Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fiyatları Siz Belirleyin! Anlaşalım. Son Kalanlar! 37. Sayfada/satış durdurulmuştur.
Rica ederim cnm ne demek kargonu verdim. Takip no göndericekler. Gerçi yarına gelir İstanbul içi takip no'ya bile gerek kalmaz ama elime ulaşırsa gönderirim. İyi günlerde kullan.
Rica ederim cnm ne demek kargonu verdim. Takip no göndericekler. Gerçi yarına gelir İstanbul içi takip no'ya bile gerek kalmaz ama elime ulaşırsa gönderirim. İyi günlerde kullan.
Nedenide PTT 'ye bildirim yapmışlar. Artık ödemeli ürülerde faturasız gönderim yapılmıycakmış. Ürünün içeriğini bildiren fatura ile ancak ödemeli gönderim yapılabilirmiş.
Sinir oldum bende.. Sanada bildirecektim ameliyatlık hastam var. Ancak dönebildim cnm lütfen kusura bakma ..
Fatura çıkarttırabilme gibi bir fırsatımda olmadığı içinde gönderimini sağlayamayacağım. Nevreste Hanım'a yazıcam sayfayıda kapatıyorum cnm ürünler kaldı elde arttık bedene uyguna tanıdığa dağıtırım.
İyi alışverişler yaptık. Daha düne kadar bir arkadaştan PTT kapıda ödemeli ürün bile geldi ama bu uygulama bana yansıtıldı. Banka havalesiyle sizlere boşuna masraf ödetme gibi durumlarada ben giremem.