Fiyatları Siz Belirleyin! Anlaşalım. Son Kalanlar! 37. Sayfada/satış durdurulmuştur.

ayakkabıyı alan olmazsa bunlarla alırım demiştim az önce. Ayakkabı olmadan bunların bi anlamı yok benim için. ayakkabıyı isteyen vazgeçerse bana özelden yaz hemen bilgileri yollıyım

ayakkabıyı alan olmazsa bunlarla alırım demiştim az önce. Ayakkabı olmadan bunların bi anlamı yok benim için. ayakkabıyı isteyen vazgeçerse bana özelden yaz hemen bilgileri yollıyım

Tmm cnm ayakkabıya haber bekliyorum arkadaş akşam bakıcam dedi diğer ürünlere onlarada baksın tek ayakkabıyı almayacak sanırım görüşürüz.

canım mesaj surem dolu yazamadm burdan yazayım..
nike bluzu sormuştum ben ilk ama duru önce davrandı :)) olursa o ve mavi reebook bluzu almayı düşünüyrm
duru kesin alacak mı bluzu? başka ekleyeceğin var mı?

Nıke Duru ayırttırdı ama elden alıcam dedi haftaya dedi bend emesaj attım bakalım kargonun çok tutmadığından bahsettim. Ne cevap çıkacak ama haftaya beklet derse duru yine bekletmek zorundayım cnm..

Reebook ta duru istedi ama vazgeçti sonra reebook duruyor. Elimdeki kıyafetleri ekledim yenileri vardır ama şunları bir eriteyim öyle çıkartacağım cnm.

anladım canım ya o zaman bekleyeyım ben reebook u tekrar satışa koy oyleyse,
duru vazgecerse nıke bluzu alırım artık hem yenı ekledıklerıne de bakarım o zamana kadar satılmazsa reebooku da eklerız nasip artık , ürünü tutmayayım boşuna hayırlı satışlar canım takipteym

Tmm cnm teşekkürler. Ama Duru almazsa ilk sırada sen varsın NIKE için :) Haber ederim.

tekrar kusura bakma canım.hırkaya ihtiyacım var.gri olanı da hırka sandım.o zaman o kalsın.belki ekleyeceklerin arasında başka hırkalar da çıkar.Özellikle de siyah :))

Nardanesi baktınmı cnm diğer ürünlere hırkayı ayırdım bekliyor. Senden haber bekliyorum?

buna da talibimm:))

Nıke sahibini buldu cnm ayırtan bayanla satışı gerçekleştirdik. Adilışığı sana ayırdım kalan ürünler 20 ve 21, sayfada başka seçeceğin varsa ekleyelim tek bluzu istersen adres telefon isim gönder cnm yarın yollayayım.

ayakkabıdan cevap gelene kadar bana ayır ama olurmu?
acı yeşil ve mavili pembeli olanı istiyorum

Ayırtan arkadaş ayakkabıdan vazgeçti cnm.. (flo 40)

Ondan sonra ilk isteyen sendin. İstediklerin yine aynı şekildemi bana gönder istediklerini adres telefon isimle yarın kargolayayım.

pembe pijama bambaşka idiiii yaaa vazgeçerse falan haberim olsn

bi kaç ürün alayım ki kargo parasına deysn cnm dimi

Pembe bugün gönderildi cnm :) Denizli'ye

20 ve 21. sayfalara bak cnm 6'lıkları ürüne göre 5'e düşürürüm. İstanbuldaysan zaten kargo ücreti 4,50 o düşmeyle kargo paran çıkar :)

O Mavi iç çamaşırı setinide ayırdım cnm sana haber bekliyorum.

bursadayım cnm

diğer ürünlerin bana uymaz o yüzden de 7tl lik bişi için 6 tl kargoya değer mi bilemedim :26::26:

başka ekleyeceğin bişi var mı

Nardanesi baktınmı cnm diğer ürünlere hırkayı ayırdım bekliyor. Senden haber bekliyorum?

canım eğer başka ürünler ekleyecekseniz ve sizin için de uygun olursa hırkayı bir müddet daha bekletelim.Burdakilere baktım.Uygun bişey bulamadım.Eğer olmaz derseniz beyaz hırkayı da satışa sunun.Sonuçta sizi de mağdur etmek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…