Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız pazarlık yaptıkta zaten 28 tutuyo 28 e verdin yine fiyatta indirim olmadı ki
Tmm cnm bekliyorum.
neyse canım hazırladığn şekil gönder o halde 28 tl yatırcam ben ptt 1 tl kesiyo olması lazım
Tmm cnm kapıda ödemeli açmam lazımmış herhalde hesabı bakalım bende tam bilmiyorum yarın soracağım.
Sen biliyormusun bana yardımcı olurmusun?
tatlım 2 adet kimlik fotokopisi ile ptt git hesabı açtır.açtırırken sor kapıda ödemeli gönderecğim ürünler var farklı bir işlem uyguluyor musun hesap açarken bunun için de.ben bişey dememiştim çünkü.
sonra kargoları gönderirken sen hesap açtırdığında sana bir hesap no(posta çeki numarası)verecekler.paran hem buraya yatacak,ücreti de arkadaşlar bu no üzerinden yatırcak.zaten kargo gönderirken kağıtta doldurcaksın kapıda ödemeliyi işaretliycen tc no ve sana verilen posta çeki nosunuda yazıcaksın forma.sonra karşı tarafın kaç para ödeyeceğini yazacaksın.kapıda görevli önce parayı tahsil edecek sonra ürünü verecek.umarım yeterli olmuştur.
Tmm cnm teşekkür ederim. Anlattığın iyi oldu.
Eki Görüntüle 993246 Eki Görüntüle 993250 Eki Görüntüle 993255
etiketinde hilarity euro 90b kalıp hiç giyilmedi. Sadece kullanılmak üzere yıkandı kaldırıldı.
Ben bunu 48 bedenken aldım. Denedim oldu. Alt çamaşırıda arkası tamamen tül önü dantel altının etiketinde xl yazıyor.
8 tl