kızımda haftasonu kapıları boyayacakmış. çamaşır suyu kapılarımı sararttıydı. yoksa boyası yerinde. eh titizlik boyayıda sararttırır.
bu arada evde ne çok atılacak birikmiş. hepte elektronik eşya. at at bitiremedim. çocuklarada sormadan atamıyorum. işlerine yarar birşeyde atmaya korkuyorum. bana kalsa at gitsin yapacam. sorarlarsa bilmiyorum demek var ya neyse.
bugünlük dedikodu yeter değil mi ya. hepiciğinizi öpüyorum.
sana sadece tadilat fetişisti diyorum. senin eve yaptığın tadilatı bülent ersoy kendine yapmamaıştırkolay gelsin ablacım.ah enişte ah
ne yapıyım anam stresss atıyorum.stres beni canavara çevirdi.gerçi bu aralar mutluyum sezen derslerinin bir bölümünü kurtardı.hafta sonlarıda bi tane boğaçiçili bir çocuk bulduk sayısallar için onlarıda kurtarırsa rahat teşekkür alır.ergen krizi inşallah biter yoksam ben bitecem .
Flaşın kıslarııııııııııııııııı
Merhaba demeye geldimmmmmmmmm
ve çıkyorummmmmm
çok çok iş var evdennnnnnnnnnnnnnn:86::86::86:
flaş flaşın tatlı kaçık çocukları çocuk bayramanız kutlu olsun yarın efenin gösterisi var okulda fotoculuk yapçem öğretmen beni fotocu belledi .ayrıca anneciğimin doğum günü hepinizi salyalı sümüklü öpüyorum.ay ne iğrencim (kk nın iğrenç kızı similisi)
bugün 23 nisan, neşe doluyor insan. 29 yıl önce ben bugün nişanlanmıştım.
amaç tarih aklında kalsın diyeydi. yinede unuttu vallahi.
eminimki en tatlı fotocu sen olmuşsundur bu bayram
selam ya ben hic bilmiyordum burada geyik bölümünün oldugunu.
hic tam bakmadim kk da tam olarak neler var.
canlarım benim hepinize güzel mutlu bir gün diliyorum öpüldününz nanaklarınızdan
tünaydın canım ablam tünaydın arkadaşlar