Mangoyu koydum daha çıkarmam :)
bebişim mangodan benzeri ürünler varmış dolabımda onu koysan çok makbule geçecek vallahi
Canım 3 Tl mangoyu istiyorsan koyayım ama onun haricinde hırka olmaz. Zaten aldıkların için yeteri kadar pazarlık yaptık.
canım pijama takımlarının altı kapri değilse uzunsa bana ayırır mısın?
kız pazarlık yaptıkta zaten 28 tutuyo 28 e verdin yine fiyatta indirim olmadı ki
Yavrum 29'du :) Ben sana dedim ilk alışverişim anlamıyorum ptt kesintisinden bundan sonra fiyatları öyle koyucam. Kesintileri düşünerek. Ama zaten iyi parçaları aldın nilay'cım..
Sayılı giyilmiş Orjinal adidas iki tane ürün var o akdıklarının içinde
evet gerçekten fiyatı çok iyi sanırım dizaltı ama bana dizde olabilir şimdi kalkıp 47 santimin nereye geldiğini ölçmeye üşeniyorum :) bende ara boyu hiç sevmiyorum ki başka bişey ekleyecek misin pekiEki Görüntüle 992861
Bu pembenin ağdan bacak boyu bitiş 47 cm
Eki Görüntüle 992862
Grinin ağdan bacak boyu bitiş 55 cm cnm kendine göre ölç biç bakalım :)
Çok iyi fiyat koydum bunlara hem marka hem yumuşacıklar %100 cotton
evet gerçekten fiyatı çok iyi sanırım dizaltı ama bana dizde olabilir şimdi kalkıp 47 santimin nereye geldiğini ölçmeye üşeniyorum :) bende ara boyu hiç sevmiyorum ki başka bişey ekleyecek misin peki
peki küstüm koyma:26:
Kıyafet şimdilik bu kadar çıkardım. Geri sayfalara bak bir kaç birşey seçersen anlaşırız. Bakarız. Ama markaya göre fiyatları iyi tuttum. Diğer bayanlarda ellerine geçtiğinde görecekler ya giyilmedi sadece yıkandı yada 2 3 giyildi kıyafetler.
Ayakkabı ekleyeceğim ama oda annemin gardrobundan tarzınmıdır bilmem ve iyi giyilmiş ayakkabıları cüzzi fiyata koyacağım.
bunları ayır canım sen ben bi daha alıcı gözüyle bakayım ürünlere ben ayak numaram 39 hem ayakkabı numarası uymaz hem de ayakkabı tarzım da çok sınırlıdır fiyatların uygun zaten farkettim kargo işi bozuyor:)
Tmm cnm pijama takımlarını ayırdım sana pazartesi akşam haberleşiriz inşallah salı çıkarıcam postaya ürünleri görüşürüz.
beyaz önü düğmeli kolu yarım mudoydu sanırım sweat tarzı bişey beğendim ama kısa gibi geldi gözüme benim boyum 175 civarı bana nasıl olur satılmadıysa onu da düşünebilirim
Koltuk altından bitişe 41 cm cnm olan bir bluzunle bak bakalım
aa bana göre çok ilginç bişey oldu üzerimde pembe bi sweat vardı onu ölçttüm 41 cantimetre çıktı :))) işin kötü yanı ben anca evde giyebiliyorum çünkü kısa geliyorneyse iki pijamanın ödeme biçimiyle ilgili özelden mesaj atayım