90c kap takıyorum ben ama olur mu ki :26:
Cnm ben 95 takıyorum normal sütyeni oluyor. Hatta böyle altıda telli ya yusyuvarlak gösteriyor. Hani bu vestern tarzı filmlerde bayanların top gibi fırlar ya aynen öyle :) Ama bende göbek var o yüzden kullanamıyorum. Beğendiysen diğer ürünlerimede bak cnm bir kaç birşey daha seçersen fiyata bakarız. Hepsi marka ve sayılı giyilmiştir.
Cnm ben 48 beden ama bu tamamen lastik gibi birşey 80 polyamide520 elastane diyor. Ben giyiyorum bunu mesela üstten gayet iyi ama koltuk altlarımdan fışkırtıyor. Bir de alttan göbeğe baskı yapıyor onu fışkırtıyor bana olmuyor yaniicok begendim cnm sen 48 bedenmişsin yaa ondan şüpheye düştüm ben 40 en fazla 42 giyiyorum
Cnm ben 48 beden ama bu tamamen lastik gibi birşey 80 polyamide520 elastane diyor. Ben giyiyorum bunu mesela üstten gayet iyi ama koltuk altlarımdan fışkırtıyor. Bir de alttan göbeğe baskı yapıyor onu fışkırtıyor bana olmuyor yanii
Sen bilirsin cnm
sen bunu ayır baana akşama net cevabımı yazcam sana cnm
Runklii cnm pudra pembe pijama duruyor mu cnm
Eki Görüntüle 993943 Eki Görüntüle 993944 Eki Görüntüle 993945 Eki Görüntüle 993946 Eki Görüntüle 993954 Eki Görüntüle 993955
Nilay_İlker'e Satıldı. İyi günlerde kullanın. Bugün kargoya verildi.
Nilay gönderdim cnm ..
takip nosunu özelden göndriri misin canım
Mesaj kutun doluymuş cnm
Canım bana etiketli bir kağıt verdiler onda takip no değilde şöyle birşey var sanırım odur.
KP01507982592 Bumudur cnm anlarsın bak bakalım.
Mesaj kutun doluymuş cnm
Canım bana etiketli bir kağıt verdiler onda takip no değilde şöyle birşey var sanırım odur.
KP01507982592 Bumudur cnm anlarsın bak bakalım.
toplam 29 du 28 yaptın 1 tl lik indirim için sağol canım:)